Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hopp tükkanı birlikte kapatacaaz :roflol:
Yarın kızlarla da konuşuruz,daha sağlıklı bişiler çıkar...

ya gecmisi okudum biraz seni uyudu sandim evet yarin kizlara sormak istiyorum herkese ona göre bisey atarim ben yatiyorum yarin grs öptümm kapatiyoruz tükkani hadi :)

Vay vay vay vaay vaaaaayyyy.... :1shok: neler olmuş burada yaa.

Dün acil çıkmam gerekti, daha yeni görüyorum olanı biteni. Baya adrenalin yaşanmış gece, kaçırmışım ben macerayı yaa kaydirigubbakcemile3

Jelibooonnum öncelikle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜLÜM, nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim ve hep sevdiklerinle dipdibe dilerim ... a.s.

Jelibon gelelim benim yorumuma.

Olayı eğer özetle baştan alırsak sen Türkiyedeyken siz ciddi bir kavga yaptınız ve sen sevgilinin kalbini kıracak şeyler söyledin, o da kırıldı ve senin Almanya'ya dönmeye 3 gün kalmış olmasına rağmen seninle vedalaşmaya gelmedi, biraz uzak duralım dedi, sen ağladın ettin ama kar etmedi. Buraya kadar tamam.

Sonra sen Almanya'ya döndün, oradan ilk günlerde onu aradın mı tam hatırlayamıyorum şu anda ama nihayetinde günlerdir aramıyorsun, o da öyle ve dün sana "sen bana haber vermedin ama bak doğumgününü unutmadım" gibilerinden acemice trip kokan bir mail attı....

Kızma bana ama cidden çok acemice bir trip yapmış...biz de anlamayacaktık sanki yapmak istediği şeyi kaydirigubbakcemile3 ilahi ya.

Şimdi tatlım çok bariz belli ki sen aramayınca strese girmiş, tükürdüğünü de yalayamamış, doğumgününü beklemiş yana yakıla geri adım atmak için, şimdi de zeytinyağı modunda üstte kalmaya çalışarak atmış o adımı.

Gülüm, bir kere her şeyi koy bi trafa...yola gidiyorsun... insan sevdiği kadını görmeye gitmez mi? Yol hali bu, gitmek var dönmek yok Allah korusun. Sen ona ne dersen de... öyle Cüneyt Arkın triplerine girip de seninle vedalaşmaya gelmemesi zaten hataların en büyüğü. Bir de bu yetmezmiş gibi sana şu saatte habersiz gittin amaa... gibi gayet mesnetsiz bir mail atması da ayrıca komik kaçmış ya neyse.

Ben senin yerinde olsam ona gayet kibar bir teşekkür maili atardım. Ve muhtemelen de derdim ki ... h.....r len ordan :roflol: .... şaka kız şakaaaa :jeyyar:

Muhtemlen derdim ki, Aşkım (hee aynen böyle) Almanyaya dönmem sır değildi, gününü bile biliyordun, vedalaşmaya gelmedin, kırgındın, anlayabiliyorum, yine de yol bu binbir türlü hali var, çok üzüldüm ama dediğim gibi, kırgındın, yalnız ve biraz uzak kalmak istedin, anlayabilyorum, en azından çabalıyorum, ben de senin bu kararına benim için zor da olsa saygı duydum sadece, bu hareketimde bir art niyet aramamanı beklerim senden, doğumgünümü unutmadığın için de teşekkür ederim, keşke yüreğimiz bu kadar buruk girmeseydik bugüne ama kısmet, yine de çok sevindim aramana, kendine iyi bak.

Sabah sabah daha naftalinim patlamadan aklıma ilk gelen bu oldu...

Günaydın Zavanacım, biraz hava değişimi yapmana sevindim, eminim iyi gelecektir. Ayrıca şunu aklından çıkarma ki hepimiz çok çok iyi olacağız, öyle ya da böyle, sen de kulübün bir elemanı olarak bu iyilikten kaçamayacaksın canım benim yok öyle :sm_cool: ama herkesin bir zamanı var, sırayla hepberaber buraya mutlu mesut mesajlar attığını da göreceğiz herkesin inşallah Allahın izniyle. Yeter ki, sen bir şeylerin değişmesini iste, her şey sende gizli unutma, teyzeni de öpüyorum burdan, hayırlı bayramlar. a.s.

günaydınnnn good morninggggggggg:teytey: :teytey: :teytey:

dün çok yorucu ve heyecanlı bi geceydi jelibonun olayından dolayı:teytey:

jelibonnum dogum gunun kutlu olsunnn

cnm benim.en azından içinde hiç bişey kalmamış.bu iyi.artık sana düşen çekmek kendini tamamen.ah bitanem.kendini asla hırpalamak yok tamam mı.a.s

prensesim bende bu konuda kızlara katılorum artık biraz cek kendını zor olcaka ama dayanmalısın

sevdiğimi söyledim. herşeyi söledm ya.. içim rahat.
istemedi.
seni mutlu edecek biri ile ol
herşeyi hak ediosn dedi..

Prensesim, biliyor musun içten içe senin şu anda iyi hissettiğini düşünüyorum. Mutsuz ama iyi, ağlamaklı ama iyi, için kıyılıyor ama iyi... içinde bir şey bırakmadın çünkü, hiç "keşke"n kalmadı artık. Elinden geleni yaptın, geriye dönüp baktığında kimse seni suçlayamaz artık... çünkü aşk adına aşkın adına ne gerekiyorsa yaptın sen. Başka bir şey kalmadı. Ama bu işler tek taraflı olmuyor işte. Belli ki o bitirmiş. Artık önüne bakacaksın, geriye değil. Artık sen de senin o koca yüreğine kucak açacak her kimse onu bekleyeceksin.

Onun adınaysa...sadece üzüldüm... ne kadar büyük bir sevgiyi reddettiğinin farkında olamadığı için. İnsan gençken zannediyor ki karşısına çıkan herkesten bu denli bir sevgi alabilirim. Hoyratça harcayabiliyor... ne kadar yanlış oysa... bu sevgiler o kadar nadir çıkıyor ki insanın karşısına hayatta... o yüzden üzüldüm cidden ama her işte bir hayır vardır.

Daha önce Zavana'ya da demiştim. Bazen Allah hiçbir isteğimizi yerine getirmez sanıyoruz. Oysa ki bazı dileklerimizi kabul etmemesinde illaki bir neden var, demek ki bizim için hayırlı değilmiş... böyle düşüneceksin artık. Bu adam senin için hayırlısı değilmiş.

Arkadaşlar günaydıınnn :1hug: nabersiniz jelibon,princess bak dediklerimizi dinleyin nolur güzel fikirler vermiş arkadaşlar

Maalesef öyle ne diyeceksin...
Belki karşılarına çıkan büyük bir şanstık bizler,ama onlar bunun kıymetini bilemedi...O kadar zor ki öyle bir sevgiyi bulmak...
Bulduktan sonra kaybetmemektir aslolan,ancak bizim sevdiklerimiz,o sevgiyi bozuk para gibi harcamayı seçti...

aaaaaaaaaa
al işte yaa
Hoşgeldin diycem de içim almıyor buraya her gelene hoşgeldin demeyi...
Çok haklısın,aldatan zavallıdır ne de olsa...

Sakın suçluluk hissetme zaten...

ELMACIMMMMM CANIM BENIM TSK EDERIM BU YAZDIGINI BEGENDIM ELINE SAGLIK YA AMA ASKIM YAZSAMI BASA BILMIYORUM
CÜNKÜ ODA BISEY YAZMAMIS BUNDAN SONRA BARISIRMIYIZ NE OLUR BILMIYORUM a.s. a.s. a.s.

hihoyyyt Günaydın kızlar hepınıze ben geldımmmmmmmmmm daha maıl fılan atmadım herkese tskler dogumgünüm bugün iyiki varsiniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt a.s. a.s.

IYIKI DOGDUM GÖRDÜNÜZMÜ 25 oldumm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt COCUKDA YAPARIM KARIYERDE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…