Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Jelibon hala mail atmadın mı sen :1shok: Allah iyiliğini versin çocuk yanlış anlıycak at artık...

bekle bakalım canım ya biraz daha... ben de olsam valla umut eder ; hayal kurardım ...
vallahi kıskandım mı desem ; daha mı çok üzüldüm desem bilemedim... :sm_confused:

ebrucugum allah kabul etsin ayiririz tabi

amın canım
aksama yerım
hadı sen bı maıl at su cocuga
aklım burda kalıyo ya ıs yapamıyom
ben bı toz alıp gene gelırım kızlarkaydirigubbakcemile

Jelibon hala mail atmadın mı sen :1shok: Allah iyiliğini versin çocuk yanlış anlıycak at artık...

atmadim email aticam aman ne bilim aticam daha simdi sizlere mesgulum o ikinci sirada :roflol: :roflol: elmanin yazdigini aticam bu arada ama askim yazmicam yaa ne diyorsunuz oda yazmamis

Jeliboncum önce resmi ImageShack® - Image Hosting adresine yükle o sana link verecek o linki gel foruma yapıştır

309rh6.jpg

w250.png

atmadim email aticam aman ne bilim aticam daha simdi sizlere mesgulum o ikinci sirada :roflol: :roflol: elmanin yazdigini aticam bu arada ama askim yazmicam yaa ne diyorsunuz oda yazmamis

Bence aşkım yaz daha fazla soğukluk girmesin bi kere soğukluk girince düzeltmek zorlaşıyo:KK43:
Benimde aslında çok işim var ders bile çalışmıyorum işim bitince hoop burdayım :roflol:

X