Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

an itibariyle sabah ezanını duymuş bulunmaktayım:26::26::26::26::26:

bnmmm canımın içide kasımda asker çok garip bi duygu içerisindeyım bu siteye uye olmamın sebebide 15 ay boyunca yanımda olmanızz

bnmmm canımın içide kasımda asker çok garip bi duygu içerisindeyım bu siteye uye olmamın sebebide 15 ay boyunca yanımda olmanızz

canım kasımda büyük ihtimal benmkide gidiyo o süre zarfında burda hep birbirimize destek olalım ki çacuk geçsin zaman

canım kasımda büyük ihtimal benmkide gidiyo o süre zarfında burda hep birbirimize destek olalım ki çacuk geçsin zaman

evet evettt 15ay değil 45 ay da olmasa bnm tek düşündğüm hayırlı biyerde olması bu zamanda tek bunu dusunuyorum elbette özlem olcak elbette ınsan boşluğa dusucekte sağolsunlar bu zamanda askere giden canımıza özlem duymamız gerektiği yerde biz nereye duşcek diye dusunuyoruz

kızlar allah hepimize bekleme sabrı versin ...burda birbirimize iyice destek olluyouz bu beni çok motive ediyor inanın

kızlar allah hepimize bekleme sabrı versin ...burda birbirimize iyice destek olluyouz bu beni çok motive ediyor inanın

Hemcinslerimi çok seviyorummm :)
Allahh yardımcımız olsun kızlarrrr çok teşekkür ederimmmmmmm :)(L)

evt canım hep dua ediyorum çatışmalardan uzak bi yere düşsün diye allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul eder inşallah:116::116::116:

Son düzenleme:

amin canım benim insan böyle zamanlarda dertleşmeye yanında birinin olmasına ihtiyaç duyuyo

amanda aman nerelerdeydiniz bakiim siz dün ortalıkta yoktunuz

ya ama ne yapım ben geliyom siz yoksunuz siz gelincede ben giremiyorum akşam kardeşim giriyo işten gelince ama inanın kalbim hep burda acep kızlar ne fiskos yaptılar fln:84::84:

ya ama ne yapım ben geliyom siz yoksunuz siz gelincede ben giremiyorum akşam kardeşim giriyo işten gelince ama inanın kalbim hep burda acep kızlar ne fiskos yaptılar fln:84::84:

denk geldik ama birazdan bende çıkıcam yeni uyandım dışarı çıkıp ekmek almam lazım bide sayısal loto oynicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…