Sevgilisi kendinden kısa olan var mı?Görüştüğüm adam benden 5 cm kısa. Boya bakmadan çıkar mıydınız?

Cnm kendimden örnek vereceğım benim nisanlimda benden kisa gerci ayni boydayiz ama ben daha uzun duruyorum. Aylardir kendime hayato zehir ettim deprosyona bile girdim benden kisa diye. Simdik ise ona asik oldum deliler gibi seviyorum gozum ne boyu goruyo nede baska biseyi ha arada sirada aklima geliyo ama cabuk unutuyorum :) insan sevince gozu hic birseyi gormuyo

madem bişey hissetmediniz, burada bırakın derim. ben ondan uzun olmayı istemezdim. çünkü topuklu giydiğiniz zaman sorun, biraz da kilo alırsanız iyice sorun oluyor.
önemsemeyenler de vardır ama boyu boyuna derler ya.
aslında sevip sevmemenizle alakalı, gözünüz birşey görmez.

Ben olsam cikmazdim...

Erkek zaten oldugundan kisa gorunur bi de 5 cm zaten kisaymis yok ya cikmazdim.

Ben de seninle ayni boydayim... anliyorum seni :KK70:

Cnm kendimden örnek vereceğım benim nisanlimda benden kisa gerci ayni boydayiz ama ben daha uzun duruyorum. Aylardir kendime hayato zehir ettim deprosyona bile girdim benden kisa diye. Simdik ise ona asik oldum deliler gibi seviyorum gozum ne boyu goruyo nede baska biseyi ha arada sirada aklima geliyo ama cabuk unutuyorum :) insan sevince gozu hic birseyi gormuyo

Bunu 2 defa daha yazmistin.Sonra yine gelip olmuyor olmuyor demistin.Umarim bir istikrar tutturursun artik.Bu defa zira nisanlina uzuluyorum.

Çok sevindim sizin adınıza çok mutlu olun inşallah :)

madem bişey hissetmediniz, burada bırakın derim. ben ondan uzun olmayı istemezdim. çünkü topuklu giydiğiniz zaman sorun, biraz da kilo alırsanız iyice sorun oluyor.
önemsemeyenler de vardır ama boyu boyuna derler ya.
aslında sevip sevmemenizle alakalı, gözünüz birşey görmez.

Bende hep 190 boyunda olsun falan derdim 2 kişi tanıdım uzundu ikisi de 188 ama karakteri düzgün olmayınca cidden yürümüyor olmadı başlamadan bitti. Bu kişi çok düşünceli ilgili, ben eve gelmeden hemen mesaj attı falan çok hoşuma gitti öncekiler resmen öküzdü ya.

Ben olsam cikmazdim...

Erkek zaten oldugundan kisa gorunur bi de 5 cm zaten kisaymis yok ya cikmazdim.

Ben de seninle ayni boydayim... anliyorum seni :KK70:

Bilmiyorum ya sırf bi kaç cm kısa diye de karakteri düzgün bi insanı reddetmem ne kadar doğru olur diye düşünüyorum.. kısa bir süre oldu ama anladım az çok nasıl biri oldugunu

Canım sen buna takilabildiysen o adam senin aklıni başından alamamistir yani ortada çekim yoktur boşver olana kadar bulana kadar dene pişman olmazsin

Bu zamana kadar hep bekledim hem fiziksel olarak istediğim gibi olsun hem karakter ama biri olunca diğeri olmuyor mükemmeli aradığımı fark ettim. Ve yalnızlıktan da sıkıldım üzülüyorum..

Boyun bana yakinmis.Sorun etme derim.Cokca ornekleri mevcut bayanin uzun olup erkegin kisa oldugu.Karakter onemli ama ilk olarak lutfen karsi taraftan etkilendin mi onu ölç tart.Yoksa devam ettiremezsin.

Erkek uzun olsun 180'e şans bile vermem diyen kadınları görünce Rusya'da yaşıyoruz Slav ırkıyız ve kadınların boyu da en az 1.75-1.80 sandım bi an.

Türkiye'de genç kadınların (18-24 yaş arasi) boy ortalaması 162,8 (bakınız TÜİK verileri). Tüm kadınların boy ortalaması ise 1.60 bile değildi. Erkeklerin 'kezban' tabirine bi kadın olarak katılmamak elde değil bazen. Ne hakla bu ukalalığı kendinizde buluyorsunuz Adriana Lima'lar ?
Hoş bulmuyorum bu tavrı kusura bakmayın.

Konu sahibine gelince. Ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. Tamamen sizinle, ilgili kompleks yapmazsanız olur her şey. Rahat olun :)
Her zaman takdir ederim şekilci olmadan devam eden ilişkileri. Ama benim de başımdan geçti ve benim de boyum uzun. Yapamadım ben.
Umarım sizinki güzel olur :)

Nolcak ya begendiysen taniyinca seveceksen ne onemi var ki?! Ben tr standartlarinin baya uzerinde bi boya sahibim,esimle tanisana kadar pesime takilanlar arasinda benle ayni boyda olan talibim vardi,acayip yakisikliydi...yaş 17-18...o simariklikla cocugu kac yil pesimde kosturtmustum.cocukluk iste...o zaman ,ayni boydayiz istedigin kadar yakisikli ol demisim...kendisi yakin arkadasim su an...
ki siz yasca olgunsunuz da...takmayin,sevin,iyi insansa bikac cm dert etmeyin,bu devirde iyi insan bulmak zor vesselam...

Erkek uzun olsun 180'e şans bile vermem diyen kadınları görünce Rusya'da yaşıyoruz Slav ırkıyız ve kadınların boyu da en az 1.75-1.80 sandım bi an.

Türkiye'de genç kadınların (18-24 yaş arasi) boy ortalaması 162,8 (bakınız TÜİK verileri). Tüm kadınların boy ortalaması ise 1.60 bile değildi. Erkeklerin 'kezban' tabirine bi kadın olarak katılmamak elde değil bazen. Ne hakla bu ukalalığı kendinizde buluyorsunuz Adriana Lima'lar ?
Hoş bulmuyorum bu tavrı kusura bakmayın.

Konu sahibine gelince. Ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. Tamamen sizinle, ilgili kompleks yapmazsanız olur her şey. Rahat olun :)
Her zaman takdir ederim şekilci olmadan devam eden ilişkileri. Ama benim de başımdan geçti ve benim de boyum uzun. Yapamadım ben.
Umarım sizinki güzel olur :)

Çok haklısınız ben de bu anlayışı komik buluyorum. Ha evet dedim şöyle yanımdaki 1.90 olsun güzel olur falan ama asla boyum 1.77 olmasına rağmen 185 altı olmaz falan diye bir şeye girmedim çok yanlış bence de. En azından daha yakından tanımayı deneyeceğim :)

Nolcak ya begendiysen taniyinca seveceksen ne onemi var ki?! Ben tr standartlarinin baya uzerinde bi boya sahibim,esimle tanisana kadar pesime takilanlar arasinda benle ayni boyda olan talibim vardi,acayip yakisikliydi...yaş 17-18...o simariklikla cocugu kac yil pesimde kosturtmustum.cocukluk iste...o zaman ,ayni boydayiz istedigin kadar yakisikli ol demisim...kendisi yakin arkadasim su an...
ki siz yasca olgunsunuz da...takmayin,sevin,iyi insansa bikac cm dert etmeyin,bu devirde iyi insan bulmak zor vesselam...

Haklısınız önce "adam" olması önemli cidden.. karaktersiz insanlr öyle çok ki

uzun kadınların kaderidir kısa erkekler. Boyu boyuma, huyu huyuma her zama olmuyor malesef.
Ben eşimden 5 cm kısayım ama nedense daha uzun gibi hissediyorum kendimi. Topuklu ayakkabı vazgeçilmezim değildi, vazgeçtim ben de. Uzun kadınlara çok yakıştırmıyorum zaten. Topuklu giyemiyeceksin diye dert mi olur? Sevdikten sonra ne boyu ne saçı, ne tipi önemli olmuyor, gözüne batmıyor. Alışıyorsun zaten zamanla. Bir şans ver derim ben.

uzun boylu adam bulmak bu zamandamesele şekerim. benim boyda 178. seni çok iyi anlıyorum topuklu giyince oluyorum bana 185 ee yanımda 170 lik adam çocuğum gibi kalıyo. o tiriplere girince bende giriyorum. topuklu ayakkabı zevkimden vazgeçicek kadarda aşık olmadım kısa birine. topuklu ayakkabı mı ben mi diyenlerede ayakkabı dedim :p

uzun kadınların kaderidir kısa erkekler. Boyu boyuma, huyu huyuma her zama olmuyor malesef.
Ben eşimden 5 cm kısayım ama nedense daha uzun gibi hissediyorum kendimi. Topuklu ayakkabı vazgeçilmezim değildi, vazgeçtim ben de. Uzun kadınlara çok yakıştırmıyorum zaten. Topuklu giyemiyeceksin diye dert mi olur? Sevdikten sonra ne boyu ne saçı, ne tipi önemli olmuyor, gözüne batmıyor. Alışıyorsun zaten zamanla. Bir şans ver derim ben.
Zaten ben de çok sık giymiyorum topuklu ayakkabıyı kendime cok yakıştırıyorum ama işte biraz da sürekli çok uzun gezmiyim diye giymiyordum :)

uzun boylu adam bulmak bu zamandamesele şekerim. benim boyda 178. seni çok iyi anlıyorum topuklu giyince oluyorum bana 185 ee yanımda 170 lik adam çocuğum gibi kalıyo. o tiriplere girince bende giriyorum. topuklu ayakkabı zevkimden vazgeçicek kadarda aşık olmadım kısa birine. topuklu ayakkabı mı ben mi diyenlerede ayakkabı dedim :p

Ben sürekli de giyemiyorum ya yakıştırıyorum ama çevremdekiler kısa olunca çok uzun hissediyorum kendimi :)

Ben de katiliyorum, bence erkek ne kadar uzun , o kadar iyi. 1.75in altinda birine asla alici gozuyle bakmam , 1.75-1.80 arasi bile zor olur, en iyisi 1.80 ustu :)

Senin boyun kac MissCherry :21:

Benim boyum kisa 162 filanim ama bende kapi gibi soyle 185 190lik adamlari seviyorum :KK8:

1.si hiç birşey hissetmemişsin.
2.cisi kendimden 5 cm küçük adamla birlikte olmazdım.Hiç mi özel gün olmayacak.Topuklu giydiğinizde o fark o kadar açılacak ki.

Senin boyun kac MissCherry :21:

Benim boyum kisa 162 filanim ama bende kapi gibi soyle 185 190lik adamlari seviyorum :KK8:

Kiz, gonul sevince boy pos yalan oluyor tabi . Hicbir cekim hissetmedigin biriyle olmanin bence bir geregi yok.

Ben 1.70im ama 1.60 olsaydim da, 1.50 de olsaydim yine 1.80lik adama bakardim, daha asagisi kurtarmazdi huyum kurusun :63::63::63:

X