- 16 Eylül 2008
- 353
- 0
İyi de,daha ne istiyor ki bu??Elinden geldiği kadar dikkat ediyormuşsun işte...Erkek değil mi işte,ille üstün olmayı hissedecek...
mesela o gece 11de giriosa ewe ben 10da gircekmişim,o ark.lrnda kalmaya gideblrmiş ama ben gidemezmişm,o dışarda ark.lryla takılablr içebilrmiş ben o yanmda yokken asla içemezmişim fln tarzı şeyler...
OOldu başka???
Sanki karşısında çocuk varklava:
Aslında bu olay bana bir anıyı hatırlattı,gene eğitimin birindeydim
Çok geç geldim,(gece 12 gibi)gece de onu aramadım,birbirimize gireriz diye...
Kızılca kıyamet koptu tabii...
bize herşey yasak onlara gelince herşey mübah..... bakalım sonumuz ne olcak,pek umudum yok aslnda,o inadından wazgeçmicek bnde bu eşit olmama durumunu kabul edemicem,we biz die bişy kalmıcak gbime gelioben çıkıorm şmdi,yrn okul war yrn yine görüşrz burda,ii geceler =)
:1no2: Ya bu kadar mı basıt düne kadar ömrümsün dıyor yazık ya sevgı yürekte olmalı madem adam gıbı sevemıyorsun adam gıbı bırak bunu ona dedım off öyle doluyumkı anlatamam öyle kırıldımkı ıcım aglıyor boynu bükük kendımı yapayanlız hıssedıyorum cok sey ıstemedımkı hayatan :1no2:
oncelıkle günaydın geldım ben...
walla yüzük takmamıstık ama onun bana aldığı değerli hedıyeler vardı ve halen duruyor kullanıyorum sefam olsun...
canım ya düşünme dün hatta 2 saat önce sana ne dediğini... öyle olmuyor işte...
biz 2. yılımızı kutladık ... çok güzel bir akşamdı ... her anıyla ...
3 gün sonra adam eski sevgiliden gelen bir nasılsın mailiyle dağıldı ...
bana seni seviyorum diyen adam 3 gün sonra ben seni senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum diyerek ayrılmak istedi...
erkek işte bunlar ... mantık filan arama ... :teselli:
canım forumda bir arkadaşımız vardı.
belki hatırlayanlar olur.
onunda ilişkisi böyle tehlike sinyalleri veriyordu.
ayrıl belki değerini anlar dedik.
ayrıldı.
ama ayrıldıktan sonra adam yoluna baktı.
bi daha dönme ihtimali bile kalmadı.
arkadaşımızda keşke ayrılmasaydım diye pişman oldu.
bilmiyorum şu an bitti dersen adam rahatlayadabilir..
bütünüyle kaybedebilirsin yani.
büyük risk.
kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...
ya öyle zor durumki seninki.
ben iki gün yaşadım senin durumunu.
iki gün zamana bırakma fikrinde devam ettim.
ikinci günde zaten yapamıyorum artık cevabını aldım.
muallakta olmak mı iyi yoksa bıçak gibi kesmek mi bilmiyorum ama inşallah aklını başına alır sevgilin..bundan kötü günler yaşamazsın umarım