Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay kızlar ben yeni geldim çokk meraklar içindeyim,gece dışarı çıktım aylar sonra,biraz fazla kaçırmışım alkolü,duş falan derken yeni gelebildim,ay acaip merak ediyorum hemen bi bakim, jelibonum gözün aydın msj atmış heralde, atacağını biliyodum zaten, ayrıntıları okumaya gidiyorum şimdi

ufff ne giycem kı bayramlık almadım hala vakıtım yok birseyde beğenemedım uffffffffff

Deş dolabını çıkar bir şeyler...
Hava yağmurlu olacakmış,bence koyu renk bir pantolon(kumaş olsun),üzerine bir bluz,sonra da pantolonla uygun renkte bir ceket bulursan bu iş ok

ya kızlar ben bu çocuğu isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü benden 1 yas buyuk...ben boyle en az 5-6 yas olsun istiyorum ...birde dün bir arkadasmla buluştum onun arkadası geldı çocuk süper arkadaslarıda oyle çok süper ortamları var.takıldık baya...arkadaslarıyla beni tanıstırcaklar napcam yaa aklım karsıyor...

ya kızlar ben bu çocuğu isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü benden 1 yas buyuk...ben boyle en az 5-6 yas olsun istiyorum ...birde dün bir arkadasmla buluştum onun arkadası geldı çocuk süper arkadaslarıda oyle çok süper ortamları var.takıldık baya...arkadaslarıyla beni tanıstırcaklar napcam yaa aklım karsıyor...

Kız ille sevgili olmak zorunda değilsin,bir arkadaşımla çıktık diye bakarsın olaya aaaa yani selin :mymeka:

X