Sevgilisi olan birinden hoslanmak

Nixe bunlari düsünüyor ablan.
Adamin sevgilisi ortaya ciktigi anda, nekadar
Karaktesrsiz birisi oldugunu ögrenmek
Soguyup nefret etmeye yetmiyormu?

Sorun kesinlikle ablada. Sevgilisi var bitti.

Ben yanlış okumuşum.
Ama bedava yemek yine de gitsin :dondurma: Başkaları için işle ilgili çevre yapabileceği bir organizasyondan geri kalmasın.
Ayrıca nasıl aşık etmiş kendisine? İş arkadaşıyla yemeğe çıkmak gayet normal bir durum. Sürekli ikisi yalnız mı çıkıyormuş? Sorduğu zaman adam hayır sevgilim mi yok demiş? Sevgilisi olduğu halde flörtöz bir adam olabilir.
Siz de bedava olunca affetmiyosunuz bakıyorum:))

Ablanız gitsin bence. Sonuçta iş ortamı, ergence davranmanın bir alemi yok.
Hatta eğer kız çirkin birşeyse mutlu bile olur:)

Ablan herşeyi büyük büyük yaşıyor..

Kendi ruh sağlığı için gitmesin..

Giderse işin boyutu değişir gibi hissediyorum.

en güzel halımle koşa koşa gıderım.donup bakmam dıkkat cekmek içinde kuul ve eğlencelı takılırdım tabıkı laylom değil ınce bır çizgi işte..erkek arkadaş varsa onla gıderdım.ne kadar değersiz olduğunu hissettırırdım.o kımkı pehhhh.heeyecan aramış mıkrop.

Gitmesin. Gittiğinde de bütün akşam adamla sevgilisine bakacak çünkü, istesede istemesede. Boşuna canını sıkmasın, adama da bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmesin. Yurtdışına gidince unutacak zaten.

Gitmemeli. Cunku ablanizin basina gelen benim de basima geldi. Boyle tipler fkort ederler umut verirler sonra benim sevgilim var diyerek sen sanki kendi kendine gelin guvey olmussun gibi davranirlar. Ben bunlarin cigerini bilirim. Ablanizin sevdigi ikizler erkegi olabilir. Oyleyse kesinlikle uzak dursun. Zaten sevgilisi varmis. Bence yok yakinken vazgecsin yoksa uzulen o olur. Benim 1,5 yilim cop oldu suan pismanim. Ama dersimi aldim. Sevgilisi oldugu halde baskalariyla flort eden adamdan hayir gelmez. O adami at cope gitsin. Gerci boylelerini cop bile kabul etmez orasi ayri konu...

Back
X