Sevgilisi kendinden kısa olan var mı?Görüştüğüm adam benden 5 cm kısa. Boya bakmadan çıkar mıydınız?

Boy sorun oluyor be canım simdi 5 cm de topuk giysen olacak 10cm fark görüntü hoş olmuyo şahsen bi tanidigimiz cift vardı aynen senin durumunda adam komplekse girmisti resmen fotograflarda bile tabure gibi bisey bulup çıkardı ya da karısı egilirdi oyle cekilirlerdi ne gerek var surekli kafana takılır boşver

Şahsen ben sorun ederdim.
Aynı boyda bile istemezdim
Eşim 178-ben 166 ama keşke az daha uzun ollsaydı diyorum, tamam huy falan da önemli ama fiziksel çekicilik de çok önemli bir şey evlilikte...

Şahsen ben sorun ederdim.
Aynı boyda bile istemezdim
Eşim 178-ben 166 ama keşke az daha uzun ollsaydı diyorum, tamam huy falan da önemli ama fiziksel çekicilik de çok önemli bir şey evlilikte...

Ben de katiliyorum, bence erkek ne kadar uzun , o kadar iyi. 1.75in altinda birine asla alici gozuyle bakmam , 1.75-1.80 arasi bile zor olur, en iyisi 1.80 ustu :)

Ay gözümde canlandırdım da komedi gibi yani tabure ile mi dolaşıyordu adam :)
Tövbe tövbe ya allah yaratmış tabii

Valla elektrik oldugunu sanmiyorum ama iyi anlastiginizi onunla gorusmekten keyif aldiginizi yazmissiniz...ask olmadi mi olmaz..ama anlasmak onemli bi kistas..bikac gorusme sonrasindada bu boy farki sizi rahatsiz etmeyip gorusmeleriniz olumlu giderse bi sans verin..ama bana kalirsada bastan etkilenmemissiniz gibi geldi..

Tabii önemli. Birbirini taşımalı çiftler. Yolda yürürken kadın kolunu atıyorsa adama pek ciddiye almam o çifti. :) Adam da kompleks yapar zaten, boş ver gitsin.

Bacım sorun edip sorduysan demekki soruN olmuş sana. Biz yok olmaz desek ne zaten seveydin boyu kilosu hikaye gelirdi:-D raat ol. Gönlün elvermior demkki senn:-D o deil uzun olmak da ne büyük dertmiş yaşasın pigme bennn:-D:-D:-D

Sorun etme derdim ama hissedemedim birşey diyorsun bende de anlattıkların olsa devam etmezdim.ama hayırlı bi işi de engellemek istemem :))

Sırf sordun diye..Çıkmam ,yüzüne bile bakamam,1,85 boyum olur da hadi dersin ben çok uzunum,ama ı ıh ,bakamam.

belli ki bu senin icin onemli, bunda kizacak bsy yok, olabilir.. bsy hissetmemissin ki gozune carpmis.. yok diyosan uzatma hic..

Bu takıntı böyle devam edip gidiyor canım.En ufak bi hatasında da "zaten boyu da benden kısa" deyip bahaneler hazırlanıyor.

Aşık olsaydın saçmalama boyun ne önemi var derdim ama mantığını kullanarak ilerlediğin için boşver diyorum çünkü gözüne batacak.

Allah gönlüne göresini versin

Bırak kısa erkeği, 180 üstü değilse algılarım kapanıveriyor benim..Topukluyla 177 civarı oluyorum..Mümkünse topuklu halimden bi 10 cm uzun olsun karşımdaki
Takıntılıyım boy konusunda napim

Bişey hissedememenin sebebi elbette görsellik..İnsan önce genel olarak şöyle bir bakar karşısındakine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…