o da beni seviyordu ama
Hayır hiçbir sosyal Hesabı yok. Bu çocuk o kadar profesyonel oynadı ki bana birlikte sosyal hesaplar açalım bile Demişti :) .. Kızı da sosyal hesaptan tesadüfen buldum. Ikisinin fotosu vardı profildeSeven insan böyle yapmaz... Seni sevdiğine inandırmış o kadar.. Hiç mi şüphelenmediniz anlamadım. Sosyal medya kullanmıyor mu ne bilim yani
Hayır hiçbir sosyal Hesabı yok. Bu çocuk o kadar profesyonel oynadı ki bana birlikte sosyal hesaplar açalım bile Demişti :) .. Kızı da sosyal hesaptan tesadüfen buldum. Ikisinin fotosu vardı profilde
Bende Allah'a havale ettim. Bana asıl koyan şey şuan sevgilisi ile mutlu mesutlu olmaları. Onlar böyle olunca hırsımı alamıyorum.Aynı şeyi yaşadım.Neyse ki çocuğu terslemiştim ve hiç sevgili falan olmamıştık.Ama bana neler neler yazmıştı.Aşığım sana, evlenmek istiyorum vs vs.Kızı öğrendim hatta aynı mekanda karşılaştık ama hiçbir şey söylemedim.4 gün falan oldu karşılaşalı.Allah'a havale ediyorum ve eminim ki benden başka birsürü kıza yazmıştır onları.Erkeklere güven ol mu yor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?