• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
kızlar benimde başımda böyle bir şey var aynı boydayız 1.70 boylarımız sizinkileri de merak ediyorum aynı kaderi paylaşan kaç kişiyiz:26::69:

Ben 1.70 im eşim 1.73 aynı sayılırız yani.
Normalde spor ayakabı ve babet kullandığım için sorun olmuyor ama topuklu giymek istediğimde onun yanımda olmadığı bi günü seçiyorum ki yanımda olmadığı çok nadirdir.
Boyu önemli değil işlevi önemli :34:
Umrumda değil boyu onu çok seviyorum ve çok sevildiğimi biliyorum

bende boylu poslu olmasını isterdim ama napalım tamamen aynı olduğumuz için düz ayakkabı giysem bile tabanı en alçak olanı seçmek zorunda kalıyorum belki de 1 cm onu geçmişimdir bilmiyorum:61:

sevimsiz bi durum :D
eski sevgilimle ayni boyda gibiydik. neyseki asik falan degildim. ayrildim kurtuldum :P
boylu poslu olsun isterim yanimda ya :D

bende yanımda boylu poslu isterdim ama sevgilim gibisini de bulamam o yüzden huyunu seven boyuna katlanır durumundayım(gülü seven dikenini katlanır gibi:1:).hala boyu kafama takarım ama bu saatten sonra o uzamıcağına ve bende kısalamıcağıma göre yapıcak bir şey malesef:50:

canım bizim de aramızda 3-4 cm vardır, o benden biraz uzun. ben takmıyorum bu durumu, genelde babet ya da spor ayakkabı giyiyorum zaten. özel günlerde falan, nadir topuklu giyerim. gerçi bir botum da topuklu,ondan uzun oluyorum zaman zaman.takıyo mu die düşündüm bi kaç kere lafı geçmişti amma da uzunsun falan demişti şakayla,ben de manken gibi kızım daha ne istiyosun demiştim:))bi de kuzeni mi ne demişti ima ederek kısasın yengeden falan gibi.ben de dedim xxx benden zaten uzun, zaten olmasa da ne yazar, ben onu çok seviyorum, hepinizden aklı uzun onun falan demiştim,susmuşlardı.ondan sonra takılmadı benimki..

ama önemli değil, bana kalırsa erkeğin boyu değil karakteri büyük olmalı.. fiziksel özellikler bi yere kadar, kimse kendine göre 4-4lük görüntüde bi adamla sırf görüntü için devam etmez, önemli olan karakter, anlaşmak, sevmek,sevilmek, gerisi boş canım... :nazar:

Son düzenleme:
haklısın canım ama keşke bizimde aramızda 3-4 cm olsa ya ben ona da razıyım ama aynı boydayız:1:

sevimsiz bi durum :D
eski sevgilimle ayni boyda gibiydik. neyseki asik falan degildim. ayrildim kurtuldum :P
boylu poslu olsun isterim yanimda ya :D

bende senin gibi düşünürdüm...:50: ama seviyorsan önemseme...

malesef eşim benden 2 santim kısa..
hep istemişimdir şöyle uzuuun boylu yağız bir adam .
ulu konuştum sanırım..
çoğu erkeğe sırf boyu kısa diye bakmadım bile...:17:
allahta al sana kısa erkek dedi sanırım...
ama çok şükür eşim Dünyalar iyisi ve çok mutluyuz.... :48:
ilk önceleri çok sorun ettim kendime..
yakıştıramadım ...ama sevdikçe bazı şeyler önemsiz gelmeye başladı..

ama içime en çok dokunan düğünümde babet giymek zorunda kaldım..
en çok ona üzülüyorum kızlar :43:

ben çıkmaya başladığımızda 2 cm kısaydım sevgilimden 2 senede 2 cm uzayıp aynı boyda olduk şu an 19 yaşındayım umarım bundan sonra uzamam da hiç değilse aynı boyda kalırız çünkü acayip takılmaya başladım bu konuya her gördüğüm insana acaba bundan da uzun muyum ben çok mu uzadım ya deyip içim içimi yemeye başladı:59: ama sevgilimden de ayrılmayı düşünmüyorum inşallah ben uzamamda o uzar(tabi ki 22 yaşından sonra uzaması mucize olur:1:)

Bunlara takılma canım benim.Valla boş şeyler bunlar. :63: Şuan 19 yaşındasın anlıyorum bende o yaşlarda erkeğin sadece tipi ile ilgilenirdim ama zamanla hele hele yaş 25 i görünce kıstasların değişecek bak.
Ona inanıyorsan, güveniyorsan, onunla mutluysan ve o seni çok seviyorsa sıkı sıkı yapış kıymetini bil derim.Zaman kötü zaman bizimki gibi iyi erkekler yok etrafta :20:

onunla çok mutluyum ona herkesten çok inanıp güveniyorum ve onun bana karşı olan sevgisi çooooooooooooookkk büyük bunları hiç abartmıyorum bende onu seviyorum:16: sadece daha fazla uzamaktan korkuyorum:85:

Eşimle aramda 5 cm var. Ama zayıf olduğumdan daha uzun gösteriyorum. Benim boyum 1,70 eşimin 1,75 cm. Yan yana olunca hep alçak topuk tercih ederdim ama artık o kadar takmıyorum çünkü istediğim ayakkabıların alçak topuklusu pek olmuyor eeee hep babetlede olmuyor. Hatta 2 akşam önce yeni ayakkabı aldım çok beğendiğim için 5 cm kadar topuklu. Eşimde pek sallamıyor o yüzden ben topuklularımla oda benle gayet mutlu mesut yaşıyoruz :1:

iyi gibi ama ben zayıf olduğum için uzun gösteriyorum eşimde kalıplıdır zayıf değil yani o da kısa gösteriyor o yüzden :1: Sevgiliyken çok takardım ama şimdi umurum da değil önemli olan birbirimizi mutlu etmemiz. Zamanla takmamayıda öğreniyorsun 5 yıl da öğrendim :1: kıtmıyım ne :52:

Son düzenleme:
bende zayıfım ve herkes çok uzunsun:59: diyor bizimde 2 yıl oldu ben hala alışamadım size göre daha 3 yıl zamanım var 3 yılda alışırım herhalde:1:

boyum 158, biriyle görüştüm.her anlamda(fikir,meslek,yaşam görüşü..) iyiydi.ama boyu 160!ısınamadım.yanımda okuldan bir öğrencim var gibi geliyordu.sürdüremedim.165 bile olsaydı iyiydi..:50:

boyum 158, biriyle görüştüm.her anlamda(fikir,meslek,yaşam görüşü..) iyiydi.ama boyu 160!ısınamadım.yanımda okuldan bir öğrencim var gibi geliyordu.sürdüremedim.165 bile olsaydı iyiydi..:50:

aranızda 2 cm varmış ama erkek 160 olunca tuhaf gelmiştir size herhalde:26:

Back
X