• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

İş be böcüğüm. Ben bitti deyince gönüllü olarak gitmek istemiş. Durmak istemedim buralarda dedi. Kaldıramazdım dedi. Gittiğinden beri görüştük ama mesajla telefonla sadece tabii.

Aslında dirayetli bir insanımdır, dayanırım. Beni bu bayram böyle duygusallaştırdı belki de bilmiyorum. Biraz da tam artık kesinkes herşey bitti derken yeniden başladığının ertesi günü gitmesi koydu galiba. Aman ne bileyim ya.. bakma sen bana... özlemim depreşti azıcık herhalde, geçer.

ne güzel yaaa... depreşen özleminden acı çek sen de... bizimkinden farklı ama tatlı bir acı ...
keyfini çıkar bence ... kaydirigubbakcemile5

Baştan söyleseler sanki kapılarında yatcaz sanki bırakmıycaz peşlerini aldatılmış olmak duygusu çok acı :çok üzgünüm: bana herkes diyo sen aldatılmış olmuyosun o zaman ayrıydınız diyo ama ben kendimi aldatılmış hissediyorum :çok üzgünüm: bana sevgilin var mı benim yok dedi bi hafta olmadan o kızla çıktı karşıma durdum durdum Allahımdan bulduum yani koskoca iki sene bi kişiden bile hoşlanmadım gittim onun gibi anlamsız birini buldum of.........
canım erkek milleti madem ona dönecektin niye başkasıyla çıkarsın allahından bulurlar inş

tamam aramam ama dayanamıyorum zaten her hakaret etmek istediğimde arıyorum hiç bişiy diyemeiyorum sanki arkadaşmışız gidbi konuşuyoruz offf ağzımdan ona karşı kötü söz çıkmıyor çünkü hiç kötü bir kelime söylemdi halada söylemiyor sağolun ağlıyorum gene

Hayatım seni rahatlatıyorsa ağla ama kendini hırpalıyorsan lütfen yapma.
Hepimiz içimizden neler geçiriyoruz ama yapamıyoruz.
O da bizim insanlığımız.
Yapmadığın, yapamadığın için gurur duy bilakis kendinle.
Bu artı bir değerdir bir insan için, bunu hiç unutma.

tamam aramam ama dayanamıyorum zaten her hakaret etmek istediğimde arıyorum hiç bişiy diyemeiyorum sanki arkadaşmışız gidbi konuşuyoruz offf ağzımdan ona karşı kötü söz çıkmıyor çünkü hiç kötü bir kelime söylemdi halada söylemiyor sağolun ağlıyorum gene

ağla tatlım ... ama bu acının geçeceğini bilerek ağla tamam mı... :teselli:
ve bence artık arama onu... lütfen ; alışman lazım bu duruma ... kabullenmen gerek artık...benneyaptımki

arıyomusun sen onu
arama canım ya
aglamada
:1hug:

ellma gün dediğin neki çabuk geçiyor ne olduğunu anlamıyorsun geçer bu arada hiç konuşmuyormusunuz aramıyormu hiç

ne güzel yaaa... depreşen özleminden acı çek sen de... bizimkinden farklı ama tatlı bir acı ...
keyfini çıkar bence ... kaydirigubbakcemile5

Ya inan bunu şuraya yazarken bile utanıyorum aslında zaten.
Sizin çektiğiniz o acıyı ben fazlasıyla çektim hayatta ama yine de en azından uzakta da olsa gönlü burada onu biliyorum.
O yüzden çok bahsetmek istemiyorum kendimden.
Ama bugün depreştim biraz işte... aman ne biliim yaaa...

[/QUOTEçok aynıyız yaaa... aynen ben de o iletişim çabasını görünce aldatılmış hissettim kendimi... sonuçta benden önceki sevgilisi... ben hayatından çıkmışım 1,5 ay sonra eksikliğini hissetmiş ki ona gidiyor koşa koşa... demek ki 2 sene boyunca hep aklındaymış; hep beni onla kıyaslamış gibi geldi... ve aldatılma kısmı buydu... bilemiyorum bişeye başladılar mı tekrar ; bu kısmı çok da önemli değil... önemli olan niyet... :1closedeyes:[/QUOTE]

Bencede mesela msn de hattan düşmeye başlamıştı son zamanlarda belkide beni engelleyip o kızla konuşuyo artık böyle düşünmeye başladım... Seninkide çok adiymiş ya o kadar zaman anlamamışta yeni mi anlamış seni sevmediğini :kızgın: saçma :delphin: ama benimkinin zaten sonu yoktu ailem istemezdi kesin belkide daha fazla ilerlemeden bitmesi daha iyi oldu çünkü annem kardeşini tanıyodu ve pek sevmiyodu yani bi geleceğimiz olamazdı sonuçta tıkanırdı yine bu ilişki bi yerlerde...

Sizin çektiğiniz o acıyı ben fazlasıyla çektim hayatta ama yine de en azından uzakta da olsa gönlü burada onu biliyorum.

Canım benim yaa :1hug: tam tersi yaz yaz ki geçmişte bizim yaşadığım acıları yaşayan birinin yeniden nasıl mutlu olabildiğini görelim :nazar: umut veriyosun bize aslında....

arıyomusun sen onu
arama canım ya
aglamada
:1hug:
arıyordum ayrılalı üç ay oldu haftada bir kez konuşurduk ben onun geri döneceğini sanıyordum oda umut verdi bunu inkar edemiyor en son bu pazartesi hesap sormak için aradım ama gene hiçbişey diyemedim ayrıldık herşeyden sildim o msne tekrar ekledi o cezaretlendirdi beni ben bunu hazmedemedim madem gidecekti niye koşuyor benle arama sesini duymak istemiyorum dese yeterdi ama o beraber üye olduğumuz siteye girmediğimde merak ettiğni söyledi girmiyordum merak ediyorum diye girmeye başladım gene o siteye her aradığında halimi hatırımı notlarımı sorardı kardeşimi dahi hala soruyordu ben bunu anlamıyorum onun dediği bir söz vardı bir insan istemediği kişile konuşmaz hep bu söz vardı aklımda

bu modelden bir de bende var anacım...Tek fark,seni sevmiyorum lafının geçmemiş olması.Hoş eskisiyle birlikteyken benimle irtibatını koparmamaya çalışıyordu,o mail olaylarından sonra bıraktı bana bulaşmayı,o ayrı

benimkide 10 ay sonra anladı ya beni sevmediğini sevmiyormuş denemiş olmamış çok üüzülüyormuş salak annemle konuşuyordu netten tokinini sitesine girip ev bakıyordu eşya paylaşımı yapıyordu hazırlık için benim için izmirden uçakla geldi sonra 22 saatlik otobüs yolculuğu yaptı aama sevmiyormuş ya onu anlamıyorum işte 15 gün oldu bugun bir kere bile aramadı hiç mi aklına gelmiyorum bilmiyorum yanlış meslek seçmiş oyuncu olması gerekiyormuş benimkininsenağlama[/QUOTE]

Bunların hepsi palavra ya o kadar zamanda seviyo muyum acaba diye anlamaya mı çalışmışlar hayatları yalan valla bencede oyuncu olsalar daha iyi yalan dolan uydurmayı çok güzel beceriyolar da adam gibi açıkça konuşmaktan korkuyolar işte işine gelince gel işime gelmiyo git oh valla...

Canım benim yaa :1hug: tam tersi yaz yaz ki geçmişte bizim yaşadığım acıları yaşayan birinin yeniden nasıl mutlu olabildiğini görelim :nazar: umut veriyosun bize aslında....

Keşke Ally'cim, umut verebiliyorsam ne mutlu bana.
Ben her zaman aynı derede ikiden fazla yıkanmaz derdim ama.... bu aşk var ya.... ah bu aşk.
Her kavgamız, her ayrılığımızdan sonra daha da bir bağlandık birbirimize.

Bu ilişki bana sadece açık olmayı ve içimden geldiği gibi davranmayı öğretti.
Ne düşünüyorsam o anda söylemeyi.
Ertelediğim her söz daha beter bir şekilde yaktı canımızı çünkü.

Artık sözüm var kendime. Bugün hakaret bile etsek birbirimize ertesi sabah belki yine sitem dolu ama asla küsmeden, sakince konuşacağım, konuşacağız.

Bazen bu ilişkiler Brezilya dizilerine benziyor.
Bir tek kelime, bir tek söz, düşünce çözüveriyor her şeyi... hay Allah ya diyebiliyoruz.
Bir sürü şeyi yanlış algılayabiliyoruz, insanız.
Keşke bunca zaman şu acıyı çekeceğime şunu yapsaydım deseydim, hiç gerek yokmuş diye düşünebiliyoruz. Konuşmak konuşmak konuşmak... iletişim o kadar önemli ki.

Keşkeler kalmaması lazım hiçbir ilişkide. Kalınca acıtıyor işte böyle.

kızlar şimdi msnde arkadaşımın eşinden ayrıldığını öğrendim offfff ya bu erkekler hep böyşlemi bizemi kötüsü çıkıyor nasip diyordum acaba benim nasibim nerde allahıma dua ediyorum onun sevgisini alsın içimden hayırlı beni seven birini versin ve sizlere versin herkes mutlu olsa hayat galiba her zaman bir yanımız eksik mutsuz olacak birşey daha eski sevgiliden arkadaş olurmu ?

ne utanması yaaa... güzel şeylerin de olduğunu unutmamız lazım hepimizin...
o yüzden anlat ki umudumuz olsun :içelim:

Çok haklısın ellma açıkça konuşmadan bişeyleri yürütmek çok zor ben gururmdan açıkça konuşamadım ama karşı tarafı bilmiyorum... Aslına bakarsan bugün kabullendim herşeyi bugün düşündüm zaten sonu yoktu bikere güvenim bitti ve annem ailesini pek onaylamıyo zaten ama eğer açıkça konuşsaydı bi şans isteseydi verirdim böyle oyunlar oynamasydı artık içim rahat çünkü elimden geleni yaptım... Umut verme konusunda ciddiyim siz bana bakmayın ben yeniden aşık olabileceğime inanıyorum sadece sevebileceğim biri çıkmıyo karşıma çıktığı zaman da tamamen unutucam zaten kaydirigubbakcemile5

Back
X