Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

aramıza 16 saat var cnm yaaaaa

Allah gönlüne göre versin canım... uzaktan ilişki yürütmek çok büyük fedakarlık istiyo ama bir araya gelişler de bi okadar tatlı oluyo... beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

evet tabiki o günler gelsin ben saçımı süpürge etmeye bile hazırım nişanlınız ne iş yapıyo canım

başka samsunlıu olan da mı var ???? ordu yakın bana :) sen nerdesin peki canım???

slm kizlar

benim sevdigim Samsun´lu, cok cok cok seviyorum onu..

bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede

ve üstelik suan askerde tezkeremize 5 ay var burdan Ankaraya selam olsun..

slm kizlar

bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede

allah kavuştursun canım... asker yolu beklemek çok zorlu bi süreç ama bitişi de çok güzel oluyo... sağ salim kavuşun inşllah... demek yurtdışından samsna ha... bendeki rekoru da kırdınz siz ne kadardır birliktesnz

slm kizlar

allah kavuştursun cnmmm

biliorum cnmmm bnm memleketim oralar ama bursada çok güzel yeşil bursam

bursaya da gelmştm orası da çok güzel..ama şehirler ne kaar güzel olursa olsun, içindekilerle anlam kazanıyo.. bu kadar çok sevdğm samsun bile sevdiceğim yokken anlamsız boş geliyo bana ... hele o geliyo ve yolcu ediyorum ondan sonraki hafta sığamıyorum bu koca şehre..

orası öle cnm yaş kaç senn

samsunda yasamiyor ama samsunlu, amin insAllah canim, 3,5 sene oldu

allah kavuştursun cnmmm

amin canim insAllah, hepimizi kavustursun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…