Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

benim sözlüm bilecikte ben tekirdağdayım canım bugun yolcu ettim 3 saat önce

özlemek ve alışmışken uzaklaşmak çok zor ama şükret bak daha beterleri var ben tr nin bi ucuna gönderiyorum aşkımı... ona güçlü görünsem de zor hem d eçok zor...

yarın aksam anlatırım olanları..

ben çıkıyorum kendinize iyi davranın

Anlaştık canım

Hadi öptüm çokk

Hangi birimiz yapmıyoruz ki ??
Bende bu aralar benimkini delirtiyorum sürekli

evet pek uzakmışsınız böyle uzaklığa can kurban rekor bendedir muhtemelen...

Rekor sende ama sen bile görebilirsin yakın zamanda ama benim şuanda görmem hiççç mümkün değilll

nedenki canım çok bi uzaklık yok aslında ? aranız mı bozuk ?:44:

Trlavinya canım allah kavuştursunn

Hadiyin kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarr

özlemek ve alışmışken uzaklaşmak çok zor ama şükret bak daha beterleri var ben tr nin bi ucuna gönderiyorum aşkımı... ona güçlü görünsem de zor hem d eçok zor...

çok haklısın canım senin işin daha zor ama işte insan kokusuna , yüzüne , elini tutmaya alışınca zor geliyo veda etmek... ne kadar zamandır birliktesiniz canım?

inanır mısınız askerdeyken 1 kez bile aramız bozulmadı, nedense buaralar eften püften şeye alınganlık yapıyorum ona doyamıyorum aslında hep o yüzden oluyo... uykusu gelse erken yatmak istese huysuzluk yapıyorum kendime çok kızıyorum ama engel de olamıyorum kendime... geçici bi süreçtir inş. ya 1.5 senedir hiç böyle olmamştım toparlıyorum yavaş yavaş galiba...

çok haklısın canım senin işin daha zor ama işte insan kokusuna , yüzüne , elini tutmaya alışınca zor geliyo veda etmek... ne kadar zamandır birliktesiniz canım?

1.5 senedir birlikteyiz... daha 1.5 aydır nişanlıyız ama onu bile anlayamadık ki... askerlikten 1 gün sora nişanlandık 2 gün sora ayrılmak zorunda kaldık... nişan düğüne daha çok var mı peki canım sizin?

bizde 1 sene 5 aydır birlikteyiz canım 1 ay sonra 1.5 sene olucak kısmetse.. bizim daha 4 sene var canım okuyoruz henüz.. zaman nasıl geçicek bilmiyorum birşeylerin bozulmasından korkuyorum umarım hiç bi sorun çıkmaz onunla evlenmek tek hayalim

Allah korusun canım . rABBİM sizi birbirinize bağışlar inşallah... ne okuyosunuz ve kaçncı sınıfsınız ???

Allah korusun canım . rABBİM sizi birbirinize bağışlar inşallah... ne okuyosunuz ve kaçncı sınıfsınız ???

inşallah canım .. sevgilim bu sene üniversite 2. sınıfta ben tekrar hazrlanıyorum bilecikte okuyo o .. geçen senede ordaydı hiç bi güven sorunu yaşamadım arkadaşları arayıp söylüyodu sen bu çocuğu kendine nasıl aşık ettin diye hani seviyo beni ama bizim inanılmaz sorunlarımız oldu eski açtıgım konularda var umarım sonumuz iyidir canım.. sen ne yapıyorsun iş / okul ?

eğer ki birbirinizi gerçekten seviyosanız Allah birbirinize bağışlar canım inşallah... ben ingilizce öğretmeniyim... nişanlım da öyle hakkariye atandı bu sene.. biz planlayamıyoruz hayatımızı maalesef. bu yaza evlenmek niyetşndeydik ama yeni dzenlemeye göre nişanlımın buraya tayini 2013 yazında olacak... özlemeye devam anlıcağn

vardı cnmmm ben samsunluyum ama bursada oturuorummm sevdiceğim orduda malesef

benm sevglm de geçen yıla kadar istanbuldaydı ben samsundaydım... uzağız die sızlanıyoduk ama bu sene hakkriye tayin olunca anladık ki aslında herşey o kadar kolaymşki... otobüse uçağa atladıında yanımdaydı. şimdiyse hakkariden vana minibüs ne zaman kalkcak ya da olay olmayacak da kalkacak mı uçağa yetişebilecek mym stresiyle yola çıkıyo. kışın yollar kapanıyo aslında çok da uzak değilsnz ama özlemn azı çoğu yok yanında bulamadıın az sızlıyosa için ister 1500 km olsun ister 1 saatlik yol olsun anlıyorum... ne yapıyosun canım iş okul?

hadi ya demek ingilizce öğretmenisin canım ne kadar güzel bende dil mezunuyum istediğim üni. olmadı tekrar hazırlanıyorum :)
umarım herşey istedğiniz gibi olur canım ya mesafe fazla ama yüreklerimiz hep sevdiğimizde inşallah istediklerimiz olur

Allah gönlüne göre versin canım... uzaktan ilişki yürütmek çok büyük fedakarlık istiyo ama bir araya gelişler de bi okadar tatlı oluyo... beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…