Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jeliboncum aynı kaderi paylaşıyoruz ama inşallah bu noktada ayrılırız da senin erkek arkadaşın bi an önce toparlar.
benimki beceremedi ama seninki değerini anlar umarım.
yani bu noktada napılır ben bilmiyorum.bilsem kendim doğrusunu yapardım. ama diğer arkadaşların fikirlerine uy ne diyorlarsa..

canim gün gectikce umudum bitiyor sürekli telefona bakiyorum bir umut bir umut ama yok yok yok hic birsey kabullenmek istiyorum bittigini ama cok dokunuyor bu sekilde bitmesi beni bu sekilde birakmasi güclü olmak istiyorum ama yapamiyorum bu sekilde bitmesi cok aci beni böyle birakmasi cok aci

Sanki nefes alamıyormuşsun gibi değil mi...İçinin acıdığını,nefes alırken bir şeylerin koptuğunu hissediyorsun...

ya öyle zor durumki seninki.
ben iki gün yaşadım senin durumunu.
iki gün zamana bırakma fikrinde devam ettim.
ikinci günde zaten yapamıyorum artık cevabını aldım.
muallakta olmak mı iyi yoksa bıçak gibi kesmek mi bilmiyorum ama inşallah aklını başına alır sevgilin..bundan kötü günler yaşamazsın umarım

evet öyle ben simdi yaticam umarim aglayarak uykuya dalmam yasadigimiz güzel seyler aklima geliyor dahada kötü oluyorum mail attim o bitirmeden ben bitirim dedim ama halen bir umutla bekliyorum off offf kizlar yarin grs iyiki varsiniz iyi geceler bir an önce icimizdeki aci biter umarim.....

Bu tip durumlarda,en kötü karar,kararsızlıktan iyidir...
Umarım sevgilin olacak sıpa aklını başına alır...
Ayrılmak isterse de,kaybeden o olacak...

canım yatıyosun sanırım ama ne yazdın??

canim yatiyorum simdi hic birsey yazmadim ablamla konustum ya bügün bir mail at son kez sen bitir dedi ama yapamadim halen bir umutla bekliyorum simdi yatiyorum iyi geceler yarin grs insahllah

kızlaarr msn e girdi az önce we bitti mi yani şimdi yazdı.bnde sen öle olmasını istedn ddm. ben öle olmasını istemiorm seni istiorm hayatmda,seninle yaşlnmk seninle ölmek istiorm yazdı.bizim tartışma sebebimizide söliim,benim ailem beni çok rahat yetiştrdi her istedğm yere giderim gezerm ewe geç gitsem sorun olmaz fln bide şmdi kocaelide yurtta kalıorm dileğm gbi gezebiliorm fln ailem hiç karışmıo ama bu durum onu çok rahatsz edio bnm hayatımı paylaşıcğm insan bu kdr rahat olmaz dio ben buna bşy demiorm ztn onun kısıtlamalarına elimden geldğnce uymaya çalışıorm ama onda şöle bi düşünce war ben erkeğm sen kızsın ben yaparım sen yapamazsın,bnde bu durumu kabullenemiorm,sonuçta bi ilişki yaşıosak ikimizinde şartları eşit olmalı,bunu kabullenemedğm için bitti ilişkimiz şmdi barışmk istio ama isteklrmi biliosun dio ama ben hala eşit olmayan bi ilişki istemiorm ama onu sewiorm.ya napmalıyım of kafam çok karışııkk

Canımcım taviz vere vere en sonunda patlama noktasına gelirsin...
Hem ne demekmiş,ben erkeğim yaparım,sen kızsın yapamazsın o olmaz işte...

Canımcım taviz vere vere en sonunda patlama noktasına gelirsin...
Hem ne demekmiş,ben erkeğim yaparım,sen kızsın yapamazsın o olmaz işte...

eet bi üstün olma çabası fln sezdim ben bu olayda.we bunu kabullenemiorm işte.sewiorm diede kendimi ezdrmk istemiorm. ama napıcağmı bilmiorm şuan. 1 hfta sonra istnbula gidicem o zmna kdrr ikimizde adam gbi oturup düşünelim we geldğmde yüzyüze konuşrz bu konuları ddm we bunada benm sölick bşym yok isteklermi biliosun kararım değişmick die karşılk werdi.sonrada konuşmanın ortasnda bnm net bağlntım koptu tekrar girdğmde de yoktu msn de

İyi de,daha ne istiyor ki bu??Elinden geldiği kadar dikkat ediyormuşsun işte...Erkek değil mi işte,ille üstün olmayı hissedecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…