Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Ben neler neler yapmadım ki zamanın da bir bilsen
Aşk için oluyor iştee.
Ayy ne güzel görüşmüşsünüz ama ..
Bizimde son ayımız.
Hatta son 3 haftamızzz

Ne güzel canım sizde kavuşuyorsunuz demekk çok sewindimm
İnş sewdiğim bu haftada gelcek pazar için sinemaya gideceğim diyeceğim aileme napim çok özledimmm

Ne güzel canım sizde kavuşuyorsunuz demekk çok sewindimm
İnş sewdiğim bu haftada gelcek pazar için sinemaya gideceğim diyeceğim aileme napim çok özledimmm

Ne güzel ya yakıncacıksınız ufak yalanlarla atlatıyorsunuz.
Sevdiceğim yıllık iznini alıp bu yıl yıllık izin kullanmadın diyor ailesine, ancak o şekilde .
O da kaç ayda bir ..
Ama son aylar ..
Bitiyor.

Pembe yalanlar söylüyoruz ikimizde hahah
Sizinkide kötüymüş bayaa canım, allahım sabır versin ya..
Hiç dayanamıyorum ben, 1 ay görüşemedik son haftalarda hep bağırdım çağırdım boş yeree
Canım buarada beni kardeşine sölemiş
Yawaş yawaş benimsiyor beni sanırımm

Pembedir dimi ?
pembedir pembedir

Ben de çok bunalıyorum.
4 aydan beri görüşemiyoruz.
O kadar zor ki anlatamam.
Allahtan çok destek oldu.
Saçma sapan şeylere kızdığımda asıl nedenini bildi ..

ne güzel inşallah en kısa zamanda tanıştırır da, tabi istiyorsann ..

selam kızlar ya benim sevgilimde birazcık uzakta ben izmirdeyim o istanbulda ve onuuu çooooooooooooooooooooooooookkk ama çoooooooooooooooooooookk özledim yaa

3-4 ayda bi geliyoo 2 günü tamammen brlikte geçiriyoruss sonra gidiyoo böyle böyle 3 yılımız dolduu ya çok sevince katlanıyoo insan ee tabi bide msn falan varr yuvarlanıp giidyoruzz:))

3-4 ayda bi geliyoo 2 günü tamammen brlikte geçiriyoruss sonra gidiyoo böyle böyle 3 yılımız dolduu ya çok sevince katlanıyoo insan ee tabi bide msn falan varr yuvarlanıp giidyoruzz:))

aynen sevınce ole bızımde 4 sene olcak ama bız 2 sene beraberdık unıde tanıstık uzaklık cook zorr bızım 1 sene gorusmedıgımız olmustu yaa bazen sevgılısı yakında olanları kıskanıorum huh :)

bende fena sayılmam ...geçen hafta bugün gelmişti ama dün gecede yine geri gitti...am aişe başladım gündüzleri rahat geçio yoğunluk harici..siz ne alemdesiniz

Aaa çok iyi olmuşş ..
Nerede başladın dolmam.
Bizim de az kaldı gün sayıyoruz bir aksilik çıkmazsa.

aynen sevınce ole bızımde 4 sene olcak ama bız 2 sene beraberdık unıde tanıstık uzaklık cook zorr bızım 1 sene gorusmedıgımız olmustu yaa bazen sevgılısı yakında olanları kıskanıorum huh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…