Sevgilisi varmış. Kandırıldım

ayrica nasil resimleriniz vardi ki resimlerle oynayacagim dedi. yok oyle bisey ya ailesini taniyorsun o kdr diyemedin mi oglunuz beni tehtid ediyor diye

ayrica nasil resimleriniz vardi ki resimlerle oynayacagim dedi. yok oyle bisey ya ailesini taniyorsun o kdr diyemedin mi oglunuz beni tehtid ediyor diye
Birlikte resmimiz yoktu. Whatsaptaki bnm resimlerimi kaydedip özleyince bakıyordu zamanında. Oradan kalma. Ailesini tanımıyorum. Ama o konuyu ben hallettim, yapamadı yani.

Allah`a havale edin...daha da bağlanmadan çıkmış ortaya bence boşverin o kızı da tekrar barıştığına göre geniş bir midesi var sanırım.hiç eşelemeyin pisliği,siz eştikçe kokar pislik sonuçta =)

Allahtan daha uzun surmemis iliskiniz Allah sizi korumuş dert etmeyin ya o beş yillik sevgilisi siz olsaydiniz ?? Kurtulmussunuz bosverin

Allahın sevgili kuluymussunuz kurtulduğunuza sükredin bence öylesinden kimseye Hayır gelmez yaşınız daha küçük daha iyileri muhakkak çıkar karşınıza.

Onun bence senin gibi kandirdigi coktur bence o kizda gercek sevgilisi bile degildir gercek sevgilisi olsa ayrilirdi bence

mesajlarınızın içeriği neydi ? belki sevgilisi olan kız sadece vakit geçirdiğinize ve ciddi olmadığınıza ikna olmuştur. çok kötü

bi durum sizin için ama bu durumda aklıma yapılabilecek bir şey gelmiyor

Bana hergün ne zaman geleceksin seni çok özledim, seni boğacak kadar sarılmak istiyorum. Sizin eve gelecem bir gün ama istemeye gelirim. Haftasonu düğün var sende gel dans ederiz , ailem ile tanış, hergün seni düşünüyorum, çok güzelsin vs vs . Ayrıca duvarlara bile ismimi kazıdığı vardı. Bu kadar aşıktı ( Yada değildi )

bence kurtulduğunuz için şükredin işler çok ilerledikten sonra öğrenseydiniz belki daha çok şey kaybetmiş olurdunuz. erkekleri anlamak gerçekten mümkün değil. yapabileceğiniz maksimum şeyi yapmışsınız kıza mesajları atarak bence arkanıza bakmayın verilmiş sadakanız varmış iyi ki kurtuldum diyip şükredin bu tip insanlar çok tehlikeli olabiliyor. baksanıza sizi tehdit etmeye başlamış bile. bence başınızdan savmaya bir daha karşılaşmayacak şekilde iletişiminizi kesmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…