Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar sizce ben onun üye olduğu siteye girmekle kendimi mi üzüyorum yanlışmı yapıryorum delirecem benim içim kan ağlarken o kutlama yapıyor nasıl inasan offf hiçmi vicdamı sızlamıyor

Ya güzelim yapma bu işkenceyi kendine. Gördükçe daha beter oluyorsun. Girme. Kendi ağzınla diyorsun senin için kan ağlıyor o orda kutlamalar yapıyor.... eeee?

Bu adam için mi için kan ağlıyor? Sen niye kutlama yapmıyorsun?

konus canım
ellmenın dedıgı gıbı sartlarını acıkca konus
bıdaha net kararlı oldugunu bılsın
goruz
uzuluyosun
ve sevıyosun
o gıdınce daha cok uzulceksın sonra

blackcim ; bak ebru zorunluluktan ayrıldı ve sevgilisinin sevgisinden emin... elinden birşey gelmediği için çok üzülüyor... :1no2:

ben ise ; 2 sene sonra bana seni senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum dediği için ayrılık acısı yaşıyorum ve benim de elimden birşey gelmiyor... :1closedeyes:

bence sen elinde sevgisinden emin olduğun bir sevgili ; sınırları çizecek haklılık ve güç varken bizim gibi yaşama bu ayrılık acısını...

allah korusun daha sonra korktuğun gibi bir şeyle yüzleşirsen de sakın bu 2. şansı vermiş olmaktan pişmanlık duyma... çünkü sen elinden geleni yapmış olacaksın... ama şu an yaşanmamış bir an için bu kadar üzülme... bu elbet bir gün öleceğiz diye yaşamı inkar etmemiz gibi birşey çünkü...

neyse sen gittin msne... inşallah mutlu dönersin aramıza ... :teselli:

Ally senin durumu pek hatırlayamadım ben ama ... eski sevgilisiyle mi tekrar başlamıştı...?

Canım onlar zaten görüşüyolarmış meğer ben hiç o kızın konusunu açmamıştım sonuçta geçmişte kalmış benden önceydi diyerek ama face de arkadaş olduklarını gördüm bide ortak çok arkadaşları vardı bende çevreleri aynı öylesine konuşuyolardır dedim aslında son görüşmemizde ben ona kimseyi istemediğimi söylemiştim bittikten sonra kafam çok karışıktı çünkü oda doğumgünümde o kızla birlikte olduklarını ima eden bi mail attı :çok üzgünüm: ondan sonra geçmişte kalmadığını anladım ....

Sevgilisi olduğu halde eski sevgilisiyle görüşen erkeklere lanet olsun hepsi boynuzlansın kötükedihüso :1ninca: :eek:klava:

kızlar sizce ben onun üye olduğu siteye girmekle kendimi mi üzüyorum yanlışmı yapıryorum delirecem benim içim kan ağlarken o kutlama yapıyor nasıl inasan offf hiçmi vicdamı sızlamıyor

nasıl bı sıte face mı
ya bende gırıp bakıyorum face ama
ınsan tutamıuyo kendını ama
kendımıze yapıyoruz
ne kutlaması yapıyomusCADIARZU

cevabım evet... ama buna hazır olmadan da uzaklaştırma kendini... çünkü sadece yaşayacağın acıları erteleyip sonra hepsini birden yaşıyorsun... hazır olduğunda girme canım... ama yine de azaltabilirsin belki ... :teselli:

Ya güzelim yapma bu işkenceyi kendine. Gördükçe daha beter oluyorsun. Girme. Kendi ağzınla diyorsun senin için kan ağlıyor o orda kutlamalar yapıyor.... eeee?

Bu adam için mi için kan ağlıyor? Sen niye kutlama yapmıyorsun?
yapcam bir unutayım ama onda bayramını rezil etcem araıcam ağzıma geleni söylicem

blackcim ; bak ebru zorunluluktan ayrıldı ve sevgilisinin sevgisinden emin... elinden birşey gelmediği için çok üzülüyor... :1no2:

ben ise ; 2 sene sonra bana seni senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum dediği için ayrılık acısı yaşıyorum ve benim de elimden birşey gelmiyor... :1closedeyes:

bence sen elinde sevgisinden emin olduğun bir sevgili ; sınırları çizecek haklılık ve güç varken bizim gibi yaşama bu ayrılık acısını...

allah korusun daha sonra korktuğun gibi bir şeyle yüzleşirsen de sakın bu 2. şansı vermiş olmaktan pişmanlık duyma... çünkü sen elinden geleni yapmış olacaksın... ama şu an yaşanmamış bir an için bu kadar üzülme... bu elbet bir gün öleceğiz diye yaşamı inkar etmemiz gibi birşey çünkü...

neyse sen gittin msne... inşallah mutlu dönersin aramıza ... :teselli:

bencede katılıyorum
suan egr bıtırırse gorusmesse
sonrasında cok keskesı olur
bence bı sans daha vermelı
cunku karsıındakı
bu sefer mucadelecı gozukuyo
ısalah aynı seylerı bıdajha yasatmaz

nasıl bı sıte face mı
ya bende gırıp bakıyorum face ama
ınsan tutamıuyo kendını ama
kendımıze yapıyoruz
ne kutlaması yapıyomusCADIARZU
burası gibi forum sitesi o 2005ten beri o sitede bende onun sayende ordaydım şimdide burdayım orda çok güzel kutklama var pastalar falan düşündükçe delirecem o kutlama ikimizin olabilirdi zaten fazla giremiyorum utancımda imzasında bir zamanlar benim adım vardı bizi kulayanlar şimdi sadece onu kutluyorlar yazma demiştim imzana ismimisenağlama

Canım onlar zaten görüşüyolarmış meğer ben hiç o kızın konusunu açmamıştım sonuçta geçmişte kalmış benden önceydi diyerek ama face de arkadaş olduklarını gördüm bide ortak çok arkadaşları vardı bende çevreleri aynı öylesine konuşuyolardır dedim aslında son görüşmemizde ben ona kimseyi istemediğimi söylemiştim bittikten sonra kafam çok karışıktı çünkü oda doğumgünümde o kızla birlikte olduklarını ima eden bi mail attı :çok üzgünüm: ondan sonra geçmişte kalmadığını anladım ....

benzer bir durum o zaman benle... ama bende o tarz bir aldatma yoktu... listesinde vardı evet ama ben farkettiğimde silmişti hemen... bizim bitişimiz ise o olaydan çok sonra oldu...
sadece eski sevgililerinde yaşadıkları ile bendekini kıyasladı ... ve bana tutkuyla bağlı olmadığını söyledi... haklıydı da...
ama ayrıldıktan 1,5 ay sonra eskiyle tekrar iletişime geçtiğini görerek ben de o an o kızın hiç geçmişte kalmamış olduğunu farkettim...bu çok daha fazla yaktı canımı...

Kızlar... 3 ay geçer mi ya?

3 ay mı yurt dışında seninki ? nie o kadar uzun ; eğitim filan mı?
ya siz hiç görüştünüz mü gittiğinden beri...
hiç anlatmıyorsun ama ...:sm_confused:

bu arada geçer 3 ay canım...
benim biteli dün 2 ay oldu... elbette çok zor geçti... ama bakıyorum da 2 ay bitmiş bile...

umudun olduktan sonra nasıl geçer hemde...onunla güzel günlerin hayalini kurabilirsin bu 3 ay boyunca... yerimseniben

benzer bir durum o zaman benle... ama bende o tarz bir aldatma yoktu... listesinde vardı evet ama ben farkettiğimde silmişti hemen... bizim bitişimiz ise o olaydan çok sonra oldu...
sadece eski sevgililerinde yaşadıkları ile bendekini kıyasladı ... ve bana tutkuyla bağlı olmadığını söyledi... haklıydı da...
ama ayrıldıktan 1,5 ay sonra eskiyle tekrar iletişime geçtiğini görerek ben de o an o kızın hiç geçmişte kalmamış olduğunu farkettim...bu çok daha fazla yaktı canımı...

Baştan söyleseler sanki kapılarında yatcaz sanki bırakmıycaz peşlerini aldatılmış olmak duygusu çok acı :çok üzgünüm: bana herkes diyo sen aldatılmış olmuyosun o zaman ayrıydınız diyo ama ben kendimi aldatılmış hissediyorum :çok üzgünüm: bana sevgilin var mı benim yok dedi bi hafta olmadan o kızla çıktı karşıma durdum durdum Allahımdan bulduum yani koskoca iki sene bi kişiden bile hoşlanmadım gittim onun gibi anlamsız birini buldum of.........

yapcam bir unutayım ama onda bayramını rezil etcem araıcam ağzıma geleni söylicem

ellma ve ebru ya katılıyorum canım... hiç gereği yok...
anlık sinirlenmeler geliyor ve geçiyor... ama sen birşey yapmadan önce sakince düşün...
sonra pişman olursun ... çünkü sen ne söylersen söyle ; bundan alınacak ; utanacak biri yok karşında... boşu boşuna kendini de üzmüş olacaksın ... boşver canım; uğraşma ... :teselli:

3 ay mı yurt dışında seninki ? nie o kadar uzun ; eğitim filan mı?
ya siz hiç görüştünüz mü gittiğinden beri...
hiç anlatmıyorsun ama ...:sm_confused:

bu arada geçer 3 ay canım...
benim biteli dün 2 ay oldu... elbette çok zor geçti... ama bakıyorum da 2 ay bitmiş bile...

umudun olduktan sonra nasıl geçer hemde...onunla güzel günlerin hayalini kurabilirsin bu 3 ay boyunca... yerimseniben

İş be böcüğüm. Ben bitti deyince gönüllü olarak gitmek istemiş. Durmak istemedim buralarda dedi. Kaldıramazdım dedi. Gittiğinden beri görüştük ama mesajla telefonla sadece tabii.

Aslında dirayetli bir insanımdır, dayanırım. Beni bu bayram böyle duygusallaştırdı belki de bilmiyorum. Biraz da tam artık kesinkes herşey bitti derken yeniden başladığının ertesi günü gitmesi koydu galiba. Aman ne bileyim ya.. bakma sen bana... özlemim depreşti azıcık herhalde, geçer.

Baştan söyleseler sanki kapılarında yatcaz sanki bırakmıycaz peşlerini aldatılmış olmak duygusu çok acı :çok üzgünüm: bana herkes diyo sen aldatılmış olmuyosun o zaman ayrıydınız diyo ama ben kendimi aldatılmış hissediyorum :çok üzgünüm: bana sevgilin var mı benim yok dedi bi hafta olmadan o kızla çıktı karşıma durdum durdum Allahımdan bulduum yani koskoca iki sene bi kişiden bile hoşlanmadım gittim onun gibi anlamsız birini buldum of.........[/QUOTE

çok aynıyız yaaa... aynen ben de o iletişim çabasını görünce aldatılmış hissettim kendimi... sonuçta benden önceki sevgilisi... ben hayatından çıkmışım 1,5 ay sonra eksikliğini hissetmiş ki ona gidiyor koşa koşa... demek ki 2 sene boyunca hep aklındaymış; hep beni onla kıyaslamış gibi geldi... ve aldatılma kısmı buydu... bilemiyorum bişeye başladılar mı tekrar ; bu kısmı çok da önemli değil... önemli olan niyet... :1closedeyes:

tamam aramam ama dayanamıyorum zaten her hakaret etmek istediğimde arıyorum hiç bişiy diyemeiyorum sanki arkadaşmışız gidbi konuşuyoruz offf ağzımdan ona karşı kötü söz çıkmıyor çünkü hiç kötü bir kelime söylemdi halada söylemiyor sağolun ağlıyorum gene

X