• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aldatıp arkasına bakmadan gitseydi bu kadar üzülmezdimsenağlama seni seviyorum diye konuşunca dayanamadımsenağlama

bak kendin de söylüyorsun... o zaman daha az canım yanardı diye...
bence biraz daha düşün sen... unutamamakta haklısın ; bi süre de unutamayacaksın belki ama o unutturmaya çalışacak...

bak seviyorsunuz ikiniz de... onun aptallığının acısını sen yaşama... :teselli:

Önceki sayfaya yazmışsın zaten hiç kafa kalmadı ki...Keşke geri dönülmez hatalar yapmasalar ama nerde o düşünce onlarda... Ne diyim bilmiyorum ki ne zaman gitcekti askeriyeye geri

tümör var diodu ya ...arkadaşı dediki bi hastalığı warmış dedi o yüzden izin vermişler askerden dedi....kendine sordum 3 ay izinliyim dio ....çok sigara içtiğinden midesinden rahatsız ondan verdiler belki anlayamadım gitti:çok üzgünüm:

canım benim yaaa o kadar çok yorum var ki hangisini okuyacağımı şaşırdım ama en son msn konuşmanız da içm bi tuhaf oldu... senağlama Sabret güzelim anladığım kadarıyla çok temiz bir kalbin var şuan için kan ağlasa bile zamanla alışcaksın... seni aldatmış ve eminim senden daha iyisini bulamamış ve şuan barışmanı istiyor. kolay değil kırılan kalbi onarmak... seni teselli edicek sözler yazmak isterdim ama yaşadığın olay çok zor be cnm... bu erkekler offf offff nefret edilesi varlıklar aslında... :oklava: ama sevgin çok büyük bi şans daha verebilirsin gücün kaldıysa tabi... ben aldatılmadım gerçi internet ortamında çok olaylarını yakaladım, sitelerdeki konuşmaları iğrençlikleri çok olmuştu daha da çok şeyler yaşadım ama hep bir şans verdim her seferinde binbir kere daha yıkıldım. şimdi 1,5 - 2 sene geçti üstünden inan ii ki bitmiş diyorum ii ki o acıları çekmişim çünkü erkekleri daha iyi anlar oldum. sende sabret canım çoook zaman sonra içinde acısı kalsa bile sende iyi ki dersin... ama keşkelerin olmaması için son kez yine diyorum bir şans daha verebilirsin zor ama... :çok üzgünüm:

tümör var diodu ya ...arkadaşı dediki bi hastalığı warmış dedi o yüzden izin vermişler askerden dedi....kendine sordum 3 ay izinliyim dio ....çok sigara içtiğinden midesinden rahatsız ondan verdiler belki anlayamadım gitti:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım... inşallah ciddi birşey değildir... sormadın mı neden diye?

Küçük böcük doğru söylüyo ikinizde acı çekiyosunuz seni sevmese bu kadar peşinden koşar mı bi şans daha ver eğer yine bi hainlik yaparsa o zaman dersin ki ben elimden geleni yaptım son şansını verdim dersin sen sonuna kadar haklısın ama ikinizde severken ayrılmanız çok kötü:(

canım benim yaaa o kadar çok yorum var ki hangisini okuyacağımı şaşırdım ama en son msn konuşmanız da içm bi tuhaf oldu... senağlama Sabret güzelim anladığım kadarıyla çok temiz bir kalbin var şuan için kan ağlasa bile zamanla alışcaksın... seni aldatmış ve eminim senden daha iyisini bulamamış ve şuan barışmanı istiyor. kolay değil kırılan kalbi onarmak... seni teselli edicek sözler yazmak isterdim ama yaşadığın olay çok zor be cnm... bu erkekler offf offff nefret edilesi varlıklar aslında... :oklava: ama sevgin çok büyük bi şans daha verebilirsin gücün kaldıysa tabi... ben aldatılmadım gerçi internet ortamında çok olaylarını yakaladım, sitelerdeki konuşmaları iğrençlikleri çok olmuştu daha da çok şeyler yaşadım ama hep bir şans verdim her seferinde binbir kere daha yıkıldım. şimdi 1,5 - 2 sene geçti üstünden inan ii ki bitmiş diyorum ii ki o acıları çekmişim çünkü erkekleri daha iyi anlar oldum. sende sabret canım çoook zaman sonra içinde acısı kalsa bile sende iyi ki dersin... ama keşkelerin olmaması için son kez yine diyorum bir şans daha verebilirsin zor ama... :çok üzgünüm:

beni okadar iyi anlıosunuzki hepinize teşekkürlersenağlama
geçmiş olsun canım... inşallah ciddi birşey değildir... sormadın mı neden diye?

tümör dio ama inanmıorum ...arkadaşı tümör diil dio çünkü....midedir eminim

tam aldatma değil aslında... eski sevgilileriyle görüşmüş çocuk... doğru olduğunu değil ama 2. şans verilebilir olduğunu düşünüyorum... ama blackgirl kendisini tanıyor ; unutmayıp sürekli acı çekecekse ilişki daha kötü olacaksa gerek yok tabii...

tam aldatma değil aslında... eski sevgilileriyle görüşmüş çocuk... doğru olduğunu değil ama 2. şans verilebilir olduğunu düşünüyorum... ama blackgirl kendisini tanıyor ; unutmayıp sürekli acı çekecekse ilişki daha kötü olacaksa gerek yok tabii...

ben ona 2. şansı 1 ay önce vermiştimsenağlama senağlama

ben ona 2. şansı 1 ay önce vermiştimsenağlama senağlama
offf geçmişe götürdü bu ilişkin beni be güzelim. senağlamasenağlama 2. 3. hep şans vermiştim. deli gibi severken ayrılmak çok zor. yeri geldi ben ona dedim gel bir daha başlayalım, hatta dayanamıyordum özlemine yalvardığım zamanlar bile olmuştu.:mymeka: sevgin çok büyük belki o da düzelmiştir. bazı şeyleri sineye çekmek gerekiyor bazen sonradan keşke deme iyi düşün canım...

yawruşlar ben geldım yine:):):)olayları okucam şimdi :)birsey sorucam biz yarın avukatla buluşcaz ama nereye gitcemızı bilmiyoruz:=)nereye gitsek bırde aklısveriş merkezlerı yarın açık mı mesela carrefour felan

Al işte :kızgın: barışırsan bile bence o cezasını çekti bence az bile ama neyse olan sanada oluyo zor bir durum hakkaten insan ne yapcağını ne düşünceğini şaşırıyo ellma gitti mi acaba :uhm:

offf geçmişe götürdü bu ilişkin beni be güzelim. senağlamasenağlama 2. 3. hep şans vermiştim. deli gibi severken ayrılmak çok zor. yeri geldi ben ona dedim gel bir daha başlayalım, hatta dayanamıyordum özlemine yalvardığım zamanlar bile olmuştu.:mymeka: sevgin çok büyük belki o da düzelmiştir. bazı şeyleri sineye çekmek gerekiyor bazen sonradan keşke deme iyi düşün canım...

o kadar değişik bi durumk benimki.....bana affet beni dio ama ben affetmiorum yani AFFEDEMORUMsenağlama konuştuğu kızları görüorum bazen snirimden deliye dönüorum...bu çok zor bi durummsenağlama

canım ayrıca o tümor olayına inanmadım ben..sen ıyıce araştır ne oldunu oğren şikayetinni ben ona gore sana bır kaç yorum yapabilirim.

birseu soyleyeyım mi iyiki burası war.biz burda herseyi atlatıp birbirmizide evlendırmezsek şaşmayın:):):).iyiki warsınız ...desteklere devam...

ii geceler kızlar hepinize...
black girl canım ; sakin ol tamam mı ... çok yorma kendini...
yarın bayram bak tadını çıkar...

benim geçen bayramım çok kötüydü... sen güzel bir bayram geçir olur mu...

canım midesinde gastrıt felan olsa ara vermezler.muhtelemen gastroskopi olacaktır bende oldum kı çok basit birsey ona göre bakılır belkı ülser wardır bendede var hiçbirsey olmaz korkma sen cnm ...bunun içinde iyice kendını üzme ...

Back
X