- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Kiz, gonul sevince boy pos yalan oluyor tabi . Hicbir cekim hissetmedigin biriyle olmanin bence bir geregi yok.
Ben 1.70im ama 1.60 olsaydim da, 1.50 de olsaydim yine 1.80lik adama bakardim, daha asagisi kurtarmazdi huyum kurusun
Oo senin boyun iyiymis, 180den asagisi hakkat olmaz sana
Adamin göbeğiyle flört ediyomus gibi gorunsekte uzun erkek candir
Chori, 1.62 de kisa degil ki. Tanidigim cok hos, herkesin cok begendigi bir hatun var, o da 1.62 . Zayif, zarif bir hatun, topukluyla gezer genelde, herkes ince uzun oldugunu dusunuyor :))))) Vucut figuru de cok guzel, ben de cok begeniyorum kendisini. Mesele vucut yapisinda sanirim. Bihter stilini, Bihter benzeri vucut figurunu begeniyorum galiba ben, zarif buluyorum.
Benim oldugum yerde uzun boylu kadin cok, ama ben pek yakistiramiyorum 1.70in ustunu kadinlara, zerafeti alip goturuyor. 1.60-1.65 civari olmak bence daha iyi.
Erkek uzun olsun 180'e şans bile vermem diyen kadınları görünce Rusya'da yaşıyoruz Slav ırkıyız ve kadınların boyu da en az 1.75-1.80 sandım bi an.
Türkiye'de genç kadınların (18-24 yaş arasi) boy ortalaması 162,8 (bakınız TÜİK verileri). Tüm kadınların boy ortalaması ise 1.60 bile değildi. Erkeklerin 'kezban' tabirine bi kadın olarak katılmamak elde değil bazen. Ne hakla bu ukalalığı kendinizde buluyorsunuz Adriana Lima'lar ?
Hoş bulmuyorum bu tavrı kusura bakmayın.
Konu sahibine gelince. Ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. Tamamen sizinle, ilgili kompleks yapmazsanız olur her şey. Rahat olun :)
Her zaman takdir ederim şekilci olmadan devam eden ilişkileri. Ama benim de başımdan geçti ve benim de boyum uzun. Yapamadım ben.
Umarım sizinki güzel olur :)
Bencede bende cok uzun kadin sevmiyorum, erkeklerde genelde minyon seviyor İMİŞ
Ben ince zarif degilim ama cokta kisa durmuyorum şükür, ama senin boy super favorim, uzun olmanin bi avantajida kilo alinca cok belli olmuyo, kisa olunca hemen basiliyosun
Ya bide bisey diyimmi genelde uzun erkekleri kisa kizlarla uzun kizlari kisa erkeklerle goruyorum hekimse tutturamamis ölçüyü
Bu nasıl acıklamaisteyen istedigini tercih eder adriana lima olmasina gerek yok veya 180-190 erkekle birlikte olmak icin 180 olmak lazim diye birsey mi var benim boyum 158 eşim 184
Basına silah dayamadim ..tercih ettim ,tercih edildim o boyuma ragmen 190 olan erkek arkadasimda olmustu :)) kisaca herkes memnunsa isteyen istedigini diler ona göre secim yapar adriana lima filan olmaya gerek yok sekilcilik oldugunuda sanmiyorum cunku kimse sirf boya bakarak evlenmiyor ,iliski kurmuyor onun yanina karakteride ekleniyor sen tasalanma
Düzgün okursanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Benim eleştirim erkeklerin boyu uzun olmalı diyip kendi boyuna bakmayanlar. Küstahlık olarak algılıyorum ben bunu. Benim fikrimdir ilgilendirmez. Ben somut verilerle konuştum. Kim kimi isterse evlensin banane.
Konu sahibine de sekilcilik yapmayın sırf boyuna göre degerlendirmeyin dedim.
Yazmaktan okumaktan haberiniz yok. Üsluptan ise hiç haberiniz yok.
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin sizi de.
İyi günler.
Eğer çevreyi dikkate almıycaksanız ve seviyorsaniz neden olmasın. Benim de başıma geldi, o 168di ben 173. Ama kabul etmedim, ben kendi açımdan rahatsiz olurum. Ama sizin için sorun yoksa olabilir benceYanlış anlamayın küçümsemek değil amacım. Benim 177 onun da 172 civarı boyu. Onu çok tanımıyorum zaten ama görünce bişey hissedemedim bilmiyorum boyundan mı kaynaklı. İlk kez yanyana geldik.Bi de o sen çok uzunmuşsun kısa kaldım falan diyince kendimi kötü hissettim. Sizce şans tanımalı mıyım?tekrar diyorum amacım küçümsemek değil.sadece daha önce böyle bi tecrübem olmamıştı
Amannnnnn Chori can, boy pos, kilo hikaye , hayat hep kismet bence. Mutlu insanlarin hepsi mi selvi boylu, dal gibi ? Allah insanin bahtini guzel yapsin :)
görücü usulü mü tanıştırıldınız?Yanlış anlamayın küçümsemek değil amacım. Benim 177 onun da 172 civarı boyu. Onu çok tanımıyorum zaten ama görünce bişey hissedemedim bilmiyorum boyundan mı kaynaklı. İlk kez yanyana geldik.Bi de o sen çok uzunmuşsun kısa kaldım falan diyince kendimi kötü hissettim. Sizce şans tanımalı mıyım?tekrar diyorum amacım küçümsemek değil.sadece daha önce böyle bi tecrübem olmamıştı
Ufak ayrıntılara takılma derim canımYanlış anlamayın küçümsemek değil amacım. Benim 177 onun da 172 civarı boyu. Onu çok tanımıyorum zaten ama görünce bişey hissedemedim bilmiyorum boyundan mı kaynaklı. İlk kez yanyana geldik.Bi de o sen çok uzunmuşsun kısa kaldım falan diyince kendimi kötü hissettim. Sizce şans tanımalı mıyım?tekrar diyorum amacım küçümsemek değil.sadece daha önce böyle bi tecrübem olmamıştı
Yanarım yanarım ömrüm boyunca hayatıma girmiş hiçbir erkekten daha uzun olmamama ve yanarım!
Uzun olmak nasıl bir duygu acaba?
Bir hobbit bulalım kendimize en iyisi.Bende hep merak etmişimdir nasıl bi duygu olduğunu ama bi türlü tadamadım..