Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Sigara içmiyor hiç sevmiyor ama hemen duygusala bağlıyor ya.
HOş bu sıralarda beni teselli etmekten zaman bulamıyor da.

aynen :9:

Ayy böyle teselli etsene kendini.
Binlerce km var aramızda :5::5:

bananee yhaa, kalksın gelsin emrediyorumm :9::9::9::9::9::9::9::9:

özledim ben onuu :52::52::52:

Son düzenleme:
üzülme canım Allah sabrını veriyor.
bi de o gelcek arada yanına. 1 hafta kalır. size bi moral, güç olur.
sen de arada gidersin yanına. öyle öyle bitirirsiniz.
çarşı günleri de msnden kameralı görüşürsünüz.
hem bakarsın birliği rahat olursa cep telefonu sokar.
o zaman ulaşırsın istediğin z aman.

canım msn telefon falan tamam da ben gidemem onun yanına ailemden dolayı onunda gelebilceğini zannetmiyorum:43::43::43:

Felsefe mezunu inşş..
Tez yazması gerekiyor bitirmesi için ama yazmıyor, gitmemek için..
İnş bu sene gider ve kısa dönemm inşşşşşşşşşşşşşş :43:[/QUOTE]

kısa dönem olur yüzde 90 ihtimal canım.
izin kullanmassa 5 ay 5 gün yapar döner.

canım msn telefon falan tamam da ben gidemem onun yanına ailemden dolayı onunda gelebilceğini zannetmiyorum:43::43::43:

hımm. sen gidemessen belki de o hasretine dayanamaz izin zamanı kaçar gelir bi kaç günlüğüne yanına canım.

İnsanın sevdiği yanında olunca neden olsun ki öyle teredütler uzaklık falan ?
Hiç düşünmedim ben şimdiye kadar.

hımm. sen gidemessen belki de o hasretine dayanamaz izin zamanı kaçar gelir bi kaç günlüğüne yanına canım.

canım izin zamanı bn istemem ya annesinin yanına gtsin hem kötü gelin olmak istemem dmesin sonra daha evlenmeden aldı oğlumu bnden diye:1::1::1::1:

aileniz bişey dedimi

canım ailenide düşünmek zorundasın bn düşünüyorum annem yıkılır ben ıspartaya gdnce

Ben zaten en başından beri okul olsun ileride iş olsun ailemin yanında olma gibi bir ihtimalim yoktu.
Bunu baştan beri biliyorlar.
Önemli olan da mutlu olmaksa yakın veya uzağı yok bence.
Hatta 2 taraftan da uzak olmak en güzeli diye düşünüyorum, tamamen birbirine kenetleniyorsun.

ya hiç tereddüt etmiyomusun uzağa gdicem diye bend samsuna gidicem gelin ama çok korkuyorum acaba yapabilirmiyim diye düğün nasıl olucak falan diye sende yokmu öyle dertler

ay kız zaten geçende düğüne gebze ye gidecektik bikaç günlüğe onların ailesiyle daha burdan çıkalı on dk olmadı hemen ağladım bana sen şimdiden başladın evlenince nasıl yapcan diyo ben çok bağlıyım evime öyle ki evden başka evde zor yatıyorum ama bana söz verdi ilk çıkarken anlaştım onla meslek olursa işi ilk buradan bakacak :27::27::27:

şimdiden alıştırmayı dene ben öyle yapıorum

canım annem erkek arkadaşımı biliyo ama hiç bu konuyu konuşmadım annemle konuşamamda bi askere gidip gelsin işler ciddiye binsin öyle inş hatta aşkım bni şaşırtsa o istanbula gelse hiç böyle sorunlar kalmasa keşke hep dua ediyorumbunun için

kızçeler ben şimdilik kaçıyorum kardeşim geldi işten o girecek ısınım biraz öksürmeye başladım cümleten iyi akşamlar canlar yarın görüşelim yine bay bayyy öpüldünüz :74::74::71::54:

canım izin zamanı bn istemem ya annesinin yanına gtsin hem kötü gelin olmak istemem dmesin sonra daha evlenmeden aldı oğlumu bnden diye:1::1::1::1:

ee bikaç güncük gelir belki canımm. kayınvalide oğlunu paylaşmak istemiyebilir doğru diyorsun. :1:

Back