Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

aah ne demek canım seve seve ogününde paylaşırım sevincini :16:

yanındaykende özlemek güzel evet:52:
:70: :70: :70: :70:
walla yavrucumm allahım agzımdan duysundaa ama bu ayrılıklar yollar hasret yeter da:32::1:
allahım önce bizi bi kavuştursun , hep yanımda olsun da ben yine heycanlanırım yanmdaykende özlerim sevdiceğimi.. :D :16: aman diyimm uzaklıklar bitsin artıkk :32::1:

allah kavustursun cnm az kalmış.. bnmkinin askerlik şuan gündemde yok , 2 sene sonra giidcek kısmetse.... bakalım ben nasıl beklicem kimbilir yolunu,o gelene kadar bi bunalımdan öbürüne atlarım heralde:53:
bnmde yaşım 20 cnm :) sevgilimle 4 . yılımzdayz :)
farklı şehrlerdeyz öle yaniii :)
AMİN cnm:72::72:

Seninki nerde canım çalışıyormu valla biz ALLAHIN iznyle kurtuluyoruz uzaklıktan
çalışıyor cnm istanbulda ...

yanındaykende özlemek güzel evet:52:
en güzeli bence. böle bi durum her zaman tercihim :1:

Mutluluklar dilerim :nazar::nazar::nazar:
RABBİM cümlemizi tez zamanda kavuştursun inşallah

ahh cnmmm AMİİİNNN AMİİNNN Hepimizinde inşallah duyar dualarımızıda yardımcı olur bize İnşallahh:nazar:

ay kızlar oje sürüom bi yandan:9::9::9::9::9::9:
oohh sür valla bi güzel kırmızı kırmızı olsun hattaa
bugün işte senin için kokoş olma zamanıdırrrrr:52:
şimdi giitttt vee yapman gerekeni yappp
herifün içün süsleennnn :27::52::56::17:

Aynı aynı aynı hep iştee ..
Aman klasik ..
Acaba insanlar sevdiklerinden uzak olunca hep gece mi uyanık oluyor?
Bakıyorum da geceleri buradayız hep.

bilemiyorumki..:50: aslında belki uyusak zaman daha çabuk daha kolay geçicek ama..

o deilde kızlar bnm pazartesi sınavım var ve ben daha çalışmadım buna ne diyosunuz.. salak saçma hareketlerdeyim anlıcagnız:19:

hep dertli hep dertli desenee ..
Yiyecekleri anlatma lütfenn.
Açımm.
Hatta kek yapıp hepsini yemek istiyorum şu gerginlikle.

gerginlik yaratma kendine ...yemek konusunda da kendini çok sıkma bence ...ayrıca böyle zamanlarda iradeni ölçersin sıkıla sıkıla =D onu bunu bırakta özel mesajlarına bak :32:

Back