Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlikbütün bunların içinde tek soru kıza yazmanın hata olup olmadığı mı gerçekten ?
Kendime saygım kalmadıki. Ne istediğimi bilmiyorum. Toparlayamıyorum.Tek derdin bu mu gerçekten?
Mesela, kendine karşı, yitirdiğin, öz saygın hakkında ne düşünüyorsun?
Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlik
Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktumMarjinal olabilrsiniz hepiniz ama hastalık kaparım diye de mi düşünmedin?
Evet zaten öyle . Durduramadım kendimi.Asfhsgdg senin aklin karismis annem
Bi yuzune su carp istersen
Cocuk kimseyi sevmiyor sadece kim ona okey derse yatmis. O kiz olmasa baskasi olacak sen olmasan baskasi.
Evet zaten öyle . Durduramadım kendimi.
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Hatta eşime tanıştığımız zaman ilk sorduğum soruydu. Ama böyle yazdığım zaman sanane oluyor. O yüzden marjinallik yazdım.Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktum
zerre inanmadım olaya ama yine de yorum yapayım eksik kalmıyım.Hep beraber evlenirdiniz birbirinizle , kıza yanlış içerikte mesaj atmışsın hep beraber sevgili olalım diycektin mutlu mutlu takılıcaktınız.Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
marjinallik böyle bal gibi de olur.Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?