herkese selamlar... forumda dolanırken topik birden ilgimi çekti.. sevdiceğiimi bu kadar özlemişken ve km lerce uzağımdaykenbeni de alır mısınız aranıza acabaaaa??
herkese selamlar... forumda dolanırken topik birden ilgimi çekti.. sevdiceğiimi bu kadar özlemişken ve km lerce uzağımdaykenbeni de alır mısınız aranıza acabaaaa??
Hoşgeldin canımcım
sabır tasına döndüm yeter dedi bisey yapcak sandımyarın esyaları yerlestirmeye gidicez bakalm nasl geçicek
arada mıyok kız pc alcak zaten ugrarım arada
hazalcım aramıza hoşgeldin cnmherkese selamlar... forumda dolanırken topik birden ilgimi çekti.. sevdiceğiimi bu kadar özlemişken ve km lerce uzağımdaykenbeni de alır mısınız aranıza acabaaaa??
bende geldim aranıza kızlar benide alın
Eminim çok güzel geçecekk
hoşbuldum canlar... ahh ahhh daha çok var kavuşmamıza... ben samsunda nişanlım hakkaride özlem çekiyoruz.. eş durumu tayini bekliyoruz ona da daha var. siz nerelerden özlem çekiyosunuz* BESTDREAM evleniyosun anlaşılan ne mutlu sana.... Allah mutlu mesut etsiiiiiin
elimden geldigince sık sık
hoşbuldum :) ben samsunda nişanlım hakkride ... siz nerelerden özlem çekiyosunuz?
bende geldim aranıza kızlar benide alın
Heh şöle ol canımı yee
Bende ist , aşkım gebze çok uzağız dimi
Belkide şuanda en uzak bizizdirr
Aldık canım ,
Hoşgeldin aramıza
hepinize teşkkrler kızlar hoşbuldum... renkli bi topiğe benziyo.. uzakta olmak hem zor hem güzel ama ben buaralar hiç ii değilim ya normalde üstesnden geliyodum mevsimsel depresyona mı girdim nedir nişanlımı da deli ediyorum elimde olmadan:44:gerçi yine de beni alttan alıyor bi şeklde gülüp geçiyo ama
hoşbuldum canımm
siz nerden nereye özlem çekiyosunuz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?