Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım bence de görüş...Madem barışmak istiyorsun...
Amaaa buluştuğunda öyle bir konuş ki,bir daha bunu yapmaya cesareti olmasın...
Yaparsa da gözünün yaşına bakma...

ay canım ya...allah yardımcın olsun

ay canım ya...allah yardımcın olsun

Canım bence de görüş...Madem barışmak istiyorsun...
Amaaa buluştuğunda öyle bir konuş ki,bir daha bunu yapmaya cesareti olmasın...
Yaparsa da gözünün yaşına bakma...

öyle güzel ve duygulu konuştuki msndesenağlama bizim aramızı bozmak isteyenlere inanıosun hep dio bana hiç inanmıosun dio senağlama ama o kızlarla nie konuştu hemde 2 kerekötükedihüsosenağlama

ya biliorum o konuştugu kızlar zaten bzım ayrılmamızı ıstıolarsenağlama ama ben bılıorumkı o kızlarla konusmussenağlama

canım benim,seviyorsun kendine de ona da daha fazla eziyet etme, böcük bu konuda haklı asker sonuçta görüş bence de.sonra pişman olma gittikten sonra.ve böcüğün sana söledikleri de süper,öle bir konuşma yapabilirsin.birdaha tolere etmeyeceğini bilmesi gerek,ama sen sonuna kadar haklısın,böle bişiyi benimki yapsa bende çıldırırdım inanki.ama çabalıyor seni kaybetmemek için gerçekten değer veriyor demekki,ama affettin diye de bidaha affedeceksin demek olmuyor bu tabiki,bunu iyice anlaması gerek

çıkmaz sokakta değilsin canım... sen seviyorsun ama kırgınsın... sen son şansını ver...
o kendini çıkmazda hissetsin... ama bu yaşattığı kırgınlığı unutmasına izin verme...
sürekli hatırlat demiyorum bu hoş olmaz ama hani ara ara bir şekilde ifade et ki sevginin bu yaptığı saçma şeyleri sana unutturduğunu düşünmesin...

bir de şöyle düşün... bir daha yaparsa evet Ege denizinin dediği gibi gözünün yaşına bakma... ama bu gücü içinde hisset... hissettiğinde zaten o da anlayacak ve ona göre davranacaktır... yani eskisi kadar çok emek verme bu ilişkiye... inan kaybeden sen olursun... kazanan sevgilin olur demiyorum ama kaybeden sen olursun... sengözlerimebaksanab

ne kadar az ekmek ; o kadar çok köfteee ... bu da bizim yeni kuralımız olsun kaydirigubbakcemile3

ya affedince ona tekrar alışırsam tekrar aldatırsa benisenağlama ona tekrar alışınca kaybetmekten korkuorumsenağlama

ya affedince ona tekrar alışırsam tekrar aldatırsa benisenağlama ona tekrar alışınca kaybetmekten korkuorumsenağlama

kızlar slm

canım ya sevıyosun bu kadar ızdırap etme kendıne bı gorus
son sansı olduhunu bılsın
mesafelı olursun ama koparma
gorus bence ne kaybedıcen ya
zaten bı daha baya goremıcen sonra pısman olursun solıyım

kız sana kıyamam ben, en neşelimiz sensin,yapma böle bak seni böle görünce bende üzüldüm valla,ah şu erkekler ahhhh,ne hale getiriyolar bizi, olur olmadık şeyler yüzünden ilişkiler derin yaralar alıyo.heralde artık anlamış olması lazım,dersini almış olması lazım diye düşünüyorum,bi kere önce bütün o kızları listesinden silsin,hayatından da silsin, beni hayatında istiyorsan onları sileceksin de,ben onlarla aynı karede olmak istemiyorum de, böle bir üçgende de yer almak istemiyorum de.hem onlarla aşkımlı canımlı cicimli konuşmadıysa da aldatmak sayılmaz be gülüm,ama tekrar sölüyorum yaptığı gerçekten büyük hata

böyle yaparsan evet kendini çıkmaz sokakta hissedersin canım... :teselli:

biz aldatma demeyelim istersen buna... eski sevgilisiyle konuşmasını elbette hoş karşılamıyorum... benim de derdim buydu zaten... ama eğer aynı şeyi tekrar yaparsa aldatma diyebiliriz... şu an yaptığına saygısızlık ve kıymet bilmezlik diyelim... çünkü sadece konuştu... görüşmeye de gitmedi... bu onu haklı çıkarmıyor elbet... ama bu kadar seviyorken bir şans daha verebileceğin bi durumdasın...

affettiğinde yaptıklarını hoşgördüğün ve onayladığın için affetmiyorsun... saf ya da aptal olduğun için de affetmiyorsun... sevginin büyüklüğünden affediyorsun unutma bunu...

zaten bir kez daha yaparsa o zaman inan bu kadar canın yanmayacak... bundan sonra ilişkini de daha az canın yanacak şekilde yaşarsan herşey daha kolay olur senin için...

korkma ... sadece hazırlıklı ol... inşallah benzer şeyleri yaşamayacaksın canım.. :Saruboceq:

yaptığını kabul etmio:çok üzgünüm: ben konusmadım dıo onlar eklemıs benı dıo bende az konustum sıldım dıosenağlama ewt yaptımözürdilerim demiosenağlama

bak prenses de aldatma olarak bakmamaktan yana...
tamamen silsin... ve bence o 2 kızdan başka eskileri varsa onları da silsin...

ya ewet en neşeliniz bendim ama nankör erkekler bizi bu hale getirio iştesenağlama

görüşmeyede gittiğini duydum ama kime inanacağımı bilmiorum:çok üzgünüm:

yaptığını kabul etmio:çok üzgünüm: ben konusmadım dıo onlar eklemıs benı dıo bende az konustum sıldım dıosenağlama ewt yaptımözürdilerim demiosenağlama

yapmış olman düşüncesi bile beni çok yaraladı ve ilişkimizi tekrar gözden geçirme ihtiyacını hissettirdi... tamam sana inanmak istiyorum ama böyle bir düşünce tekrar aklıma gelecek olursa herşey bu kadar kolay olmayacak de o zaman o eşşek kafalı sevgiline
klava:

ya ewet en neşeliniz bendim ama nankör erkekler bizi bu hale getirio iştesenağlama

görüşmeyede gittiğini duydum ama kime inanacağımı bilmiorum:çok üzgünüm:

görüşeceklerdi de gitmemiş değil miydi ? ben öle hatırlıyorum ama... kız hatta mesaj mı ne atmıştı niye gelmedin diye... fisfisfis

peki bu çocuk askerdeee... ne zaman görüşmüşler ki ?

şimdi msj attı ben msj atınca msne gelirmisin die:1no2: çok önemli bişi dicem dedi

slm kızlar naber nasılsınız ya mereak ettin bizim prensesin sevgilisi kutladımı doğum gününü

görüşeceklerdi de gitmemiş değil miydi ? ben öle hatırlıyorum ama... kız hatta mesaj mı ne atmıştı niye gelmedin diye... fisfisfis

peki bu çocuk askerdeee... ne zaman görüşmüşler ki ?

ewet canım benim çok iyi hatırlıosun:çok üzgünüm: kız öle msj atmıştı:çok üzgünüm: ama ondan önce de mi görüştülerki kız nie gelmedin dedi anlamadm:çok üzgünüm: belki benimki 1 kere görüştü sonra kız bidaa görüşelim dedi benimki gitmedi belki:çok üzgünüm: kafamda karısık

kizlar yolladim gittti canim yazdim askim yazmadim ELMAYA TEKRAR TESEKKÜRLER OH BEE YOLLADIM SONUNDA

neyse jelıbon yollamıssın
oh yanı
ıyı ılmus canım yazdıgın

ohh selıncım aklın bunamı kaydı kız
hadı hayırlısı

canım sımdı nasıl kabul etsınkı yaptıgını tmm ole bole yapmıs bı hata konusmus sadece
sevıyosun
bıkerede daha affetcen
ama bunun son oldugunu ıyıce anlatman lazım ona
affettım demeama bı sole goruusn yz valla uzuldum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…