- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
kız gel nereye gitmeeee![]()
ne biliyim iki msj yazdım. kimse bişey demeyince belki dedim yeni üye kabul etmiyorsunuzdur.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gel nereye gitmeeee![]()
aranıza yeni üye kabul etmiyorsunuz sanırım kızlar. olsunn. umarım herkes sevdikleriyle bir an önce kavuşur. iyi akşamlar.
Sizin yine biraz daha rahattır sanırım.
Saat olarak bilmesem de daha yakın gibi.
ne biliyim iki msj yazdım. kimse bişey demeyince belki dedim yeni üye kabul etmiyorsunuzdur.![]()
aaaaa bak kız bende yeniyim gel hadi kaynatalımm
ne biliyim iki msj yazdım. kimse bişey demeyince belki dedim yeni üye kabul etmiyorsunuzdur.![]()
askerliği yaptımı peki canım![]()
Olur öyle topiclerde gözden kaçmıştır aaa .
Hemen kaçmak yok öyle.
yok onuda yapamdı yazın bile yaparım onu o hemen aradan çıkar diyo gtmiyo evlenince gderim diyo yooooook öyle şey dedim bende iii demişim demiii![]()
yok kız öle değil hiç ha deyince buluşamıyo ins:2:an ya senede bi sefer anca belki iki
tamam canım. ben başka asker topiğinde yazıyorum sürekli ama sizi farkettim. hoşuma gitti burası.
merhaba...![]()
Selam kızlarrrrrrr![]()
of off sewgilim hala çalışıyorr, ewde kafayı yemek üzereyimmm![]()
çok özledimm çokkkkkkkkkkkk![]()
ay olurmu kız valla ben ediyorum arkadaşım gel buyur hoşgeldin bak hastayım kırma beni[/QUOT
Hoşbuldukk canımm.geçmiş olsunn. neyin varr?
geldim canımm. bende bu topiği yeni farkettim.![]()
Off ..
Azmış cidden ya çok zor valla.
O özlem nasıl bir duygudur.
Okuyor musun sen ?
Neden ayrı illerdesiniz?
Ben de aynı şekilde.
Nasıl kaçırmışsam gözümden.