Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

İyi de,daha ne istiyor ki bu??Elinden geldiği kadar dikkat ediyormuşsun işte...Erkek değil mi işte,ille üstün olmayı hissedecek...

mesela o gece 11de giriosa ewe ben 10da gircekmişim,o ark.lrnda kalmaya gideblrmiş ama ben gidemezmişm,o dışarda ark.lryla takılablr içebilrmiş ben o yanmda yokken asla içemezmişim fln tarzı şeyler...

mesela o gece 11de giriosa ewe ben 10da gircekmişim,o ark.lrnda kalmaya gideblrmiş ama ben gidemezmişm,o dışarda ark.lryla takılablr içebilrmiş ben o yanmda yokken asla içemezmişim fln tarzı şeyler...

OOldu başka???
Sanki karşısında çocuk var klava:

Aslında bu olay bana bir anıyı hatırlattı,gene eğitimin birindeydim
Çok geç geldim,(gece 12 gibi)gece de onu aramadım,birbirimize gireriz diye...
Kızılca kıyamet koptu tabii...

bize herşey yasak onlara gelince herşey mübah..... bakalım sonumuz ne olcak,pek umudum yok aslnda,o inadından wazgeçmicek bnde bu eşit olmama durumunu kabul edemicem,we biz die bişy kalmıcak gbime gelio ben çıkıorm şmdi,yrn okul war yrn yine görüşrz burda,ii geceler =)

İyi geceler canım,uyumaya bak şimdi...Yoksa yarın uykusuzluk perişan eder seni...

yaa kızlar şimdi arkadaşa anlatırken aklıma geldi.
cok da içimi acıttı. sizle paylaşayım dedim..
burakla konusurduk hep.
evlendiğimizde nasıl olur diye..
evlendiğimizde alnımdan öpücekti. belki bide ufacık dudağımdan öpecekti.
ama uzun uzun olmaz. dayılarım falan görür diye çekinirdik:)
canım ya nasıl seviyordum onu..
hayatım mı acaba o benim ya.. kaderim mi..
oda beni düşünüyor mu acaba.. yoksa kafası rahat mı..

Benim de aklıma geldi şimdi...
Planlarımız,geleceğimiz...
Puff diye söndü gitti hepsi...
oof of...

aman boşverin arkadaşlar bu erkeklerin hepsi yalancııı iki yüzlüüüüüüüüüü ööğğkkk midemi bulandırıyolaarrr

günaydın kızlar canım öyle çok acıyorki anlatamam ben sabah akşam onu düşünürken nişanlısıyla mutlu mesut geziyor oysa çok seviyordu sözde

evet nişanlandı hemde geçen hafta şimdide arama beni doğru olmaz diyo allahın belası başından başlamayalım bitecekse dedims il beni dedim ben nasıl silerim seni aklın alıyormu diyordu sözde benim için herşeyi yapmaya hazırdı ayrılalı iki ay oldu o nişanlandı amma evlenme meraklısıydı

kızlar ayrıldıktan sonra yüzükler başta olmak üzere
diğer hediyeleri,resimleri vs..napıyorsunuz?

oncelıkle günaydın geldım ben...
walla yüzük takmamıstık ama onun bana aldığı değerli hedıyeler vardı ve halen duruyor kullanıyorum sefam olsun...

niye sordunki ben kargoyla geri gönderdim hediyesini ya gönder yada at çöpe insan çöpe atmaya kıyamıyor sendemi ayrıldın sevgilinden

canım ya düşünme dün hatta 2 saat önce sana ne dediğini... öyle olmuyor işte...
biz 2. yılımızı kutladık ... çok güzel bir akşamdı ... her anıyla ...
3 gün sonra adam eski sevgiliden gelen bir nasılsın mailiyle dağıldı ...
bana seni seviyorum diyen adam 3 gün sonra ben seni senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum diyerek ayrılmak istedi...

erkek işte bunlar ... mantık filan arama ... :teselli:

yawrusum bana kızıyorsun ama keske benimkide(eskı ben)hemen sarsılsada bana geri donse ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ama şöyle de bir durum var ... adamın içinde ayrılmak fikri varsa rahat durmaz zaten...
sonra bir de terkedilmenin acısı var...
gerçi o zaman vicdan azabı olmayacak ...

canım tüm detayları bilmiyorum ama biraz sakinle önce... sakince düşün bu ilişkiden ne beklediğini ; neler aldığını ... ve neler bekleyeceğini ; neler alabileceğini...

hem zaman da geçmiş olur ... o da biraz sakinlesin... sakince düşünün...
sen hazır değilsen ayrılığa atma o yönde bir adım... sakince ve sessizce bekle bakalım ; bu sessizliğin ona senin değerini hatırlatırsa için rahat yolunuza devam edersiniz...

ama sabret biraz olur mu ... yani hazırlıklı ol diyeceğim herşeye ama şu bekleme aşamasında ayrılığı düşününce daha çok canın yanıyor... ben o aşamadayken 10 gün kadar sürdü umudumu yitirmemeye karar verdim... ve günlerim onla olan güzel günlerin hayaliyle geçti... 10 gün sonra beni arayıp olmayacağını söylediğinde çok yıkıldım... içimde inandığım herşey yitip gitmişti... ondandı karşısında sarsılarak ağlayışım...

ama geçiyor... geçti işte ... :teselli:

kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...

atmasın yaaaa ... istemiyorum... ben ona doğum güünde msj atmayacağım... o da bana atmasın... biz birbirimizin hayatından çıktık onun isteğiyle ... gerek yok böyle şeylere...
biliyorum sizin henüz umutlarınız var ... ben içimdeki tüm onu yitirdim ...onla ilgili herşeyim gitti ... sevgim ; umudum ; beklentim ...

ama umarım sizinkiler içinizde bitmeden bişeyler yaparlar... :Saruboceq:

ben 10 gün geçirdim öyle ... sen yine şanslıymışsın ...
her türlü acıyor canımız... bıçak gibi de kesilmiyor maalesef...
zaman gerekiyor işte ...

kızlar umut varsa arayın tekrar dönmesini isteyin yoksa gelmesini beklemeyin gelmeyince yıkılıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…