Sevgilisi olan birinden hoslanmak

mavili123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
20
8
1
32
Merhaba arkadaslar bu konuyu ablam icin aciyoruz.

Şöyle ki kisaca ozet gecicem. Ablamin is yerinde surekli bakistigi biri vardi hep anlatirdi goz goze gelmeler, iltifatlar, beraber yemege cikmalar falan. Ablam etkileniyodu ama bir sey yapmiyodu adam da oyle. Gel zaman git zaman adamin sevgilisi oldugunu ogrendik.

Ablam icin coktan ask bacayi sarmisti. Ogrenince Agladi, triplere girdi, gece yatarken hep onu dusundu. Madem sevgilisi vardi bana niye boyle yakin davrandi diye.

Ve simdi is yerinin duzenledigi bir organizasyon var. Ablamin hoslandigi bu cocuk ve birkac kisi daha 1 ayligina is geregi yurt disina gidicek. Onlara veda organizasyonu gibi bir sey. Ablam kimseye caktirmamak icin gidicekti kiii taa kii adam "benim kiz arkadasimda gelicek" diyene kadar.

Simdi ablam ne yapcagini bilemiyor. Gitsem onlari oyle sarmas dolas gorsem icim icimi yer gitmiyim diyo. Bi yandan da gidiyim daha cok sogurum nefret ederim hemde arkadaslar israrci,kimsede bisey anlamasin diyo.

Sizce gitsin mi, gitmesin mi?

Daha hiçbir şey yaşamadan paylaşmadan nasıl oluyor da bu denli problem oluyor bu işler inanın aklım almıyor, belki de yapı meselesidir.Ben birinden hoşlanıyor bile olsam eşi sevgilisi olduğunu öğrendiğim an hiçbir şey hissetmemeye başlıyorum.Çünkü bu işler aslında prensip işidir, sevgilisi veya eşi olan birine karşı bir şey hissedilmez mantığını kafaya yazmakla ilgilidir.Sonrasında bir şey hissetmiyor zaten insan.Aşk bu hiç engel dinler mi olayına hiç katılmıyorum.

Daha hiçbir şey yaşamadan paylaşmadan nasıl oluyor da bu denli problem oluyor bu işler inanın aklım almıyor, belki de yapı meselesidir.Ben birinden hoşlanıyor bile olsam eşi sevgilisi olduğunu öğrendiğim an hiçbir şey hissetmemeye başlıyorum.Çünkü bu işler aslında prensip işidir, sevgilisi veya eşi olan birine karşı bir şey hissedilmez mantığını kafaya yazmakla ilgilidir.Sonrasında bir şey hissetmiyor zaten insan.Aşk bu hiç engel dinler mi olayına hiç katılmıyorum.
y

Olay bu degil ki. Adam resmen ablama sevgili oldugunu soylememis ve hal hareketleriyle kendine asik etmis. Bu onun elinde olan bisey degil. Su an zaten hem haberi olmadan sevgilisi olan birine asik oldugu icin perisan, hemde onlari bir arada gormeyi kaldirabilir mi sorusu bu

Olay bu degil ki. Adam resmen ablama sevgili oldugunu soylememis ve hal hareketleriyle kendine asik etmis. Bu onun elinde olan bisey degil. Su an zaten hem haberi olmadan sevgilisi olan birine asik oldugu icin perisan, hemde onlari bir arada gormeyi kaldirabilir mi sorusu bu

Bu ablanızın bakış açısı olabilir mi? Belki de adam gayet normal davrandı; ablanız olayları bu şekilde gördü?

Somut olarak adam ablanıza bir şey söylemiş mi?

Ayrıca ablanız olayı fazla büyütmüş kafasında, yine söylüyorum önüne baksın, sevgilisi olan bi adama umut bağlayıp üzmesin kendini.

hayir yurt disina adam gidicek. Ablam onlar gidicek diye yapilan organizasyona gideyim mi diyor
Ben yanlış okumuşum.
Ama bedava yemek yine de gitsin :dondurma: Başkaları için işle ilgili çevre yapabileceği bir organizasyondan geri kalmasın.
Ayrıca nasıl aşık etmiş kendisine? İş arkadaşıyla yemeğe çıkmak gayet normal bir durum. Sürekli ikisi yalnız mı çıkıyormuş? Sorduğu zaman adam hayır sevgilim mi yok demiş? Sevgilisi olduğu halde flörtöz bir adam olabilir.

eee tamam işte, adam kardeşinize doğrudan bir şey söylememiş, en fazla ne yapıp aşık etmiş olabilir ki?Acı tatlı hiçbir şey paylaşmamışlar, yaşamı birlikte yüklenmemişler, çok özel şeyler paylaşmamışlar, en fazla birkaç gülümseyip, bakışmışlar, üç beş şaka yapmışlardır anlattığınıza göre.Sevgilisi olduğunu anladığı anda bu prensibe sahip olunsa aniden biter gider, hatta insan kendini sorgular acaba boşlukta mıyım, yanlış mı anladım acaba diye.Sevgiliye bilenmek pek sağlıklı gelmiyor, sevgilisi değil karısı da olabilirdi, o zaman da karısına mı bilenecekti? kendimi adamın sevgilisi yerine koydum da gerçekten çok sinir bozucu olurdu.

Eğer olay ablanın hüsnükuruntusu değilse üzülmesi gereken ablan değil o herifin sevgilisi. Zavallı kız sevgilisi olacak tipin başkalarıyla flörtleştiğinden habersiz.
Diyelimki ayrıldılar ve ablana fırsat doğdu, bugün sevgilisi varken ablanla flörtleşen yarın ablan varken başkasıylada yapar...

Merhaba arkadaslar bu konuyu ablam icin aciyoruz.

Şöyle ki kisaca ozet gecicem. Ablamin is yerinde surekli bakistigi biri vardi hep anlatirdi goz goze gelmeler, iltifatlar, beraber yemege cikmalar falan. Ablam etkileniyodu ama bir sey yapmiyodu adam da oyle. Gel zaman git zaman adamin sevgilisi oldugunu ogrendik.

Ablam icin coktan ask bacayi sarmisti. Ogrenince Agladi, triplere girdi, gece yatarken hep onu dusundu. Madem sevgilisi vardi bana niye boyle yakin davrandi diye.

Ve simdi is yerinin duzenledigi bir organizasyon var. Ablamin hoslandigi bu cocuk ve birkac kisi daha 1 ayligina is geregi yurt disina gidicek. Onlara veda organizasyonu gibi bir sey. Ablam kimseye caktirmamak icin gidicekti kiii taa kii adam "benim kiz arkadasimda gelicek" diyene kadar.

Simdi ablam ne yapcagini bilemiyor. Gitsem onlari oyle sarmas dolas gorsem icim icimi yer gitmiyim diyo. Bi yandan da gidiyim daha cok sogurum nefret ederim hemde arkadaslar israrci,kimsede bisey anlamasin diyo.

Sizce gitsin mi, gitmesin mi?
oda bulsun yanına birini öyle gitsin.

Ay
Eğer olay ablanın hüsnükuruntusu değilse üzülmesi gereken ablan değil o herifin sevgilisi. Zavallı kız sevgilisi olacak tipin başkalarıyla flörtleştiğinden habersiz.
Diyelimki ayrıldılar ve ablana fırsat doğdu, bugün sevgilisi varken ablanla flörtleşen yarın ablan varken başkasıylada yapar...
Aynen katılıyorum.

Adam sevgilim gelecek dedikten sonra ablanızın gelmekten vazgeçmesinş farklı yorumlayabilir.Ablanız hoşlandığı için karşı tarafın normal hareketlerini bile ilgi olarak bu şekilde onun kendine bilerek aşık ettiği kanısına varmış da olabilir.Ama ben olsam gitmezdim ablanız bu şekilde takıntı yaptıysa sevgilisiyle görde bile soğuyacağından emin olamadım.

Back
X