• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar şimdi msnde arkadaşımın eşinden ayrıldığını öğrendim offfff ya bu erkekler hep böyşlemi bizemi kötüsü çıkıyor nasip diyordum acaba benim nasibim nerde allahıma dua ediyorum onun sevgisini alsın içimden hayırlı beni seven birini versin ve sizlere versin herkes mutlu olsa hayat galiba her zaman bir yanımız eksik mutsuz olacak birşey daha eski sevgiliden arkadaş olurmu ?

Bilmiyorum canım ben kalamadım

kızlar şimdi msnde arkadaşımın eşinden ayrıldığını öğrendim offfff ya bu erkekler hep böyşlemi bizemi kötüsü çıkıyor nasip diyordum acaba benim nasibim nerde allahıma dua ediyorum onun sevgisini alsın içimden hayırlı beni seven birini versin ve sizlere versin herkes mutlu olsa hayat galiba her zaman bir yanımız eksik mutsuz olacak birşey daha eski sevgiliden arkadaş olurmu ?

eski sevgiliden arkadaş olmaz canım... çünkü bir taraf bitirme kararı alır ; öbür taraf bunu kabullenir ya da kabullenemez... ama mutlaka birilerinde birşeyler kalır... ve yanlış anlaşılmalar mutlaka olur... :1no2:

kızlar konustuk msndensenağlama senağlama ben yapamadım barışamadımsenağlama ççoook istiorum özlüorum onu ama barışmayı yapamadımsenağlama hep o kızlar geldi aklıma....kızlarla konuşması geldi aklımaasenağlama

Oleyy blackgirl gelmiş merak ediyoduk naaptığını ama geçmiş sayfaları okuyo sanırsam -tatlicadiarzu- kıs çabuk gel ne konuştunuz bakalım CADIARZU

kızlar konustuk msndensenağlama senağlama ben yapamadım barışamadımsenağlama ççoook istiorum özlüorum onu ama barışmayı yapamadımsenağlama hep o kızlar geldi aklıma....kızlarla konuşması geldi aklımaasenağlama

Hadi ya:( bende çok özlediğim halde istemiyorum demiştim anlıyorum seni bi daha sırtından vurulmaktan korkuyosun bi daha ona arkanı dönmek kolay değil :1no2: biraz zamana bırak o zaman ...

Ah canım yaa :teselli::teselli::teselli:
Kendine de eziyet ediyorsun ama

şunu yazdı bana kopyalıorum msndensenağlama senağlama

sana diyecegim ben seni sevdim seviyorumda seni görmeyi senle görüşmeyi geç senin ismini duyunca bile şaşkına dönüyordum yani yapamıcam şey yoktu her dedigini yaptımda bu zamana kadar yani ne bilim sen sonsuza kadar olmasanda her zaman hatırlıcam utulmuyon işte sen varya beni mecnuna döndürdin valla senden başkasını gözüm görmüyor gerisinin ....... senden soguyamadım gitti sogumak istemiyomda yani yıllarda geçse senle konuşmasamda hiç sogumam sen beni nasıl hatırlarsan hatırla belki hatırlarsın belki hatırlamassın ama ben seni çok seviyorum

senağlama senağlama senağlama

blackgirl ne konuştunuz anlatta benim merakım gitsin inş hayırlı haberler vardır
bende arkadaş kalamadım eski sevgilimle ama o kalmak istiyor neyse sağolun
ellma sen bana umut oldun ben birdaha başkasınını sevemiceğimi düşünüyordum demekki ilerdeki yaşta dahi aşk oluyor sende derdini anlatacan ve tecrübelerinide iyiki varsın yorumların çok güzel kızlar çıkamadım arkadaşımla dertleşmketen ona ne diyeceğimi şaşırdım kendi derdim bir hiçmiş diyorum

şunu yazdı bana kopyalıorum msndensenağlama senağlama

sana diyecegim ben seni sevdim seviyorumda seni görmeyi senle görüşmeyi geç senin ismini duyunca bile şaşkına dönüyordum yani yapamıcam şey yoktu her dedigini yaptımda bu zamana kadar yani ne bilim sen sonsuza kadar olmasanda her zaman hatırlıcam utulmuyon işte sen varya beni mecnuna döndürdin valla senden başkasını gözüm görmüyor gerisinin ....... senden soguyamadım gitti sogumak istemiyomda yani yıllarda geçse senle konuşmasamda hiç sogumam sen beni nasıl hatırlarsan hatırla belki hatırlarsın belki hatırlamassın ama ben seni çok seviyorum

senağlama senağlama senağlama

of ya keşke barışsaydınız ben güzel haberler alcaz diye tahmin ediyodum :çok üzgünüm:

blackgirl ne konuştunuz anlatta benim merakım gitsin inş hayırlı haberler vardır
bende arkadaş kalamadım eski sevgilimle ama o kalmak istiyor neyse sağolun
ellma sen bana umut oldun ben birdaha başkasınını sevemiceğimi düşünüyordum demekki ilerdeki yaşta dahi aşk oluyor sende derdini anlatacan ve tecrübelerinide iyiki varsın yorumların çok güzel kızlar çıkamadım arkadaşımla dertleşmketen ona ne diyeceğimi şaşırdım kendi derdim bir hiçmiş diyorum

o hep aldatmadım senı herzaman sewdım dedı ben aldattın dedımsenağlama barısamıcam senle tekrar dedımsenağlama yaptıklarını unutamıorum dedımsenağlama

ne düşüncem kızıorum bu erkeklerekötükedihüso biriyle çıkarken neden baskasıyla konusuo neden neden neden:oklava: :oklava: sonradan pişman olacakları şeyi nie yapıolarkötükedihüso

Böyle şeyleri bi erkeklik göstergesi sayıyolar bence belkide arkadaşlarına hava atıyolar :uhm: bende anlayamıyorum

Back
X