Nedenlerimiz,,
Benim okulum,
Sonra onun askerden sonraki işi,
Parası yokmuş,, Daha yeni düğün yaptılar dayımın kızına :S
Benim yaşım küçük..:S
ilişkimiz daha çok yeni :S
ve onun daha önce yaşadığı kendince karmaşık hayatı.. Felsefe mezunu biraz onunla ilgili :S
Biraz mantıkçı benimki
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandan beri berabersiniz?
Bu durumda aslında iş biraz babana düşüyor.
Kİmse benim kızım hakkında ileri geri konuşamaz deyip susturmalı.
2 ay sonra 19 a gircem..
2,5 ay olcak işte..
yaklaşık 5 aydır tanıyorum kendilerini,,
canım sölediklerinini biri doğru olsa içim gam yemicek ama babannem bizdeyken biz dışarı çıkmayız sürekli ona hizmet ederiz.. Öle süslenim püslenim gibi halim tavrım yok..
nete en fazla günde 2 saat girerim kendimi övmek için slemiyorum hani uçarılığım kaçarılığım yok.. Bunları boşuna söyleyip ortamı geriyorlar :S
babmda yasakladı halama gidilmicek :S
Haklısın gerçekten erkenmiş 2.5 ay sonuçta, ne kadar önceden tanımış olsanda.
İlişkiniz daha uzun süreli olmuş olsa, yaşın kaç olsa da bir sözün zararı olmaz derdim ama.
Kendi kızı nasıl merak ettim.
Bazı insanlarda kendi yakınlarının açığını göstermemek için bir etraftakilere çamur atma çabası vardır.
Sen bunu biliyorsan, ailen de farkındaysa sıkma canını o zaman esmercim.
Ewt erken ama şöle bişeyki erkek arkdaşım çok iyi biri...
80 yaşındaki ananem bile övüyor benimkini
babam ,annem, dayım, yengem....
ondan yana hiç bir sorunum yok..
keşke askere gitmiş olsaydıı..
Ama benim ailem artık ailem değillerde zatenn çok farklı insanlar bizim pantolon giymemiz onlar için büyükk bir sorunnn
Anlıyorum, onlar için değer yargıları bir pantalona bakıyor belki.
Çok zor böyle durumlar.
Erkek arkadaşınla konuştunuz mu şimdi internette o ne diyor?
Çok hemdeee...
Yok diyor olmaz diyorr :S
Tartışıyoruz bu konu üzerinden, sakin olmaya çalışıyoruz mümkünce... Çözüm arıyoruz ama nasıl bir çözüm bulunur hiçç bilemiyorum
Çözüm..
Onu bu konuyla ilgili üzmicemm,, konuyu kapattım..
Neyse kızlar herşey için teşekkür ederim.. artık çkayım netten yine sorun olmasın..
öpüyorum hepinizi iyi akşamlarr
Var varr
Nasılsın canım
idare eder canim sen nasil oldun bakalm
İdare eder,,
Ne kötü ne iyi..
Düğün hazırlıkları ne alemdee ??
selam kızlar
zaman herseyi o kadar degistiriyor ki canim bosver olanlara üzülmemeye çalis hersey düzeliyor insan üzldgü günlere aciyor sonra..
Bende ayni hizda devam isde, bugün esim annesi babasi ve bi kaç kisi ile evi temizlemeye gitmisler
tavanlar boyanmis, salon ve yatak odasina duvar kagidi yapilmis baska ne yaptilar bilmiyorum daha konusmadik.. bizde bugün davetiyeleri dagittik
Selam canım
Haklısın canım , sonradan üzüldüğümüze yanıyoruz ama iştee :S
Bayaa ilerletmişsiniz hazırlıkları, darısı başıma ne diyim
ins canim hersey gönlünce olsun.. bende biraz hüzünlüyüm ailemden ayrilcam diye bi de 1,5 saatlik uzak bi sehire gidicem bi taraftan sevdigime kavusuyorum diye mutluyum her sabah onunla uyanicam her gece birlikte uyuycaz istedigim gibi sarilcam ama isde ikisi bir arada yani
Amin canım hepimizin inşş
Hem ağlarım hem giderim olayı bu olsa gerek dimi canım ?? Hem einden ayrılcağın için hüzünlüsün hem sevdiğine kavuşcağın için mtlu.. Ama yinede güzel...
1,5 saat çokta uzak değil canım arayı çok uzatmadan gidip gelebilirsin anneciğinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?