merhaba kızlar benimde nişanlım uzaklarda balıkesirde bnde istanbuldayımm:):)dün evide nişanım olduu 2 dakika bile konuşamadıkkkk kızlarr yaaaama güzeldi sade bi nişandı zaten)::)
offf ya benimkide uzakta kızlar:84::84:
Aslında daha ilişkimizin adını koymadık ama sevgili gibiyiz yinede. :)
Bende aranıza katılıyorum benimki de pek uzakta olmasa da benden uzakta.
Aynı şehirde değiliz ama memleketimde, Kırklareli'nde :):)))
benimkinden uzak var mı yaa benimki taaa tuncelide, ben ankaradayım
benimki de çook uzakta benden
uzağın azı çoğu olmaz ki canımaynı şehirde olsan bile bazen 2-3 hafta görüşemediğin oluyor.. benim ki de çok uzak sayılmaz ama 1 ay geçmeden görüşemiyoruz...özlüyorum kuzumu :85:
sanrm buraya bende katiliyorum, bizimde fazla uzak saylmaz ama ayri sehirlerdeyiz 1,5 saat kadar mesafe.. ama yakinda olsa uzakta olsa gidemiyorum aklima esince :26: sadece ailelerle görüsülnce görebiliyorum o da yalnz kalip 10dk bile konusamiyoruz.. kisacasi gün saymaktayz
uzağın azı çoğu olmaz ki canımaynı şehirde olsan bile bazen 2-3 hafta görüşemediğin oluyor.. benim ki de çok uzak sayılmaz ama 1 ay geçmeden görüşemiyoruz...özlüyorum kuzumu :85:
hosbuldk tatlm iyiym bu uzaklk olmasa daha iyi olabilrdm ama olsun.. evlenicem biticek bu hasret diye umutluyum isde son 1 ay kaldi :123:
A h cnm yaaaa bnm sevdiceğim benden 18 ssaat uzakta
az degil valla Allah kavustursun ins en yakn zamanda
kısmetse bi kaç ay içinde nişanlanıoruz
ne güzel simdiden tebrik ederim.. peki dügün için bi tarih varmi aklnzda
tam tarih yok ama 2012 yaz dioruz cnm
siz nişanlımısınız cnm :26::26:
Benn geldim kızçeler iyi akşamlarr
aaaaa kocan he süpermiş cnmmmresmi nikamizi yapali 1 ay oluyo yani kagit üzerinde evliyiz suanda, onun için nisanlyz demiyorum ama hitap ederkende esim yada kocam diyemiyorum alisamadm gitti
Benn geldim kızçeler iyi akşamlarr
hosgeldinn nasLsn
estrellaaa cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?