• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

benm sevglm de geçen yıla kadar istanbuldaydı ben samsundaydım... uzağız die sızlanıyoduk ama bu sene hakkriye tayin olunca anladık ki aslında herşey o kadar kolaymşki... otobüse uçağa atladıında yanımdaydı. şimdiyse hakkariden vana minibüs ne zaman kalkcak ya da olay olmayacak da kalkacak mı uçağa yetişebilecek mym stresiyle yola çıkıyo. kışın yollar kapanıyo :( aslında çok da uzak değilsnz ama özlemn azı çoğu yok yanında bulamadıın az sızlıyosa için ister 1500 km olsun ister 1 saatlik yol olsun anlıyorum... ne yapıyosun canım iş okul?

aramıza 16 saat var cnm yaaaaa :5::5::5:

Allah gönlüne göre versin canım... uzaktan ilişki yürütmek çok büyük fedakarlık istiyo ama bir araya gelişler de bi okadar tatlı oluyo... beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :40:

evet tabiki o günler gelsin ben saçımı süpürge etmeye bile hazırım :16: nişanlınız ne iş yapıyo canım

başka samsunlıu olan da mı var ???? ordu yakın bana :) sen nerdesin peki canım???

slm kizlar

benim sevdigim Samsun´lu, cok cok cok seviyorum onu..

bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede

ve üstelik suan askerde tezkeremize 5 ay var burdan Ankaraya selam olsun..

slm kizlar

bizde uzagiz, aramizda 2000 km var, ben yurtdisinda yasiyorum sevdigim türkiyede

allah kavuştursun canım... asker yolu beklemek çok zorlu bi süreç ama bitişi de çok güzel oluyo... sağ salim kavuşun inşllah... demek yurtdışından samsna ha... bendeki rekoru da kırdınz siz :40: ne kadardır birliktesnz

slm kizlar

allah kavuştursun cnmmm :16::16:

biliorum cnmmm bnm memleketim oralar :16::16: ama bursada çok güzel yeşil bursam :16::16:

bursaya da gelmştm orası da çok güzel..ama şehirler ne kaar güzel olursa olsun, içindekilerle anlam kazanıyo.. bu kadar çok sevdğm samsun bile sevdiceğim yokken anlamsız boş geliyo bana ... hele o geliyo ve yolcu ediyorum ondan sonraki hafta sığamıyorum bu koca şehre..:5:

bursaya da gelmştm orası da çok güzel..ama şehirler ne kaar güzel olursa olsun, içindekilerle anlam kazanıyo.. bu kadar çok sevdğm samsun bile sevdiceğim yokken anlamsız boş geliyo bana ... hele o geliyo ve yolcu ediyorum ondan sonraki hafta sığamıyorum bu koca şehre..:5:

orası öle cnm yaş kaç senn

allah kavuştursun canım... asker yolu beklemek çok zorlu bi süreç ama bitişi de çok güzel oluyo... sağ salim kavuşun inşllah... demek yurtdışından samsna ha... bendeki rekoru da kırdınz siz :40: ne kadardır birliktesnz

samsunda yasamiyor ama samsunlu, amin insAllah canim, 3,5 sene oldu :nazar::nazar::nazar::nazar:

allah kavuştursun cnmmm :16::16:

amin canim insAllah, hepimizi kavustursun Rabbim

Back