kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...
deniz seki adaletsiz secim sarkilarin günahi yok acitan sensin icimi
pazar günü dogumgünüm bakalim msj aticakmi
kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...
pek sanmıyorum bayram mesajı atmaz benimki.
ama o tarihlerde ankarada olucak belki buluşmak falan isteyebilir..
buluscakmisin peki isterse
canim gün gectikce umudum bitiyor sürekli telefona bakiyorum bir umut bir umut ama yok yok yok hic birsey kabullenmek istiyorum bittigini ama cok dokunuyor bu sekilde bitmesi beni bu sekilde birakmasi güclü olmak istiyorum ama yapamiyorum bu sekilde bitmesi cok aci beni böyle birakmasi cok aci
canim gün gectikce umudum bitiyor sürekli telefona bakiyorum bir umut bir umut ama yok yok yok hic birsey kabullenmek istiyorum bittigini ama cok dokunuyor bu sekilde bitmesi beni bu sekilde birakmasi güclü olmak istiyorum ama yapamiyorum bu sekilde bitmesi cok aci beni böyle birakmasi cok aci
evet öyle ben simdi yaticam umarim aglayarak uykuya dalmam yasadigimiz güzel seyler aklima geliyor dahada kötü oluyorum mail attim o bitirmeden ben bitirim dedim ama halen bir umutla bekliyorum off offf kizlar yarin grs iyiki varsiniz iyi geceler bir an önce icimizdeki aci biter umarim.....
Canımcım taviz vere vere en sonunda patlama noktasına gelirsin...
Hem ne demekmiş,ben erkeğim yaparım,sen kızsın yapamazsın o olmaz işte...
eet bi üstün olma çabası fln sezdim ben bu olayda.we bunu kabullenemiorm işte.sewiorm diede kendimi ezdrmk istemiorm. ama napıcağmı bilmiorm şuan. 1 hfta sonra istnbula gidicem o zmna kdrr ikimizde adam gbi oturup düşünelim we geldğmde yüzyüze konuşrz bu konuları ddm we bunada benm sölick bşym yok isteklermi biliosun kararım değişmick die karşılk werdi.sonrada konuşmanın ortasnda bnm net bağlntım koptu tekrar girdğmde de yoktu msn de