Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Kendin çıksan nasıl olur biraz dolmacım ?
Boşver insanları ..
Kalk sabah bir yürü.
Otur bir yerde kahveni iç.

Kendin çıksan nasıl olur biraz dolmacım ?
Boşver insanları ..
Kalk sabah bir yürü.
Otur bir yerde kahveni iç.

ya yalnız kalınca düşüncelere dalıyor insan ..yapılmayacak birşey değil ama birileri olunca kafa dağılır diye düşündüm...ı-ıh düzelmicek bu durumum

Dolmacım ne oldu hayırdır ?

kavga ettik nişanla ilgili olarak...sürekli askıya alma çabaları var..yok şu olursa böyle olur böle olursa o olmaz bi sürü şey..beni sürekli her konuda savunan kişi ailesini bana karşı savundu ağır bi şekilde..ve benim anlayışşsız bir insan olduğunu onu anlamadığım için tek kelime söylememem gerektiğini söyledi..bende söyle ailene istemiorum vzgeçtim dedim ..babamıda arayıp babamada bu aynısını söylicem dedim..ben şimdi bunla kalıorum ya nişan olmazsa babam beni geri yanlarına alacağını söylemişti..benimkide alacaksa alsın buişte biter dedi kapattım msni falan konuşmuyorum çok acı çekiorum

Dolmacım ne oldu hayırdır ?

kavga ettik nişanla ilgili olarak...sürekli askıya alma çabaları var..yok şu olursa böyle olur böle olursa o olmaz bi sürü şey..beni sürekli her konuda savunan kişi ailesini bana karşı savundu ağır bi şekilde..ve benim anlayışşsız bir insan olduğunu onu anlamadığım için tek kelime söylememem gerektiğini söyledi..bende söyle ailene istemiorum vzgeçtim dedim ..babamıda arayıp babamada bu aynısını söylicem dedim..ben şimdi bunla kalıorum ya nişan olmazsa babam beni geri yanlarına alacağını söylemişti..benimkide alacaksa alsın buişte biter dedi kapattım msni falan konuşmuyorum çok acı çekiorum

Ailes nişanı istemiyor mu ?
Sorun mu yapıyorlar ?

O kadar kolay mı bitirmek canım olmaz öyle şey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…