- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
babam bana az kilo al diyo alamıyorum diyom sevdalıkmı çekiyon diyo evet diyorum az önce sende sevdalık çekiyon dolmam
çekiom valla canım benim hemde en kallavisinden
ben de çok özledim valla of hemen evlenmek istiyorum :26::26:
bende çok istiyorum artık ...sırf bebek olsun diye valla
of bebek dedin içimi deştin yabende en çok çocuk için valla böyle bıcır bıcır yumuk yumuk ya bitiyorum minicik bi bebiş
ah kuzum sende mi valla ben bebek sevmez çocuk istemez hatta tahammül edemezdim ama benimki okadar güzel aşıladı bana okadar heveslendirdiki anlatamam..şimdi a nne olmak için çıldırıyorum
ay inşallah diyelim dolmacım o zaman
allaahhım duysun sesimizi
bebek eve bağlar am ne yapalım razıyım ben
valla her türlü nedeni olursa olsun isterim ama evlenir evlenmez bebek yaparsam tepki alırım düşünceside var
neden canım tepki :26::26: düşündüğümden mi ki
ne düşünüyosun ki :97:
valla millet in ağzı torba değil ki büzesin bi dedikodu çıkarırlar evlenmeden önce yapmışlardır derler :2::2: gibi canım
valla derler ama ailelerde aynı evde kaldığımızı bildiği için bebek için erken olduğunu düşünürler ama biz zaten 1,5 yıldır evliyiz bi imzamız bi bebeğimiz eksik
evet valla şanslısın ama nasıl evlenmeden aynı evde olmak iyimi kötü mü sence:26::26:
kesinlikle çok iyi evlendikten sonra değişecek korkum yok evli gibiyiz ilişkimizin ilk başladığı andaki gibiyiz hiç bişi değişmedi maşallah
nazar değmesin canım bende isterdim aynı ev ama zar zor görüşüyoruz aynı ev hep uzak bi hayal
evliliğinizde yaşarsın o mutluluğu canm
bi evlenelim ayrı günlerin acısını çıkaracam :119::119::119::119:
şimdilik çıkıyorum dolmacum yine gelebilirsem gelcem az ders çalışmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?