• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olan bir erkekle çıkmak

siz kaç yasındasınız birlikte oldugunuz kişi kaç yasında ?
bunlar normal seyler değil , öğrenciyiz falan demenizi umuyorum

Sen kendini sevmiyorsun sevsen kendini bu duruma düşürmezdin. Takman gereken şey kıza yazıp yazmaman değil bu halde niye olduğun.

Kendimi Trol olduğuna inandırmak istiyorum. Bir gün kendini toparladığında ne kadar laçka ilişkiler kurmuşum diye hayıflanacaksın.

Yazdıklarım doğru maalesef.Kendisini haryerden sildim. Unutmak içir başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum.Bir gün kendimi düzeltip buraya tekrar yazacağım günü bekliyorum.

Kıza mesaj atarak doğru yapmışsın sevgilisinden ayırırsın belki sevgilini
Peki o “ çokça” yattığı kişilerden hangi birinden ayıracaksın ?

Nasıl böyle bir şey yaptın öncelikle kendine bunu sor
Çok ayıp ya valla çok ayıp
Kadınların birbirine destek olması gerekirken şu yaptığınız hiç hoş olmamış
O adamla asla beraber olmamalıydınız size yürüdüğünü hissettiğiniz anda sevgilisine söyleyip beraber dövmeliydiniz adamı ki akli başına gelsin

Bu nasıl iğrenç bir ilişki🤮

Ben bi eşimle yakinlik yasadim ama hala vicdan azabi cekiyorum yaptiklarmdan siz neden bu kotulugu kendinize yapiyosunuz yazik degilmi size sadece sizinle gun gecirdigini bile bile bunu yapmaniz bide kiza yazmaniz o kizinda bunlari bilerek yapmasi ne bulunmaz hint kumasiymis bu adamda haberimiz yokmus bence kendinize daha guzel bir yol cizebilirsiniz sevgilisi olmadiginiz birinin sevgilisine yazmaniz bana mantikli gelmedi

Bir hayli dallanıp budaklanmis. Geçmişte herkes hata yapabilir önemli olan tekrarlamamak. Umarım bir an önce bu durumdan kurtulursunuz

Bilmiyorum bunu kendime yapmak istemedim. Onla konuştuktan sonra vurdumduymaz oldum değiştim. Çok kez ayrı kalmak istedim. O kızın yerinde olmak istemezdim ama aslında o kızın konumuna düştüm. Kendimi durduramadım. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama durduramıyorum. Bide beni suçladı hatalıymışım gibi en büyük hatayı kendim yaptım.
O kızın yerinde olmaktan daha acısı senin yerinde olmak.. Sen daha acınası haldesin Allah kurtarsın..

Back