Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

hg dertleşioruz destekoluyouz birbirimize

hb cnmm..
çok sayfa vardı pek okuyamadım ama kendi durumumdan bahsediym brazcık.. 4.yılımıza gircez ama hiç aynı şehirde olamadık ben lisedeyken o başka şehrde ünideydi ,arkadas ortamıyla tanısmıştık.. şimdi ben üniversitedeyim ankaradayım o okulunu bitirdi istanbulda. orda işe başladı. bnm ailemde istanbulda. ama şöle bi sıkıntı oldu hep o başka şehrdeydi die ilk yıllarımızda da en yakın 2haftada 1 görüşürdük ayda1 oldu sınavları fln derken bnm snavlarm derken.. 2 ay hatta 3 ayda 1 i bile gördük yazın o stajdayken
şimdi ankaradaym o istanbulda.. aslında üniversitedeyim die daha rahatmış gibi görünüyor hersey evet 1-2 kere ne dalaverelerle yanına gttm bikaç gün kaldım ama yurtta kalıyorum. sıkı bir yurt. gttgmde onla kaldıgımda da zaten bin tedirginlikle geçiyo. ama yinede onla oldugum her an herseye deger die katlanıyodum.
kızlar ama zor agır geliyor artık.. onu çok seviyorum çok aşıgım oda bana öyle,işte buyüzden ona uzak olmak çok yıpratıyor beni.. istiyorumki yanımda olsun bende başkaları gibi istedigim an 1 saatliğine yarım saatliğine bile olsa çıkıp gidebiliyim yanına. sadece 1 kahve içmek için buluşabilelim.. moralim bozuldugunda telefondan teselli etmesin hayaliyle teselli olcagıma ona sarılıp aglayıp durulayım içimi onun kokusuyla ferahlatayım.. mutlu oldugumda o çocuk hevesimi onunla paylaşıyım o nesemi onunla paylaşıyım istiyorum. ama olmuyo çok hayal kurduk sabrettik ben üniye geçince o işe girince hersey çok farklı olcak die,hatta sene başında çok hayaller kurduk.. ben 1 sene daha sabredicektm ankarada ,bu sene oda burda iş ayarlamaya çalışcaktı ama oda olmadı. her işimiz ters gidiyor analmıyorum bizdemi bir sorun var
ama çokk özlüyorum.. çokk üzülüyorumm dayan bebegim ben işe gireym sürekli ben gelirim yanına sen derslernden fırsat buldukça gelirsin dedi buna inandık bagladık kendmizi. ama smdide yurt çok problem.. 20-21 yaşındayız artk ama hala ilkokul çocugu gbi skmaya çalışıyorlar.. haa tabi ailesi rahat brakanlar için sorun yok arayıp izin alıolar gidiyolar dısarda kalıolar nasıl istiyolarsa. ama ben daha 1 kere bile gidip arkadasımın evinde bile kalmadım bugüne kdr.. ailem kimseye güwenmiyo bide alıştırmadım bende buna alışkın deiller die.. yurdun sagı solu belli olmuo gittigin yerleri toplu olarak söyleyebliolar aileye bilgilendirme amaçlıı:26:
artık ya gelicek geceden binip yanıma aksam geri döncek.. çok yorulcak ama o şeklde olcak bi şeklde.. ama buda nereye kdr bilmyorum... derslerimi kafama takmam gerekrken braktım herseyi bi yol bulmaya çalışıyorum sürekli , ona patlıorm bazen istemeden elinde olmadıgını bildgm halde. çok mutsuzum kızlar çokk

işiniz çok zor hakaten...onun istanbuldaki işi kalıcı daimi iyi bi iş deilse gelsin burda iş çok ...sende sabırlı ol ve kendini derslerine ver, verki çabuk geçsin zamanın ...bak senin gibi kaç kişi burda aynı sorunu yaşıyo..kiminin sevdiği askerde onların durumu daha zor burda destek göreceksin kendini daha iyi hissedersin...bazen şükredersin duyduklarından ötürü..onedenle sadece sabret ve güçlü ol...biiyorum söylemek kolay uygulaması zor bende senin gibi üzgün ve sıkkınım..banada söylediğinde basit gibi gelio ama işimiz hakaten zor ...

çok zor masalcım, bende pazartesi iş varya ona kendimi hazırlamaya çalışıyorum....

İnşallah uyumazsın o zaman dolmacım.

uzaklık çok zordur.
Çok iyi biliyoruz hepimiz ama en uzaktaki eğer içindeyse, en yakınındaysa bir başka oluyor.
Marifet böyle ilişkileri yürütebilmek.
Ne var ki her an yanında olanlarla bir ilişki yaşamakta.
Kaçıncı sınıfsın ne zaman bitecek ayrılık ?

aynı dert bendede var bızde 3 sseneyı devirdik 2 senemız hep yanyanaydı bır senemız ayrı gectık ama arasıra gorustuk sımdı unıye gıdıyo bende baska sehırdeyım onun yasıdıgı sehır zaten farklıydı sımdı cok korkuyorum zatenn doyamıyorum nasıl dayancam bılmıyorum allahım ne zor seymıs yaa hsretlık cekmesı yardım et bıze daha 3 sene okuycak napıcam ben mmeurluga calısıcam ama ınan bı sene bıle nasıl dayancam bılmıyorum bende gıdemem yanına rahat deılım off

haklısın cnm ztn sabretmekten baska yapıcak bişeyim yok malesef.. yok tatlm öle heryerde çalışabilecegi bir iş deil. istanbul-antalya falan oluo daha çok. yani şöle sölim istanbulda çalışma olasılıgı %90sa anakrada %5 ihtmal var çalışablcegi iş anlamında. anrtık napalım böle katlanıcam baska carem yok ama keşke bi yolum olsaydı burdan arada bile olsa kaçıp yanına gdeblmem için şu yurdu idare edeblmem için...:26:

cnm bn 2. sınıfm. bu sene dahl 3senem var anlıcagn :2: bak ona katılıyorum işte.. çevremde öle insanlar varki yanyanayken kumrular resmen nasıl özeniosun. çocuk ne romantik ne ilgili. ama hele bi tatilde fln evine gtsn az biraz uzak kalsınlar 2 haftacıkk ne kavgalar ne hakaretlerr ben daha 1 kere olsun öle kelimeler hakaretler işitmedim yarimden:26: oduncuktur azıcık ama kırmaz beni çok dikkat eder üzmesin mutlu olaym hep die
işte bunlar dayanmama yardım edio şükrediyorum en azndan karşıma çıkanın o oldugu için.. belki diorum vardır bi hayrı.. bizi de aşkımızı da böle sınıyodur allahım,vardır muhakkak bi hayrı bi nedeni...buna inanmak istiyorum en azndan:26:
ama keşke hiç deilse şöle gençliğimiz tükenmeden bi içimizden geldgnce yaşıyabilseydk bizde aşkımızı doya doya , içimizden bişey yapmak geldgi anda geri içimize tıkmak zorunda olmadan.
artık diorm zatenn eger kısmetse evlendiğimizde bi 7senedr falan braber olmuş oluruz onuda böle uzak geçirdigmz için allah bilir yanyana aynı evde yasamaya baslayınca sudan çıkmış balıga dönüp adapte olamayız hergün görmeye

ne iş yapıo ki ?

ahh canım yaa sizinki de daha bi zordur eminim.. biz başlarkende böleydik bile bile başladıkk hep böle yaşadıgımız için alıştık artık bi nevi.. garip gelmio yani bu durum

ama böle 2sene boyunca hep yan yana olup da bianda uzak düşmek eminm çok zordur,çok bocalıcaksın bi süre çok yıpratcaksın kendni ama en azndan aşkınıza zarar gelmesin die hiç kopmayın brbrinizden.. nolursa olsun dayancaz diyin sahip çıkın aşkınıza.. pes ettiğiniz anda gidiyo çünkü ipin ucu biliyorum
pes etmemeye çlş kuzum insan herseye alışıyo o beklediğin buna degdikten sonra alışırsın sende inşallah....

Çok varmış gerçekten daha zamanınız ama merak etme o aynı eve bir girin nasıl adapte olunur.
Şu an çareniz olmadığına göre beraberliğinizin tadını çıkarmaya çalışın belki bir süpriz olur size aynı iş bulur yanında.

ankarada bu işi neden yapamıo ben onu anlamadım bilmediğim için :44:

tatlım şimdi şöleki.. hava limanında çalışıyor bunlar.. ankarada bu işi yapabilcegi 2 firma fln var. ama girmek çok zor ciddi torpiller gerekiyor. geçen sene konusuoduk ozaman birinde alımlar daha kolaydı eleman alıolardı hemde iyi ücretle.. sonra bzmkinin mezun olmasına yakn alımlar kapandı maaşlar düştü yeni aldıkları içinde. bildigin kapalı kapı yani... türk hava kurumu var. orayada girmesi daha kolay isterse ama bukadar donanımlıyken yabancı dil fln herseyi varken orda körelirsin demişler. öle bi konumdada çalışmak istemedi..haklıda.. istanbul bu sektörde daha ileri baya bi firma var oysden istanbulda işe başladı işte.. durum bu

anladım ..kısmet işşte hakkınızda hayırlısı söylenebilecek bişi bulamıyorum artık ...oof ne bahtsız insanlarız ya

anladım ..kısmet işşte hakkınızda hayırlısı söylenebilecek bişi bulamıyorum artık ...oof ne bahtsız insanlarız ya

ooff off sorma canımmm bilmiyorummkii şanssızmıyızz yoksa şanssızım şanssızım diye die bizmi kaçırıyoruz şansımızı kurutuyoruz analmadım gittii:44:

ooff off sorma canımmm bilmiyorummkii şanssızmıyızz yoksa şanssızım şanssızım diye die bizmi kaçırıyoruz şansımızı kurutuyoruz analmadım gittii:44:

bende anlamadım valla iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ama iyi düşünmeme rağmen bi sonraki gün kötü haber alıyorum pofh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…