- 17 Nisan 2008
- 3.009
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bi saatir sacimi yapiyorum bukle bukle ay bi haftadir sacimi bile yapmiyordum yaaa kendime geldim :) :) ah beni simdi görse
Ben ikisi de derim kaçış yolu bulamaz :jeyyar:
yavrucum cevap yazsanaaa... hadi yaz ... birazcık ısınsın ortalık... doğum günün daha da süper olsun ... :lepi:
kuşlar ben geldmmmm nasılsınız bakalım neler oluyor????????????
Muhtemlen derdim ki, Aşkım (hee aynen böyle) Almanyaya dönmem sır değildi, gününü bile biliyordun, vedalaşmaya gelmedin, kırgındın, anlayabiliyorum, yine de yol bu binbir türlü hali var, çok üzüldüm ama dediğim gibi, kırgındın, yalnız ve biraz uzak kalmak istedin, anlayabilyorum, en azından çabalıyorum, ben de senin bu kararına benim için zor da olsa saygı duydum sadece, bu hareketimde bir art niyet aramamanı beklerim senden, doğumgünümü unutmadığın için de teşekkür ederim, keşke yüreğimiz bu kadar buruk girmeseydik bugüne ama kısmet, yine de çok sevindim aramana, kendine iyi bak.
ya hayır aşkım yazma...canım felan yaz...
hayırrrrrrrrr cnm yaz aşkım yazma kuşum...
yazımı yazmımı yazmıyorum askımm ya canım hmm onudamı yazmım selam yazım gıtsın
kizlar yolladim gittti canim yazdim askim yazmadim ELMAYA TEKRAR TESEKKÜRLER OH BEE YOLLADIM SONUNDA