Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

ay bizim kızların hepsi burda imiş beni neden çağırmıosunuz

mrh arkadaşlar burayı yni gördüm ve çok sevindim aynı duyguları paylaştığım insanları görmek çok mutlu etti beni az çok yazdıklarınızı okudum sizi tanımak amaçlı benim nişanlımda çook uzakta onu çok özlüorum...

merhabalar bende yenı uyeyım ve böle bır baslık gormek ılgımı cektıı cunku bendee hasret cekıyorumm sevgılım uzakta nerdeyse bır yıldan berı dogru duzgun gorusemıoruzz malesefkı ısı geregı ve bazenn kendımı okadar yanlız hıssedıorum kıı .. bunalım takılıyorum cunku onu gormek onunla olmayı elını tutmayı cok ozledım. cevremde sevgılılerıyle dolasan cıftlerı gordugum de ıse ıyıce ıcım kararıyor. umarım en yakın zamanda sevdıgıme kavusurum...

Kizlar hemen kavusursunuz umarim sevdiginize.. biz de 6 ay egitim icin ayri kalmistik ama bol bol birbirimize hediyeler gonderdik. skype konusmalari yaptik. yildonumumuzde web cam acip karsilikli romantik bir yemek yedik. hasta oldugumuzda yine web cam karsisinda birbiriminizin yaninda olduk. cok zor gercekten ama kavusmak en guzel yani. ben 5 gun oncesinde gelerek ona surpriz yapmistim mesela =))

umarım cnm inş en kısa zamanda kavuşuruz. bizde aynı şekilde skypeden görüşüoruz hergün valla teknolojide olmasa napıcakmışız acaba:)

eet aynen öle. peki arkadaşlar size bişey sormak istiorum biz nişanlımla üniversitede tanıştık ve kaç yıldır birlikteyiz mezun olduktan sonra görüşemez olduk o mersinli ben antalyalıyım sırf görüşebilmek için nişanlandık ama malesef yine ailem yüzümden görüşemioruz nişanlandığım halde mersine gitmeme izin vermiorlar ve nişanlımda çok güzel bi işe başladı yeni sayılır oyüzden izin alamıo peki ben napıcam boşunamı nişanlandık biz

benimki de gidiyor üç yıldır dipdibeydik gitme diyorum gidiyor balıkesirde iş durumu var işi nasıl tepeyim diyor bu devirde nasıl evlenecez diyor ama çook uzak diyorum hiçbir tanıdık yok diyorum orda yaşamak istemiyorum diyorum daha iyi ya kimse olmasın diyor cennet gibi yer diyor. üç gündür gözüme uyku girmedi sizce nasıl balıkesir insanları ortamı

kızlar topiğimiz gene çok yanlız kalmışşş hadiyin canlandıralımmm bu ne böle yaa :103::119::119::119::118::124:

Selam kızlarr ben geldimm

Vizelerim bitince kendimi attım izmite,, sewdiğimide gördüm geldimm

Çok çok çok güzeldi onu görmekkk,, inş hepiniz en kısa zamanda görebilirsinizz

Esmercim nasıl gittin ?
Problemleri hallettiniz mi evdekii ?

1 ay felan olmuştu evden çıkmayalı sadece okul için çıkıp geliyordum..
Artık dedim bunaldım ben annaneme gidebilir miyim ? babamda git dedi..
Bende gidiveridim öylece,, çok kolay olduu
Aşkımda cumartesi iş çıkışı gebzeden izmite geldi, bende arkadaşlarımla buluşcam dedim annaneme..
görüştük buluştuk böylecee
İyikide izin almayı akıl etmişim,, ahh bu olumsuzluklar insanları böyle yalancı yapıyor ama naparsın sewdiğim için katlanıyorumm

Ben neler neler yapmadım ki zamanın da bir bilsen
Aşk için oluyor iştee.
Ayy ne güzel görüşmüşsünüz ama ..
Bizimde son ayımız.
Hatta son 3 haftamızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…