[video=youtube;J4FJWqE5jDI]http://www.youtube.com/watch?v=J4FJWqE5jDI&ob=av2e[/video]
Bizim ortaokul zamanlarımızda ne meşhurdu şarkıları
Yıllardır dinlemiyorum dinleyeyim canım.
O ne kızz nereden çıktı ?
Ben kilo vermeye çalışıyorum ama yaptığın tam işkence.
Dolma, dolmaları gösterir sen pasta.
Aaa
içinden dansöz çıkcak şimdi
Tamam o zaman karşılıklı oynarız kilolarımızı veririz.
Teşekkürler juliacımm
ne yaptınız bu arada düzelttiniz mi aranızı_?
iyiyiz cnm biz bi barışır bi küseriz öle sen bakma bize
immm cnm sen nasılsınpasta güzel görünüyor
iyi aksamlar kzlar naslsnz
Sevindim Juliacım.
İyi olun hep
immm cnm sen nasılsın
pasta güzel görünüyor
iyi aksamlar kzlar naslsnz
İyiyiz sen nasılsın iyi misin?
Günleri sayıyor musun?
iyiym canim, saymaz olur muyum hiç son 1 hafta 4 gün
Ayy azıcık bir şey kalmış.
Sonra kavuşuyorsunuz sonundaa ..
evet, son hazirliklar hala yapiyoruz ama, daha ev için ilk ödeme 1.000 euro verdik resmen 2 milyar yapiyo sanki villa kiraladkonu daha bugün toparlayabildi ögleden sonra gidip verdi isde ev sahibine kagitlari imzaladi evi aldk sonunda.. yarin kayinvalidem ve komsulari gidip evi temizlemeye basliycaklar canim dedim boya yapmayn duvar kagidi alip yapistrn daha güzel ddm bugün alcakti normalde.. Bende annemle ve halamla gidip son eksikleri tamamladm Lcd tv, buzdolabi, mutfak dolabi, mutfaga masa-sandalye, banyo dolabi begendik esimle konustum onlarn oldugu sehirdeki magazadan gidip alcak onlari.. gerçekten bu hazirlik asamasi çok yorucu
evet, son hazirliklar hala yapiyoruz ama, daha ev için ilk ödeme 1.000 euro verdik resmen 2 milyar yapiyo sanki villa kiraladkonu daha bugün toparlayabildi ögleden sonra gidip verdi isde ev sahibine kagitlari imzaladi evi aldk sonunda.. yarin kayinvalidem ve komsulari gidip evi temizlemeye basliycaklar canim dedim boya yapmayn duvar kagidi alip yapistrn daha güzel ddm bugün alcakti normalde.. Bende annemle ve halamla gidip son eksikleri tamamladm Lcd tv, buzdolabi, mutfak dolabi, mutfaga masa-sandalye, banyo dolabi begendik esimle konustum onlarn oldugu sehirdeki magazadan gidip alcak onlari.. gerçekten bu hazirlik asamasi çok yorucu
Cidden ne kadar fazlaymış öyle ödeme.
Telaş ama tatlı telaş bunlar, bir de uzak olunca öyle geliyordur.
Aynı yerde olsanız yavaş yavaş yapardın sen de gel git ama şimdi uzaktan zor geliyordur gözüne.
Eşyalar hakkında da aycangül yazmıştı geçen gün aklıma geldi.
Yatak odasına kesinlikle siyaz renk olmamalıymış.
Sonra baza şeklinde olmamalıymış yatak.
Bir de köşeli olması iyimiş yatağın başı, kale gibi koruma amaçlı.
İlgimi çekmişti paylaşayım dedim.
Ben çok inanırım böyle şeylere.
darısı bnm başıma inşallah güzel telaşlar bunlar cnm boşver düğünden 1 hafta sora unutursun
evet canim zaten yatagi öyle aldk bizde, dedigin gibi ayni sehirde olsak bu kadar zor olmazdi ama ne yapm yeterki kavusalm suanda tek istedigimiz bu, ama nedense hala hayal gibi geliyor sanki evlenmicem baska biri için hazirlik yapiyorum gibi yani tuhaf bi his anlatamiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?