benm sevglm de geçen yıla kadar istanbuldaydı ben samsundaydım... uzağız die sızlanıyoduk ama bu sene hakkriye tayin olunca anladık ki aslında herşey o kadar kolaymşki... otobüse uçağa atladıında yanımdaydı. şimdiyse hakkariden vana minibüs ne zaman kalkcak ya da olay olmayacak da kalkacak mı uçağa yetişebilecek mym stresiyle yola çıkıyo. kışın yollar kapanıyoaslında çok da uzak değilsnz ama özlemn azı çoğu yok yanında bulamadıın az sızlıyosa için ister 1500 km olsun ister 1 saatlik yol olsun anlıyorum... ne yapıyosun canım iş okul?
aramıza 16 saat var cnm yaaaaa
yakın zamanda evlilik planı var mı peki canım???
Allah gönlüne göre versin canım... uzaktan ilişki yürütmek çok büyük fedakarlık istiyo ama bir araya gelişler de bi okadar tatlı oluyo... beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
yaza inş cnmmm biz 4,5 senedir beraberiz
oyyy maşallah sizeeee neyse yaza çok kalmadı be canımdüğün telaşıyla geçer de biter... ya sabır
of ne güzel ya
ah bide mesafeler olmasa
başka samsunlıu olan da mı var ???? ordu yakın bana :) sen nerdesin peki canım???
slm kizlar
benim sevdigim Samsun´lu, cok cok cok seviyorum onu..
bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede
ve üstelik suan askerde tezkeremize 5 ay var burdan Ankaraya selam olsun..
özellikle de mesafeleri azaltmak bizim kontrolümüzden çıkınca çok daha zoruna gidiyo insanın..
slm kizlar
benim sevdigim Samsun´lu, cok cok cok seviyorum onu..
bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede
ve üstelik suan askerde tezkeremize 5 ay var burdan Ankaraya selam olsun..
öle cnmm bide bnm ki her isteği zaman gelemio çalışıo çünkü
çalışsın daaa evlencekmşsnz bakorduya mı yerleşceksnz pekiiiiii
evet cnmmm
ordu samsun çok güzel şehirler ya.... batıya gezmeye gidilir ama ordu ve samsunda yaşanılır
biliorum cnmmm bnm memleketim oralarama bursada çok güzel yeşil bursam
bursaya da gelmştm orası da çok güzel..ama şehirler ne kaar güzel olursa olsun, içindekilerle anlam kazanıyo.. bu kadar çok sevdğm samsun bile sevdiceğim yokken anlamsız boş geliyo bana ... hele o geliyo ve yolcu ediyorum ondan sonraki hafta sığamıyorum bu koca şehre..
allah kavuştursun canım... asker yolu beklemek çok zorlu bi süreç ama bitişi de çok güzel oluyo... sağ salim kavuşun inşllah... demek yurtdışından samsna ha... bendeki rekoru da kırdınz sizne kadardır birliktesnz
allah kavuştursun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?