İyi lafın üstüne gelirmiş nşanlım aradı teldeydım kızlar gelırım yıne
sen niye naz yapıon hatun hayırdır
yaa canım sabah işe gdiyo konuşamıyoruz iştende 3 4 gibi geliyo ama bugün geldi yarım saat falan konuştuk hemen uyudu çok kızcam onao uyurken çok özledim çnkü ben onu
kıyamam sana , bırak kızım uyusun dinlensin adam bunun için naz yapılırmı yapacaksanda işveli cilveli naz yap ki büyük nedenlere yol açma
öyle zaten hayatım kıyamam diğer türlücanım ben yemek yiyip hemen geliyorum
burdayım cnmmm napıosun
ohhh cnm ne güzel bnm kiii de saat 10dan sora gelirselamlar bağyanlar...sevdiceğim nete gelicek gelene kadar konuşalım kaynatalım
adet oldum valla her yerim agriyor sancim var belim kötü bi de bende kol ve bacak titremesi oluyo yani çok agir geçiriyorum ilaçlarimi aldm neyseki simdi iyiyim sen ne yapiyosun nasl gidiyor bakim
ohhh cnm ne güzel bnm kiii de saat 10dan sora gelir
ay biz neredeyse 1 haftadır birbirimizin yüzünü göremiyoruz o nedenle heyecan var
ohhh cnm ne güzel bnm kiii de saat 10dan sora gelir
ay biz neredeyse 1 haftadır birbirimizin yüzünü göremiyoruz o nedenle heyecan var
geçmiş olsun cnmnapim bende işten çıktım annemi yemeğe götürdüm ş,mdide evde pc başında keyif yapıorum
aaaaaaa neden ki cnmohhh cnm ne güzel bnm kiii de saat 10dan sora gelir
sagol cnm.. zaten bitsin 5 kasimda dogum kontrol haplarina baslicam
cnm doğum kontrol hapı kullananlardan ölenler var ama dikkat et
aaaaaaa neden ki cnm
neti yoktu orda bugüüne kadar bugün gelmiş netleri bakalım bekliorum 4 gözle
cnm doğum kontrol hapı kullananlardan ölenler var ama dikkat et
culiiiiiiiii beklemek ne zor yaaaaaaa
peki sen bilirsin o zaamn cnmevet cnm biliyorum baya bi bilgi topladm bu konuda, zaten aynisini halamda kullaniyor kaç senedir o yüzden simdilik bi olumsuz yani yok benim için.. sadece 21 gun kullanicam sonra birakicam çnkü bi sonraki adetim tam dügün gününe denk geliyor bende agir geçirdigim için dkh. ile ertelicem..
culiiiiiiiii beklemek ne zor yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?