Bildiğim tek bir şey var.
Bir erkek bir kadını eğer gerçekten sevmiyorsa asla peşinden koşmaz. Koyar tekmeyi bırakır.
Ebrucum canım benim, o güzel kartına da teşekkür etmek istedim ama sana mesaj yazamadım kapalı görünüyor. Çok teşekkür ederim. Senin de, hepinizin de bayramı kutlu olsun.
Dün de demiştim, ben bayramları sevmiyorum, kimsem yok bu koca şehirde, bayram günü herkes sevdiklerini, ailesini görmeye giderken ben evde oturup tv falan izliyorum. Zoruma gidiyor biraz. Ama bu bayram sizler sayesinde nedense hiç yalnız hissetmiyorum kendimi. Sağolun varolun kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin ne diyim...
ewet canım çok güzel yorum yapmışsın cok haklısın:çok üzgünüm: sewdıgını bılıorum ama yaptıgını unutamıorumsenağlama o gıcık kızlarla konusmasını görüşmesini sindiremiorumsenağlama düşündükçe deli oluorumsenağlama
bilemiorum canım yaaa:çok üzgünüm: Tek sorun o kızları düşündükçe kafayı yiyorumklava: klava:
Ellmam bee benim durumum bu genellemeye pek girmiyor...Ne edecez şimdik :roflol:
canım seviyorsan barış bitirmek istiyorsanda biran önce bitir sanırım böyle daha çok acı çekersin ama seviyor ben olsam bir şans daha veriridim gerçi huylu huyundan vazgeçmez içinden ne geçiyor
Evet canım biliyorum...inan bana seni çok çok iyi anlıyorum. Bir de şöyle düşün ki... bu sefer ipler biraz senin elinde gibi.
Asla ama asla ilişkiye kaldığın yerden devam etme, oturup kuralları, şartları belirle, net ol. Eğer bu bu bu bu olacaksa varım de... aksi takdirde yokum. Bir tek hatayı bile affetmeyeceğini, bunun kesinkes son ama son şansı olduğunu çok net bir şekilde ifade et. Basit ve açık kelimelerle. Lafları dolandırmadan.
Eğer devam etmek istiyorsan tabii...
bilemiorum canım yaaa:çok üzgünüm: tek sorun o kızları düşündükçe kafayı yiyorumklava: klava:
ozaman sadece cok seyrekde olsa msnden telden konusayım ama soguk bı sekıldekötükedihüso
Ebrucum canım benim, o güzel kartına da teşekkür etmek istedim ama sana mesaj yazamadım kapalı görünüyor. Çok teşekkür ederim. Senin de, hepinizin de bayramı kutlu olsun.
Dün de demiştim, ben bayramları sevmiyorum, kimsem yok bu koca şehirde, bayram günü herkes sevdiklerini, ailesini görmeye giderken ben evde oturup tv falan izliyorum. Zoruma gidiyor biraz. Ama bu bayram sizler sayesinde nedense hiç yalnız hissetmiyorum kendimi. Sağolun varolun kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin ne diyim...
:roflol: Kız ben senin durumunu bi hatırlayayım da önce.... kaydirigubbakcemile3 Valla billa bugün boş bi ajanda buldum, dedim ki buraya not alayım :roflol: :roflol: sonra karışıyo fena oluyo...
sırnaşık şeyvalla aynı bende
unutuyorum
bırz kacırınca
kım nasıldı dıye karıstıyorum
ajandada ıyı fıkır hanı
Canım benim istisnalar kaideyi bozmaz. Spesifik konulara da çözüm buluruz biz evelallah... sengözlerimebaksanab
ozaman sadece cok seyrekde olsa msnden telden konusayım ama soguk bı sekıldekötükedihüso
biz de annem ; babam ve ben olacağız... neyse ki onlar var... onun dışında burdaki yakın arkadaşlarım hep şehir dışına çıktı... annemler de izmire yeni taşındı... öyle evde oturucaz biz de... ben de burda geçirmeyi düşünüyorum bayramı yani sizlerle yerimseniben
İyi akşamlar canlarım kaydirigubbakcemile2 napıyosunuz bakalım gerçi okudum yazdıklarınızkızlar princess dün geceden beri hiç girmemiş korkmaya başladım napıyo acaba hiç sesi çıkmıyo blackgirl sende süründürmeye devam ama kendini de bitiriyosun istersen son bir şans daha ver ne diyceğimi de bilmiyorum çünkü bende eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince tamamen bitirmiştim lanet olsun ya :çok üzgünüm:
kızlar yarın bayram yarın burada olamıcam şimdiden hepinizin bayramı mubarek olsun yarın benim için buruk geçecek armaıcak o şimdi başkasının
kızlar benimk msne cagırıo bişiler sölicekmiş ben cıkıorum sonra gelırım...desteğiniz ve yardımlarınız için çok saolun canlarım....öptüm sizia.s.:1hug: a.s.:1hug:
kızlar yarın bayram yarın burada olamıcam şimdiden hepinizin bayramı mubarek olsun yarın benim için buruk geçecek armaıcak o şimdi başkasının