hepimizi canım saol..gerçekten çok zor sanki odadan birinden çıkıp şebeklik edecekmiş gibi hissediyorum...yada seslenecekmiş gibi ...salonda yatmaya çalışıyorum odaya giremiyorum ki
yanında kalan kmse yokmu tekmisin evde
yalnızım canım kimsem yok bana gelecek kimsede yok malesef
ailenden kmse yok mu canım geçici bi süre yanında kalıcak
yalnızım canım kimsem yok bana gelecek kimsede yok malesef
herkesin işi gücü var kimse benim bu duruma üzülmüyor ki alışmam gerektiğini düşündükleri için
neden canim yani özel degilse, kardeslerin, yegenlerin yada onun tarafindan biri ??
Yoksa kendinmi istemedim, dogrusu ben düsünüyorumda bende evimde öyle sevdigim yanimda yok diye
birini istemezdim sIklIkta sanirim da, yinede o durumda olmadigim icin fazla yorum yapmak istemiyorum, genelde
hep tersi oluyor :) :)
BUDURUMA ALIŞMAM GEREKTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYO NETİCEDE EŞİMMİN İŞİ BU YURTDIŞINA GİDİP DURACAK ÇOCUK OLSA VARYA NE GÜZEL GEÇER HA ZAMAN
canim benim yaa, insaallah tez zamanda bir cocugun olur bizde artik yeni bir sayfada, teyze oluyorsunuz kizlar
yazisini görürüz, ne sevinirim adina biliormusun... ınsaallah o haberide aliriz.. Bu ara eniste ne isi ile mesgul ???
pamuksekerim darisi ikimizin basina olsunmu ne dersin :) :) :)
çok istiyoruz bebek ama kısmet du bakalım... Benim eş mihendis şikerim ıraklarda yuvarlanıyor bizim için
çok istiyoruz bebek ama kısmet du bakalım... Benim eş mihendis şikerim ıraklarda yuvarlanıyor bizim için
kızlar hadi iyi gecelerr:79::79:
benim son yazdiklarimi göremiyorum birde sizin son yazdiklarinizi benim sayfada sorun var, baska bir yere yazdigimda sorun yok, muhabbet o kadarda güzel sarmisti, özelden yazmaya calistim her ikinize ama orada da bana diyorki su yazinin üstünde olmalisiniz ki özel mesaj atabilesiniz
baska bir yerde görüsmek dilegi ile belkim birazdan tekrar sayfa düzelirde ben yazabilirim :)
sevgi dolu geceler diliyorum buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?