- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlikte resmimiz yoktu. Whatsaptaki bnm resimlerimi kaydedip özleyince bakıyordu zamanında. Oradan kalma. Ailesini tanımıyorum. Ama o konuyu ben hallettim, yapamadı yani.ayrica nasil resimleriniz vardi ki resimlerle oynayacagim dedi. yok oyle bisey ya ailesini taniyorsun o kdr diyemedin mi oglunuz beni tehtid ediyor diye
Bana hergün ne zaman geleceksin seni çok özledim, seni boğacak kadar sarılmak istiyorum. Sizin eve gelecem bir gün ama istemeye gelirim. Haftasonu düğün var sende gel dans ederiz , ailem ile tanış, hergün seni düşünüyorum, çok güzelsin vs vs . Ayrıca duvarlara bile ismimi kazıdığı vardı. Bu kadar aşıktı ( Yada değildi )mesajlarınızın içeriği neydi ? belki sevgilisi olan kız sadece vakit geçirdiğinize ve ciddi olmadığınıza ikna olmuştur. çok kötü
bi durum sizin için ama bu durumda aklıma yapılabilecek bir şey gelmiyor
Bana hergün ne zaman geleceksin seni çok özledim, seni boğacak kadar sarılmak istiyorum. Sizin eve gelecem bir gün ama istemeye gelirim. Haftasonu düğün var sende gel dans ederiz , ailem ile tanış, hergün seni düşünüyorum, çok güzelsin vs vs . Ayrıca duvarlara bile ismimi kazıdığı vardı. Bu kadar aşıktı ( Yada değildi )