Sevgilisi kendinden kısa olan var mı?Görüştüğüm adam benden 5 cm kısa. Boya bakmadan çıkar mıydınız?

Kiz, gonul sevince boy pos yalan oluyor tabi . Hicbir cekim hissetmedigin biriyle olmanin bence bir geregi yok.

Ben 1.70im ama 1.60 olsaydim da, 1.50 de olsaydim yine 1.80lik adama bakardim, daha asagisi kurtarmazdi huyum kurusun

Oo senin boyun iyiymis, 180den asagisi hakkat olmaz sana

Adamin göbeğiyle flört ediyomus gibi gorunsekte uzun erkek candir

Oo senin boyun iyiymis, 180den asagisi hakkat olmaz sana

Adamin göbeğiyle flört ediyomus gibi gorunsekte uzun erkek candir

Chori, 1.62 de kisa degil ki. Tanidigim cok hos, herkesin cok begendigi bir hatun var, o da 1.62 . Zayif, zarif bir hatun, topukluyla gezer genelde, herkes ince uzun oldugunu dusunuyor :))))) Vucut figuru de cok guzel, ben de cok begeniyorum kendisini. Mesele vucut yapisinda sanirim. Bihter stilini, Bihter benzeri vucut figurunu begeniyorum galiba ben, zarif buluyorum.

Benim oldugum yerde uzun boylu kadin cok, ama ben pek yakistiramiyorum 1.70in ustunu kadinlara, zerafeti alip goturuyor. 1.60-1.65 civari olmak bence daha iyi.

Bencede bende cok uzun kadin sevmiyorum, erkeklerde genelde minyon seviyor İMİŞ

Ben ince zarif degilim ama cokta kisa durmuyorum şükür, ama senin boy super favorim, uzun olmanin bi avantajida kilo alinca cok belli olmuyo, kisa olunca hemen basiliyosun
Ya bide bisey diyimmi genelde uzun erkekleri kisa kizlarla uzun kizlari kisa erkeklerle goruyorum he kimse tutturamamis ölçüyü

Yine bir kedi ve uzanamadığı ciğer ikilemi var.
Konu sahibinin sıkıntısı değil de bazılarının boyları ve ego tatminlerine dönüşmüş başlık.

Bu nasıl acıklama isteyen istedigini tercih eder adriana lima olmasina gerek yok veya 180-190 erkekle birlikte olmak icin 180 olmak lazim diye birsey mi var benim boyum 158 eşim 184
Basına silah dayamadim ..tercih ettim ,tercih edildim o boyuma ragmen 190 olan erkek arkadasimda olmustu :)) kisaca herkes memnunsa isteyen istedigini diler ona göre secim yapar adriana lima filan olmaya gerek yok sekilcilik oldugunuda sanmiyorum cunku kimse sirf boya bakarak evlenmiyor ,iliski kurmuyor onun yanina karakteride ekleniyor sen tasalanma

Amannnnnn Chori can, boy pos, kilo hikaye , hayat hep kismet bence. Mutlu insanlarin hepsi mi selvi boylu, dal gibi ? Allah insanin bahtini guzel yapsin :)

Düzgün okursanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Benim eleştirim erkeklerin boyu uzun olmalı diyip kendi boyuna bakmayanlar. Küstahlık olarak algılıyorum ben bunu. Benim fikrimdir ilgilendirmez. Ben somut verilerle konuştum. Kim kimi isterse evlensin banane.
Konu sahibine de sekilcilik yapmayın sırf boyuna göre degerlendirmeyin dedim.
Yazmaktan okumaktan haberiniz yok. Üsluptan ise hiç haberiniz yok.
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin sizi de.
İyi günler.

Okumaktan haberim var bende boyuma bakmayip erkek uzun olsun diyenlerdenim ve adriana olmadigim halde 180-190 gayet tercih ettim ozellikle edildimde bu ne sekilcilik ne kustahlik ruhlar alemindede yasamiyoruz sonucta birini ilkonce distan begeniriz"bunun icin dunya yakisiklisi olmasina gerek yok gozumuze hos gelsin yeter" sonra tanidikca icini severiz ki konu sahibinin gozune daha basta bu ozellik batmiş ki konu acmis begenmedigi bi adami zorla mi sevsin sekilcilik olmasin diye

Sadece kadınlar değil erkekler de beğenmiyor kendinden uzun kızları, en azından bazıları
Benim başıma geldi, tanıştırdılar beğendim yakışıklı hoş bir adam mesleği de iyi..bir gittim benden kısa şok oldum bütün albenisi gitti. ben zaten kısa biriyim 166
Ben de birazcık topuklu giyip güzel olayım demiştim zaten ince olduğum iin olduğumdan uzun sanılıyorum hepten uzun oldum
Beyefendi beni görünce eli ayağı boşaldı bir tuhaf oldu boyumu falan sordu o da şaşırdı boy takıntısı varmış
Ona demişler ki çıtı pıtı minyon bir kız, omuzlarına falan geliyorum sanıyormuş beni...neyse güldük şakalaştık çay içtik kalktık
Çok sonraları faceden baktmıştım aynı dediği gibi omuzların gelen bir kızla evlenmiş...

Eğer çevreyi dikkate almıycaksanız ve seviyorsaniz neden olmasın. Benim de başıma geldi, o 168di ben 173. Ama kabul etmedim, ben kendi açımdan rahatsiz olurum. Ama sizin için sorun yoksa olabilir bence

ya ben gülerim kısa olursa sevgilim 5 cm uzun benden sürekli birbirimizi kucağa alıp döndürüyoruz 5 cm kısa sevgilim olsa gel omzuma çık falan derim çok da bi fark değil ama zaten etkilenmemişsin az önceki arkadaşın dediği gibi babanın hayrına mı çıkacaksın

görücü usulü mü tanıştırıldınız?

Ufak ayrıntılara takılma derim canım boydan çooook daha önemli şeyler var ilişkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…