Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dogum_gunu_03.gif

bencede kusum ama bilmiyorum işte çokda ozenmek istemiorum aslında:):)iyice aşık olmasın çocuk bana:)

erkekler güzelliğe aşık olmazlar....
sadece güzellik bir kapıdır...
bir erkek ancak ve ancak taktıkle aşık edilebilir...
bak seninki avukatmış....
yani benim meslektaşım....
bu konuda sana yardımcı olabilirim

etek çizme badi yada gomle yada hırka gibi biseler gitcem...

evet hoş olur bence de... etek ve çizme...
ben de kumaş pantolon filan hiç giyemem...
benim şıklık anlayışım da etek ya da elbisedir ...

sinemaya gidiyorsunuz zaten...

bu arada peşin hükümlü olma... şu anda hepimiz seçenekleri değerlendirme aşamasındayız... seçenekleri değerlendirebilmek için de görmek lazım değil mi... yerimseniben

olmadı diğer çocukla tanış ... belki onla görüştükten sonra avukat daha cazip gelir...
şimdiden bilemeyiz ki... :sm_confused:

a.s

canım benim tşk ederim bak ruh halimide değiştirdim inanırmısın 1 günde bile değişti düşüncelerim süprizzzzznerdeyse ama özlüyorum onu dalip gidiyorum arada buda geçecek eminim
allah benim hakkımı onda bırakmıcak demi,teyzeminde sana slm var öpüyormuş seni
şimdide içeri gidiyorum sadrazam lokumu yapıcaz:1rolleyes:gelicem geçte olsa sizden kopamıyorum bye

o değişiklikler daha çoook olacak canım... aman paniğe kapılma... bir iyi ; bir kötü olacağız... sonra bir bakacağız daha çok iyi ; daha az kötü ... böyle azalacak işte...
ama iyi olmaya karar vermiş olman en güzeli... kaydirigubbakcemile5

kızlar benımkıyle msnde konustum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: okadar cok dil döktükü barısmam için:çok üzgünüm: ben seni aldatmadım dio anamın üstüne yemin ederim dio:çok üzgünüm: ama sonucta konusmuslar kızla:çok üzgünüm: seni okadar cok sewıorumkı sewmesem bu kadar ugrasmam barısman ıcın dıo:çok üzgünüm: inanmak istıorum ama inanmıorum:çok üzgünüm:

ya biliorum o konuştugu kızlar zaten bzım ayrılmamızı ıstıolarsenağlama ama ben bılıorumkı o kızlarla konusmussenağlama

bence görüşün... asker izne geldi sonuçta... ve aklında kalacak... biraz mesafeli ve kırgın davranırsın ...

ve bence ona de ki ; sana yeniden güvenmek istiyorum ama bu biraz zaman alacak...
o zaman davranışlarına dikkat eder ve seni incitmemek için çabalar bence; eğer seni gerçekten söylediği gibi çok seviyorsa ...

ama tabii bu konuda ona karşı artık en ufak toleransın bile olmadığını da bilmesi lazım...

bence görüşün... asker izne geldi sonuçta... ve aklında kalacak... biraz mesafeli ve kırgın davranırsın ...

ve bence ona de ki ; sana yeniden güvenmek istiyorum ama bu biraz zaman alacak...
o zaman davranışlarına dikkat eder ve seni incitmemek için çabalar bence; eğer seni gerçekten söylediği gibi çok seviyorsa ...

ama tabii bu konuda ona karşı artık en ufak toleransın bile olmadığını da bilmesi lazım...

kendimi çıkmaz sokakta hissediorumsenağlama hangi yöne gideceğimi bilmiorum:çok üzgünüm: barışmak istiorum çünkü onu çok seviyorum:çok üzgünüm: ama kalbim çok kırgın ona:çok üzgünüm: benden habersiz eskı çıktıklarıyla konustugunu düşündükçe çıldırıorumsenağlama

X