• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

hayırdır ne oldu cnm :26::26:

Bizim aile sorunları kendini bilmez insanlar bizim ewimize gelip benim ve kardeşim hakkında olur olmaz yorumlar yapıolar ve buda yetmezmiş gibi evimizde kavga geliyolarr..

Bende sewgilime diyorum bi çözüm bulalım ama çözüm ürertecek adam yok ortada misafirleri varmış...

Bugünde gelecekti hastalandı gelemdi, şimdide beni yalnız bırakıyorrr...

Gelin diyorum ama mantığına uygun olmuyor bir türlü hep kendini düşünüyorr...

Ben ilişkimiz için laf söz yiyorum sürekli anlamıyo beniii :5::5::5:

Son düzenleme:
Bizim aile sorunları kendini bilmez insanlar bizim ewimize gelip benim ve kardeşim hakkında olur olmaz yorumlar yapıolar ve buda yetmezmiş gibi evimizde kavga geliyolarr..

Bende sewgilime diyorum bi çözüm bulalım ama çözüm ürertecek adam yok ortada misafirleri varmış...

Bugünde gelecekti hastalandı gelemdi, şimdide beni yalnız bırakıyorrr...

Gelin diyorum ama mantığına uygun olmuyor bir türlü hep kendini düşünüyorr...

Ben ilişkimiz için laf söz yiyorum sürekli anlamıyo beniii :5::5::5:

insanlar kim canim komsular vs.. mi? sen ve kardesin hakkinda ne diyolar?
detayli anlat ki yardim edebilelim canim

insanlar kim canim komsular vs.. mi? sen ve kardesin hakkinda ne diyolar?
detayli anlat ki yardim edebilelim canim

Halam babannem ve kuzenim canım en yakınlarımm...

İlk önce halamdan başlıyım , benim daha önceden bir erkek arkadaşım vardı ve ciddi gidiyordu tanışma mevzusu olunca bende halamın kızına söledim hani halamlara söylicem ne tepki verir die oda gitmiş annesine sölemiş halam aradı benimle bişey konuşcakmışsın felan dedi..
Bende söledim işte gelcekler felan die..
Sonra kalk sen anneme söle,, annem biliyodu ama sen nie kalkıp söylüyosun ki nie benim sana güvenimi boşa çıkarıyosun ben bu olay üzerine halama küstüm ama ona tek bir kelime sölemedim bu bayramda gitmedimm..

Babanneme gelincede o da kuzenimle yaşıyor ve arasıra bize geliyorlar kalmaya..
onlar burdayken biz günler boyu çıkıp geziyormuşuzz süsülenip püslenip adamlarla buluşyormuşuz.. işey or...muşuzz..
kuzenimde bizim özellerimizi gidip orda anlatıyormuş..
Biz bunları duyduk tek kelime sölemedik.. Bugün halam geldi bizim evimize bağırdı çaırdı nerdeyse bütün kat ewe geldi diebilirim..
Şimdi böyle insanlık olur ?? Çok sinirliyimm...

Erkek arkadaşıma anlatıyorum herkezten laf yiyorum diyorum çözüm bulaım diyorum oda beni yalnız bırakıyor... Gelip istemeyiyorlarda benii şunların ağzı kapansınn :S

Siz söyleyin napim ben şimdiii ??

Hee buarada yarın net kapanabilir, ewden okul hariç tek hiç bir yere gidemicem, babam varken tel elimde olmıcakk..

Halam babannem ve kuzenim canım en yakınlarımm...

İlk önce halamdan başlıyım , benim daha önceden bir erkek arkadaşım vardı ve ciddi gidiyordu tanışma mevzusu olunca bende halamın kızına söledim hani halamlara söylicem ne tepki verir die oda gitmiş annesine sölemiş halam aradı benimle bişey konuşcakmışsın felan dedi..
Bende söledim işte gelcekler felan die..
Sonra kalk sen anneme söle,, annem biliyodu ama sen nie kalkıp söylüyosun ki nie benim sana güvenimi boşa çıkarıyosun ben bu olay üzerine halama küstüm ama ona tek bir kelime sölemedim bu bayramda gitmedimm..

Babanneme gelincede o da kuzenimle yaşıyor ve arasıra bize geliyorlar kalmaya..
onlar burdayken biz günler boyu çıkıp geziyormuşuzz süsülenip püslenip adamlarla buluşyormuşuz.. işey or...muşuzz..
kuzenimde bizim özellerimizi gidip orda anlatıyormuş..
Biz bunları duyduk tek kelime sölemedik.. Bugün halam geldi bizim evimize bağırdı çaırdı nerdeyse bütün kat ewe geldi diebilirim..
Şimdi böyle insanlık olur ?? Çok sinirliyimm...

Erkek arkadaşıma anlatıyorum herkezten laf yiyorum diyorum çözüm bulaım diyorum oda beni yalnız bırakıyor... Gelip istemeyiyorlarda benii şunların ağzı kapansınn :S

Siz söyleyin napim ben şimdiii ??

Hee buarada yarın net kapanabilir, ewden okul hariç tek hiç bir yere gidemicem, babam varken tel elimde olmıcakk..

karisik bi durum canim burada tek yardim edecek olan erkek arkadasin.. bi söz yaparsaniz herkes susar.. bir sekilde ikna ediceksin onunda müsait oldugu bi zaman da güzelce sakince konus anlat böyle böyle oldu bi çaresini bulalm de israrla yok derse bilemicem o zaman seninle evlilik düsüncesi olmadigini gösterir.. hem söz yaparsanz gelip gitmeler görüsmeleriniz daha rahat olur.. dedigim gibi güzelce onunla bi konus bakalm canim gelismeler olursa bildir buraya :34:

Son düzenleme:
karisik bi durum canim burada tek yardim edecek olan erkek arkadasin.. bi söz yaparsaniz herkes susar.. bir sekilde ikna ediceksin onunda müsait oldugu bi zaman da güzelce sakince konus anlat böyle böyle oldu bi çaresini bulalm de israrla yok derse bilemicem o zaman seninle evlilik düsüncesi olmadigini gösterir.. hem söz yaparsanz gelip gitmeler görüsmeleriniz daha rahat olur.. dedigim gibi güzelce onunla bi konus bakalm canim gelismeler olursa bildir buraya :34:

Askere gitmeden olmaz diyor.. Daha öncede konuştuk yanaşmıyor bir türlüü :5::5:

Şimdi geldi nete ,,

Askere gitmeden olmaz diyor.. Daha öncede konuştuk yanaşmıyor bir türlüü :5::5:

Şimdi geldi nete ,,

Üzüldüm esmercim olanlara.
Bir kere onlara ne.
Nedir bu ortalığı karıştırma durumları.
Erkek arkadaşınla da güzelce konuş bakalım ne diyecek.
Askere gitmeden söz olması onun için de daha iyi değil mi aslında içi rahat eder.
Ama söz olmasa bile aileleri tanıştıralım falan desen.

Üzüldüm esmercim olanlara.
Bir kere onlara ne.
Nedir bu ortalığı karıştırma durumları.
Erkek arkadaşınla da güzelce konuş bakalım ne diyecek.
Askere gitmeden söz olması onun için de daha iyi değil mi aslında içi rahat eder.
Ama söz olmasa bile aileleri tanıştıralım falan desen.

İyilik yapıyoruz alıp evimizde bakıyoruz yıkıyoruz paklıyoruz... O yüzden karıştırıyorlar ortalığı :47::47:

Çok katı bu konuda askerden önce olmaz diyor...
Daha önceden çok konuştuk bu konu için,,
Ailelerimiz tanışıyor zaten ama özel olarak bir tanışmayıda kabul etmez..
Benim okulum bitmeden onun askerliği bitmeden böyle bişey düşünmmüyorduk :S
Ama olmuyor iştee :5::5:

İyilik yapıyoruz alıp evimizde bakıyoruz yıkıyoruz paklıyoruz... O yüzden karıştırıyorlar ortalığı :47::47:

Çok katı bu konuda askerden önce olmaz diyor...
Daha önceden çok konuştuk bu konu için,,
Ailelerimiz tanışıyor zaten ama özel olarak bir tanışmayıda kabul etmez..
Benim okulum bitmeden onun askerliği bitmeden böyle bişey düşünmmüyorduk :S
Ama olmuyor iştee :5::5:

Peki nasıl bir neden sunuyor ?
Neymiş olmamasının nedeni?

Peki nasıl bir neden sunuyor ?
Neymiş olmamasının nedeni?

Nedenlerimiz,,

Benim okulum,
Sonra onun askerden sonraki işi,
Parası yokmuş,, Daha yeni düğün yaptılar dayımın kızına :S
Benim yaşım küçük..:S
ilişkimiz daha çok yeni :S
ve onun daha önce yaşadığı kendince karmaşık hayatı.. Felsefe mezunu biraz onunla ilgili :S
Biraz mantıkçı benimki :19:

Back