Sevgilisi kendinden kısa olan var mı?Görüştüğüm adam benden 5 cm kısa. Boya bakmadan çıkar mıydınız?

ama sonuçta sizde uzun olan erkek, bayanın bahsettiği erkeğin kısa olması.

konu hakkındaki yorumuma gelirsek bende kendimden kısa bir erkekle çıkmak istemezdim ne yalan söyliyim.

Tabi canım orası doğru, valla ne olursa olsun bi taraf bi taraftan uzun veya kısa olursa bi tuhaflık söz konusu oluyor

tabi erkeğin boyunu kısa hayal ettiğin zmaan absürt oluyor bizde öyleyiz ben memnunum ama uzun olması tabi biraz daha uygun oluyor tercihen :KK16:

Kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyodu erkek uzun olunca tuhaf oluyor en azından benim için büyük bir kriter topukluyla erkekle aynı boy olursun ama boyun uzun olduğu zaman ya da aynı olduğu zaman topuklu giyemezsin hiç bir zaman bi de o var :KK66:

Bu zamana kadar hep bekledim hem fiziksel olarak istediğim gibi olsun hem karakter ama biri olunca diğeri olmuyor mükemmeli aradığımı fark ettim. Ve yalnızlıktan da sıkıldım üzülüyorum..
ben sana bişey itiraf edeyim ben de çok aradım.. en sonunda bana çok aşık ve fedakar birine şans verdim, aşkından da ölmüyordum .hatta ilk başta hiç hiçhiiiç istemedim ama naptı etti beni ikna etti ve evlendik, mutluyuz.(maşallah). seni seven adam seni mutlu eder aşkına sahip çıkar. böyle biri varsa kaçırma.

ay kadının uzun olması değişik oluyo cidden. o gün platform topuk giymiştim erkek arkadaşımı 1-2 cm geçtiğim halde tuhaf hissettim alışkanlıktan mıdır nedir bilmiyorum ama sevmedim onunla omuz omuza olmayı. benden uzun olması anlamadığım şekilde huzur veriyomuş bana. ağacın gölgesinde durmak gibi

Yanlış anlamayın küçümsemek değil amacım. Benim 177 onun da 172 civarı boyu. Onu çok tanımıyorum zaten ama görünce bişey hissedemedim bilmiyorum boyundan mı kaynaklı. İlk kez yanyana geldik.Bi de o sen çok uzunmuşsun kısa kaldım falan diyince kendimi kötü hissettim. Sizce şans tanımalı mıyım?tekrar diyorum amacım küçümsemek değil.sadece daha önce böyle bi tecrübem olmamıştı
seninki 177 ve topuklu gıyınce 185 oluyosundur eger takıntılıykan kı normal bende istemezdim esimin yada sevgilimin benden kısa olmasını

topuklu aşıgı bir kadınsan zor:)) aranızda cokda fark yok ama boyle oluncada topuklu giyemiyorsun maalesef ama onun dısında goruntu olarak absurt durcagıızı sanmam cokda fiziksel ozelliklerde onemli erkek kalıplı zayıf olmayan biriyse sıkıntı olmaz

Cnm kendimden örnek vereceğım benim nisanlimda benden kisa gerci ayni boydayiz ama ben daha uzun duruyorum. Aylardir kendime hayato zehir ettim deprosyona bile girdim benden kisa diye. Simdik ise ona asik oldum deliler gibi seviyorum gozum ne boyu goruyo nede baska biseyi ha arada sirada aklima geliyo ama cabuk unutuyorum :) insan sevince gozu hic birseyi gormuyo

Boylariniz kac acaba ikinizin?

X