Sevgilisi varmış. Kandırıldım

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
303
23 Yaşındayım. Herşey bundan 4 ay önce başladı...en başa dönmek gerekirse Bundan 5 yıl önce lisede bizim Sınıfta bi çocuk vardı. Beraber şakalaştığım beraber takıldığım bi insan. Neyse lise bitti. Biz 4 yıl ne görüştük ne konuştuk takii bu Mayıs ayına kadar. Numara mı bulmuş, bende sevindim konuşmaya başladık herşey normaldi ilkte tabi arkadaşça konuşuyorduk. Sonra bi gün buluştuk fln. Ertesi gün ben Yurtdışına gittim.( yurtdışında üni okuyordum) ve bana sürekli ne zaman geleceksin seni özledim, Haftasonu Abimin düğünü var gel seni ailem ile tanıştırayım gibi konuşmaya başladı. Günler haftalar geçti derken konuşmalarımız ilerledi. Her sabah günaydın Mesajı atmalar , seni seviyorum demeler, ailem ile tanış demeler, resmimi duvar kağıdı yapmalar, hatta erkeklerle dışarı çıksam bni hemen kıskanıp konuşmazdı Günlerce.. Neyse kısaca bu Çocuktan hoşlanmaya başladım , o da benden . Muhabbet evliliğe kadar gelmişti o kadar yani :) ve olan oldu 5 yıllık ilişkisi varmış. resmen yıkıldım. Çok üzüldüm. Ona söyledim ve bana yaptığı açıklama sadece 'özür dilerim' !! .. Ve bn kızın numarasını bulup bütün konuşmaları ona attım 3 aylık bütün konuşmaları . Ayrıldılar ve 1 hafta sonra barıştılar . Bu nasıl bi şerefsizlik, kocam olsa boşardım . Kim bilir ne dedi de kandırdı. Resmen 2 Taraflı oynadı. Burda aptal duruma Düşen sevgilisi resmen aldatıldı ve barıştılar. Çocuğa sıra gelince ona fotoları sevgilisine atacağım dediğim zaman bana şantaj yapacaktı . Resimlerim ile oynayıp sitelere atacam dedi. Bu kadar Şerefsiz. Ve bn bu kişiye güveniyordum sonuçta lisede 4 yıllık arkadasım yaptığı şeye bak. Aradan 1 ay geçti unuttum her şeyi ama halen bu olayı kendime yediremedim. Evet seviyordum o da beni seviyordu ama neden sevgilin var iken neden bi başkası? Neden bana bunu söylemedin? Neden kalbimi kırdın?
(Not: bu ikisi kesin evlenir ahanda buraya yazıyorum)
Kızlar siz siz olun sakın erkeklere GÜVENMEYIN .

Beni seviyordu demişsiniz ya orda bir yanlışlık var sizi sevmiyordu,sevgilisinide sevmiyordu seven insan bu şekilde davranmaz..Siz gerekeni yapmışsınız o kızla ne olacağı sizi ilgilendirmez,siz kendi hayatınıza bakın kim ne yapmak istiyorsa onu yapsın..O hazmedebiliyor demek ki kabul ediyor herkesin yapısı farklı yapacak birşey yok.

O kiz bi kere hic bi zaman huzurlu olmaz surekli aldatilmakorkusu yasayacak. O cocukta birgun sert bi kayaya carpar elbet pisligin tekiymis. Yapabilecegin herseyi yapmissin zaten Allahindan bulsun ser..fsiz.

Hepi topu 3 ay konusmussunuz sevgili bile degilmissiniz 3 cocugunla ortada kalmis gibi darbe yemene gerek yok. Zaten tum konusmalari sevgilisine yollayip ocunu almissin daha ne yapacaksin yani. Cocuk kim bilir senin gibi kac kizla konusuyo sevgilisi genis demek ki herkesin kendi midesi sen tasalanma

kız da bile bile lades demiş
bundan sonra başına gelen aldatılmalar o kıza müstehak.

Iyi zamanında öğrenmişsiniz,
Ne halleri varsa görsünler.
Siz şükredin halinize

Seven insan böyle yapmaz... Seni sevdiğine inandırmış o kadar.. Hiç mi şüphelenmediniz anlamadım. Sosyal medya kullanmıyor mu ne bilim yani
Hayır hiçbir sosyal Hesabı yok. Bu çocuk o kadar profesyonel oynadı ki bana birlikte sosyal hesaplar açalım bile Demişti :) .. Kızı da sosyal hesaptan tesadüfen buldum. Ikisinin fotosu vardı profilde

Hayır hiçbir sosyal Hesabı yok. Bu çocuk o kadar profesyonel oynadı ki bana birlikte sosyal hesaplar açalım bile Demişti :) .. Kızı da sosyal hesaptan tesadüfen buldum. Ikisinin fotosu vardı profilde

Vay bee cesarete bak hele yaaa derdi neydi ki sana böyle yaptı merak ettim. Çekirge kılıklı yakalanacağını düşünmedi hiç demek ki Verilmiş sadakan varmış bencee şükret

Aynı şeyi yaşadım.Neyse ki çocuğu terslemiştim ve hiç sevgili falan olmamıştık.Ama bana neler neler yazmıştı.Aşığım sana, evlenmek istiyorum vs vs.Kızı öğrendim hatta aynı mekanda karşılaştık ama hiçbir şey söylemedim.4 gün falan oldu karşılaşalı.Allah'a havale ediyorum ve eminim ki benden başka birsürü kıza yazmıştır onları.Erkeklere güven ol mu yor!

Hemen böyle seviyorum,ölüyorum bitiyorum diyen adamlardan kıllanmıyor musunuz ya?
Hoppp ne aşkısı,sevgisi deseydin.
Bana çok şüpheli geliyor hemen ölüp bitiverenler.

Bende Allah'a havale ettim. Bana asıl koyan şey şuan sevgilisi ile mutlu mesutlu olmaları. Onlar böyle olunca hırsımı alamıyorum.

Arkadaşım ne üzülüyorsun resmen kurtulmuşsun şükret.
Öyle kalitesiz biri kendi gibi birini bulmuş işte boşver.
İlerde o kız evlenince bu herif yine böyle yapmaya devam eder o zaman anlar zamanında niye ayrılmadım diye.
Herşeyin bi zamanı var sen kalbini ferah tut 3 ayla ucuz kurtulmuşsun ya senelerini harcasaydın?

Aslinda oyle bir davraniyorki iki tarafli, kendini cok rahat temize cikarabilir . Ama srnin en buyuk yanlisin seviyor sanman. Hayir sevmez o kendinden baska kimseyi sevmez. Cok dusunmez ertesini dusunmez emin ol sevgilisi ile sorunu vardir sonrasinda oylesine konustum dertlestim simdi pismanim ztn seninlede sorunumuzu cozduk diye gonlunu almistir.
Sen ztn yapman gerekeni yapmissin. Ben yaparmiyim hayir, benim basima bin beteri geldi bsy yaptimmi hayir. Ztn en buyuk odul ondan kurtulman otesini bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…