- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
bayanlar ev arkadaşımın bugün başına bi olay geldi bunu yazmamı istedi.Şöyle ki 9aydır sevgilisi vardı arkadaşım çok seviyodu kaptırmıştı kendini ve bugün birlikte evde otururken aklına sevgilisinin facesine girmek gedli normalde şifresini bildiği halde hiç girmezmiş...Girmediğini sevgiliside biliyır tabi...Amanın bir girdi faceye ne görelim bir kızla konuşmaları var canım cicim balım sevgili yapmış çocuk kendine...Tabiki arkadaşımda fırladı dışarı sevgilisinin yanına gitti kavga ettiler ayrıldılar çok uzun buralar geçiyorum...Bizim şaşırdığımız şey okadar facebookta kızla konuşmalrın olmasına rağmen çocuk inkar ediyor ben konuşmadım arkdaşm konuştu diyor...Aldattığı kızla konuştuk benim konuştuğum bu facenn sahibi diyor...Öte yandan arkadaşımla sevgilisinn resimleri var sevglisinn facesnde ve kız bunları görüyo çocuğa bana mj atma sevgilin var bak kızada yazık diyor...Çocuk ne dese beğenirsiniz o benim için takılmaca sen he de hemen ayrılırım o kızdan(benim arkadaşımdan) diyor...Öte yandan bu sevgilisinin erkek arkadaşı arayıp facede kızla konuşan benim diyor hangine inanacağına şaşırdı arkadaşım(ben aldattığını düşünüyorum bariz belli) çok bağlanmıştı arkadaşım nasıl toparlancak kendine gelicek bilemiyorum okulu bırakıcam demeye başladı...Sevgilisiyle aynı sınıftalar bu yüzden bırakmak istiyo tabiki ben buna izin vermem candostum o benim sizlerinde fikirlerini bekliyoruz
inandın mı buna gerçekten?benmde başıma geldi. sevgilimin facesinden arkadaşı yazışmış. ama kız sevgilimle konuşuyor diye biliyormuş. konuştum kızla evet benm görüştüğüm cocuk bu dedi (sevgilimden için) neler neler dönmüş ne düzenekler kurulmus meğersem erkek arkadaşımın günahını boşa almışım
inandın mı buna gerçekten?
Evet. Ben olsam inanmam açıkçası. Yani face paralı değil neden kendi hesap açmamış diye düşünür ve inanmazdım. tek inanabileceğim nokta şu olurdu, arkadaşının bizi ayırmak için yapacağı hususu. ben çok detaya inmem, detaylandırdıkça mantık bize oyun oynuyor inanmak istediklerimize inanıyoruz görüşünü savunuyorum ondan inanmadım ben ilk yazını okuduğumda.yüzleştirdim, kız tam o havalardan biri çıktı zaten. sen olayı buraya yazmamla mı karar veriyosun?
Evet. Ben olsam inanmam açıkçası. Yani face paralı değil neden kendi hesap açmamış diye düşünür ve inanmazdım. tek inanabileceğim nokta şu olurdu, arkadaşının bizi ayırmak için yapacağı hususu. ben çok detaya inmem, detaylandırdıkça mantık bize oyun oynuyor inanmak istediklerimize inanıyoruz görüşünü savunuyorum ondan inanmadım ben ilk yazını okuduğumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?