- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
hım prenses adına sevindim inş hayrılısı olur tüh kaçırdım haberleri bir ara gerileri okuyrum
çarsı izninde tatlım:çok üzgünüm:hafta sonu carsı ıznı oluo ya
msni demiyorum ; yüzyüze görüşmekten bahsediyorum canım ?
aslında canlarım ne yapmak gerekio biliomusunuz:uhm: benim gibi böle ilşikisi bi kere çatlamış olanlar bi daha o kişiyle birleşmemesi lazım yeni birini bulmak lazım ama olmuo iştesenağlama senağlama çatlayan yumurta bi daha birleşmiosenağlama ama bu gönüle laf anlatamıoruzsenağlama
tamam işte tatlım kız ankaraya gelıo...orda asker ya benımkı....kızda kütahyada..yakın yanı
genel olarak ben de bu düşüncedeyim... ama çok uğraştı günlerdir sen pes etmedin o da etmedi... hem sen bu ruh haliyle yeni birini de dahil edemezsin hayatına... içinde bitmesi lazım önce... ama barıştıktan sonra temkinli olacaksın işte... o da temkinli olmalı...
yoksa evet yumurta ipana testinden geçemez ... kaydirigubbakcemile3
gir bakalım msne ne diyecekmiş... yerimseniben
ama gitmedi demi sevgilin... ay vallahi kafam karıştı... kafamçokkarıştı
sen belki daha önce görüşmüşlerdir diye endişeleniyorsun...
bence daha önce görüşmüş olsalar ve kızı ekmiş olsaydı kızın tepkisi neden gelmedinden daha fazla olurdu... hani avucumun içinde diye düşünüp trip yapardı kesin kaydirigubbakcemile
ne diyeceği belli aslınd a yine barısmak ıcın konuscaksenağlama bende bu sırada agzıma gelenı sayıyorum zatensenağlama kalitesiz kişilksizsin sen...git o kızlara defol senağlama
canım blckgırl
ıcınden ne gelıyosa ole yap canım
ama kesken kalmasın
canım senin bile kafan karıştıysa beni düşünsenağlama kafam allak bullaksenağlama
Ayol oku oku oku oku bitiremedim kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum bu enerjinize yaaaa.
Kızlar bütün gün saçma sapan şeylerle uğraştım, kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, ojeler süründüm, cilt bakımları yaptım, nihayetinde yarın bayramı tek başıma kutlamaya hazırım :roflol: neye bunca hazırlık yapıyorsam onu da anlamadım :)
Neyse, gelişmeleri okudum, jeliboncum, sayende kendimi sufle veren Cyrano gibi hissettim, dilerim işe yarar, umarım o da sakinleşir de aranız düzelir.
Ama Princess'i de çok merak ediyorum ben ya, hiç sesi çıkmamış :çok üzgünüm: umarım iyidir. Kuzuuummm gelirsen bi ses ver olur mu.
Sen bi yüreğinin sesine kulak versene ....
Bazen ne düşünüyorum biliyor musun?
Bazen bir şey yanlış da olsa onu tamamen tüketmeden atamıyorsun içinden de hayatından da. Sende de nedense böyle bir durum seziyorum ben. Yorum yapmadım sana bugüne kadar ama bugün kafan çok karışmış belli.
2 defa aldatmış seni bu eşşek anladığım kadarıyla ve sen 2.de artık yolu göstermişsin. Şimdi de yeminler ediyormuş ki ben bir şey yapmadım diye. Buna bir şey diyemem. Erkekler annelerinin üzerine kolay kolay yemin etmezler. Ama onu en iyi tanıyan sensin. Bunu bile yapabilecek kadar çiğ olabilir mi sen bilirsin.
Bildiğim tek bir şey var.
Bir erkek bir kadını eğer gerçekten sevmiyorsa asla peşinden koşmaz. Koyar tekmeyi bırakır. Bu çocuk seni seviyor evet bu belli ama bu sevgi sizin sağlıklı bir ilişki yürütmenize yeter mi işte o kararı sen vereceksin.
Bence yüreğinin sesini dinle, eğer ona bir şans daha vermek istiyorsan ver... ama lütfen bu son şansı olsun ve o da bunun iyice bilincinde olsun.
Blakgirl barışamayı düşünmüyormusun