Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

hepimizi canım saol..gerçekten çok zor sanki odadan birinden çıkıp şebeklik edecekmiş gibi hissediyorum...yada seslenecekmiş gibi ...salonda yatmaya çalışıyorum odaya giremiyorum ki

yapma yaaa... ben onun kazagi ile yatiyorum her gece olacak is degil dimi.. Sen birde ayni evi paylasiyorsun yaa...

Rabbim sana gercekten yardimci olsun, senin ki gercekten güclülük gerektiren bisi.. Hele bide seven icin...

yalnızım canım kimsem yok bana gelecek kimsede yok malesef

neden canim yani özel degilse, kardeslerin, yegenlerin yada onun tarafindan biri ??

Yoksa kendinmi istemedim, dogrusu ben düsünüyorumda bende evimde öyle sevdigim yanimda yok diye

birini istemezdim sIklIkta sanirim da, yinede o durumda olmadigim icin fazla yorum yapmak istemiyorum, genelde

hep tersi oluyor :) :)

BUDURUMA ALIŞMAM GEREKTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYO NETİCEDE EŞİMMİN İŞİ BU YURTDIŞINA GİDİP DURACAK ÇOCUK OLSA VARYA NE GÜZEL GEÇER HA ZAMAN

BUDURUMA ALIŞMAM GEREKTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYO NETİCEDE EŞİMMİN İŞİ BU YURTDIŞINA GİDİP DURACAK ÇOCUK OLSA VARYA NE GÜZEL GEÇER HA ZAMAN

canim benim yaa, insaallah tez zamanda bir cocugun olur bizde artik yeni bir sayfada, teyze oluyorsunuz kizlar

yazisini görürüz, ne sevinirim adina biliormusun... Insaallah o haberide aliriz.. Bu ara eniste ne isi ile mesgul ???

canim benim yaa, insaallah tez zamanda bir cocugun olur bizde artik yeni bir sayfada, teyze oluyorsunuz kizlar

yazisini görürüz, ne sevinirim adina biliormusun... ınsaallah o haberide aliriz.. Bu ara eniste ne isi ile mesgul ???

çok istiyoruz bebek ama kısmet du bakalım... Benim eş mihendis şikerim ıraklarda yuvarlanıyor bizim için

benim son yazdiklarimi göremiyorum birde sizin son yazdiklarinizi benim sayfada sorun var, baska bir yere yazdigimda sorun yok, muhabbet o kadarda güzel sarmisti, özelden yazmaya calistim her ikinize ama orada da bana diyorki su yazinin üstünde olmalisiniz ki özel mesaj atabilesiniz

baska bir yerde görüsmek dilegi ile belkim birazdan tekrar sayfa düzelirde ben yazabilirim :)

sevgi dolu geceler diliyorum buradan

bende göremiyorum ama sürekli refresh yapıp ookuyorum ..gidiyosun sanırım iyi geceler

yenide girip ciktigim halde düzelmedi, forum takipten yazini aldim yok cikmadim aslinda ama bilmiyorum neden böyle bisi yapti, fresch ne oluyo ???

bende bari onu yapayimda göreyim dicem ama yada baska bi yerde devam edelim sohbete :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…