• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Ben neler neler yapmadım ki zamanın da bir bilsen :16:
Aşk için oluyor iştee.
Ayy ne güzel görüşmüşsünüz ama ..
Bizimde son ayımız.
Hatta son 3 haftamızzz :69:

Ne güzel canım sizde kavuşuyorsunuz demekk çok sewindimm :16:
İnş sewdiğim bu haftada gelcek pazar için sinemaya gideceğim diyeceğim aileme napim çok özledimmm :30::5:

Ne güzel canım sizde kavuşuyorsunuz demekk çok sewindimm :16:
İnş sewdiğim bu haftada gelcek pazar için sinemaya gideceğim diyeceğim aileme napim çok özledimmm :30::5:

Ne güzel ya yakıncacıksınız ufak yalanlarla atlatıyorsunuz.
Sevdiceğim yıllık iznini alıp bu yıl yıllık izin kullanmadın diyor ailesine, ancak o şekilde .
O da kaç ayda bir ..
Ama son aylar ..
Bitiyor.

Ne güzel ya yakıncacıksınız ufak yalanlarla atlatıyorsunuz.
Sevdiceğim yıllık iznini alıp bu yıl yıllık izin kullanmadın diyor ailesine, ancak o şekilde .
O da kaç ayda bir ..
Ama son aylar ..
Bitiyor.

Pembe yalanlar söylüyoruz ikimizde hahah :1::1:
Sizinkide kötüymüş bayaa canım, allahım sabır versin ya..
Hiç dayanamıyorum ben, 1 ay görüşemedik son haftalarda hep bağırdım çağırdım boş yeree :50:
Canım buarada beni kardeşine sölemiş :69:
Yawaş yawaş benimsiyor beni sanırımm :1:

Pembe yalanlar söylüyoruz ikimizde hahah :1::1:
Sizinkide kötüymüş bayaa canım, allahım sabır versin ya..
Hiç dayanamıyorum ben, 1 ay görüşemedik son haftalarda hep bağırdım çağırdım boş yeree :50:
Canım buarada beni kardeşine sölemiş :69:
Yawaş yawaş benimsiyor beni sanırımm :1:

Pembedir dimi ?
pembedir pembedir :69:

Ben de çok bunalıyorum.
4 aydan beri görüşemiyoruz.
O kadar zor ki anlatamam.
Allahtan çok destek oldu.
Saçma sapan şeylere kızdığımda asıl nedenini bildi ..

ne güzel inşallah en kısa zamanda tanıştırır da, tabi istiyorsann ..

selam kızlar ya benim sevgilimde birazcık uzakta ben izmirdeyim o istanbulda ve onuuu çooooooooooooooooooooooooookkk ama çoooooooooooooooooooookk özledim yaa

3-4 ayda bi geliyoo 2 günü tamammen brlikte geçiriyoruss sonra gidiyoo böyle böyle 3 yılımız dolduu ya çok sevince katlanıyoo insan ee tabi bide msn falan varr yuvarlanıp giidyoruzz:))

3-4 ayda bi geliyoo 2 günü tamammen brlikte geçiriyoruss sonra gidiyoo böyle böyle 3 yılımız dolduu ya çok sevince katlanıyoo insan ee tabi bide msn falan varr yuvarlanıp giidyoruzz:))

aynen sevınce ole bızımde 4 sene olcak ama bız 2 sene beraberdık unıde tanıstık uzaklık cook zorr :( bızım 1 sene gorusmedıgımız olmustu yaa bazen sevgılısı yakında olanları kıskanıorum huh :)

aynen sevınce ole bızımde 4 sene olcak ama bız 2 sene beraberdık unıde tanıstık uzaklık cook zorr :( bızım 1 sene gorusmedıgımız olmustu yaa bazen sevgılısı yakında olanları kıskanıorum huh :)

Back