- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
babam bana az kilo al diyo alamıyorum diyom sevdalıkmı çekiyon diyo evet diyorum az önce sende sevdalık çekiyon dolmam![]()
çekiom valla canım benim hemde en kallavisinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam bana az kilo al diyo alamıyorum diyom sevdalıkmı çekiyon diyo evet diyorum az önce sende sevdalık çekiyon dolmam![]()
çekiom valla canım benim hemde en kallavisinden
ben de çok özledim valla of hemen evlenmek istiyorum :26::26:
bende çok istiyorum artık ...sırf bebek olsun diye valla![]()
of bebek dedin içimi deştin yabende en çok çocuk için valla böyle bıcır bıcır yumuk yumuk ya bitiyorum minicik bi bebiş
![]()
ah kuzum sende mi valla ben bebek sevmez çocuk istemez hatta tahammül edemezdim ama benimki okadar güzel aşıladı bana okadar heveslendirdiki anlatamam..şimdi a nne olmak için çıldırıyorum![]()
ay inşallah diyelim dolmacım o zaman![]()
allaahhım duysun sesimizi![]()
bebek eve bağlar am ne yapalım razıyım ben![]()
valla her türlü nedeni olursa olsun isterim ama evlenir evlenmez bebek yaparsam tepki alırım düşünceside var
neden canım tepki :26::26: düşündüğümden mi ki![]()
ne düşünüyosun ki :97:
valla millet in ağzı torba değil ki büzesin bi dedikodu çıkarırlar evlenmeden önce yapmışlardır derler :2::2: gibi canım
valla derler ama ailelerde aynı evde kaldığımızı bildiği için bebek için erken olduğunu düşünürler ama biz zaten 1,5 yıldır evliyiz bi imzamız bi bebeğimiz eksik![]()
evet valla şanslısın ama nasıl evlenmeden aynı evde olmak iyimi kötü mü sence:26::26:
kesinlikle çok iyi evlendikten sonra değişecek korkum yok evli gibiyiz ilişkimizin ilk başladığı andaki gibiyiz hiç bişi değişmedi maşallah![]()
nazar değmesin canım bende isterdim aynı ev ama zar zor görüşüyoruz aynı ev hep uzak bi hayal![]()
evliliğinizde yaşarsın o mutluluğu canm![]()
bi evlenelim ayrı günlerin acısını çıkaracam :119::119::119::119:
şimdilik çıkıyorum dolmacum yine gelebilirsem gelcem az ders çalışmam lazım![]()