• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi aldattı(arkadaşımın olayı)

okulu bırakmak falan şu anki sinir ve üzüntüyle ne dediğini bilmiyor bence arkadaşın. aksine bir daha o çocuğun yüzüne bile bakmayıp normal hayatına devam etmeli mutlu şekilde...

yazışma konusuna gelince arkadaşı olsa başında konuştuğu kişiye kim olduğunu söylerdi, yani kendisinin değil arkadaşının olduğu belli olurdu zaten yazışmalardan...

Erkekler bazen ne kadar da aptal oluyor. Özellikle de bu tarz haltlar yedikleri zaman.
Hem sevgiline şifreni ver hem başkalarıyla bu tarz konuş.
Bu arkadaş olayı değil aldattığı ortada.

Face ne zamandan beri paralı da
arkadaşı bir adres alıp beğendiği kıza yazamamış
yalanın yenilir yutulur tarafı yok
böyle birine hala aşıksa Allah akıl fikir versin

bayanlar ev arkadaşımın bugün başına bi olay geldi bunu yazmamı istedi.Şöyle ki 9aydır sevgilisi vardı arkadaşım çok seviyodu kaptırmıştı kendini ve bugün birlikte evde otururken aklına sevgilisinin facesine girmek gedli normalde şifresini bildiği halde hiç girmezmiş...Girmediğini sevgiliside biliyır tabi...Amanın bir girdi faceye ne görelim bir kızla konuşmaları var canım cicim balım sevgili yapmış çocuk kendine...Tabiki arkadaşımda fırladı dışarı sevgilisinin yanına gitti kavga ettiler ayrıldılar çok uzun buralar geçiyorum...Bizim şaşırdığımız şey okadar facebookta kızla konuşmalrın olmasına rağmen çocuk inkar ediyor ben konuşmadım arkdaşm konuştu diyor...Aldattığı kızla konuştuk benim konuştuğum bu facenn sahibi diyor...Öte yandan arkadaşımla sevgilisinn resimleri var sevglisinn facesnde ve kız bunları görüyo çocuğa bana mj atma sevgilin var bak kızada yazık diyor...Çocuk ne dese beğenirsiniz o benim için takılmaca sen he de hemen ayrılırım o kızdan(benim arkadaşımdan) diyor...Öte yandan bu sevgilisinin erkek arkadaşı arayıp facede kızla konuşan benim diyor hangine inanacağına şaşırdı arkadaşım(ben aldattığını düşünüyorum bariz belli) çok bağlanmıştı arkadaşım nasıl toparlancak kendine gelicek bilemiyorum okulu bırakıcam demeye başladı...Sevgilisiyle aynı sınıftalar bu yüzden bırakmak istiyo tabiki ben buna izin vermem candostum o benim sizlerinde fikirlerini bekliyoruz

Bir daha yan yana gelmemek üzere yollarını ayıracak arkadaşın.
yapacak başka hiç bişey yok.

Arkadaşınızın önceliği sevgilisiymiş demek ki..
Okumaya gidip saçma sapan sebeplerden okulunu ihmal edenlere deli oluyorum.
Biraz da anneliğimi katıyorum galiba duygularıma..
Anneler babalar çocukları okusun iyi eğitim alsınlar diye (bu görevleri yapmak zorundalar onu da biliyorum) gönderiyorlar.
Bu arkadaşınız da okumak sorumluluğu olduğu halde karaktersiz biri yüzünden okulu bırakıyor..
Allah akıl versin arkadaşınıza..

Erkekler bazen çok aptal oluyor ya cidden. Kimi kandırıyor, saf ya. Hepsi boyle mi bu erkeklerin. Arkadaşın okula devam etsin, o safi da hic umursamasin. Allah ım ne günlere kaldık..

Hep arkadaşların suçu zaten. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık.
Bozacının şahidi de şıracı ..
Allah bildiği gibi yapsın bu erkek taslaklarını

yalan yaaa
erkekler böyle konularda birbirinin arkasını toplar
o kendince kankasını kurtarmış bendim konuşan onun face inden diyerek
inanmasın..

Sen ailenle yaşamıyor muydun ya? :110:
Enisten ne oldu? Bir seyler yapti mi ablan?

benmde başıma geldi. sevgilimin facesinden arkadaşı yazışmış. ama kız sevgilimle konuşuyor diye biliyormuş. konuştum kızla evet benm görüştüğüm cocuk bu dedi (sevgilimden için) neler neler dönmüş ne düzenekler kurulmus meğersem erkek arkadaşımın günahını boşa almışım

benmde başıma geldi. sevgilimin facesinden arkadaşı yazışmış. ama kız sevgilimle konuşuyor diye biliyormuş. konuştum kızla evet benm görüştüğüm cocuk bu dedi (sevgilimden için) neler neler dönmüş ne düzenekler kurulmus meğersem erkek arkadaşımın günahını boşa almışım
inandın mı buna gerçekten?

yüzleştirdim, kız tam o havalardan biri çıktı zaten. sen olayı buraya yazmamla mı karar veriyosun?
Evet. Ben olsam inanmam açıkçası. Yani face paralı değil neden kendi hesap açmamış diye düşünür ve inanmazdım. tek inanabileceğim nokta şu olurdu, arkadaşının bizi ayırmak için yapacağı hususu. ben çok detaya inmem, detaylandırdıkça mantık bize oyun oynuyor inanmak istediklerimize inanıyoruz görüşünü savunuyorum ondan inanmadım ben ilk yazını okuduğumda.

Evet. Ben olsam inanmam açıkçası. Yani face paralı değil neden kendi hesap açmamış diye düşünür ve inanmazdım. tek inanabileceğim nokta şu olurdu, arkadaşının bizi ayırmak için yapacağı hususu. ben çok detaya inmem, detaylandırdıkça mantık bize oyun oynuyor inanmak istediklerimize inanıyoruz görüşünü savunuyorum ondan inanmadım ben ilk yazını okuduğumda.

bende inanmak istemedim ilk başlarda böyle bi mantık olamaz diye. hiç tanımadığım ne olduğu belli olmayan bi kız mı yalan söylüyo yoksa 4yıldır tanıdıgım erkek arkadaşım mı dedim. kızı haklı bulup ilişkimi bitirecek raddeye gelmişti iş ta ki yüzleşene kadar, güven meselesi falan da değildi bu tutarsızlık vardı bildiğin. ayrıca inanmak istediğimize inanırız vs keskin ifadelere gerek yok, kadınların sezgileri güçlü. düşündüğüm gibi olsa ele verirdi bi şekilde. Suçu varsa arkadaşını facesine ortak ettiği için var, çocuk kızı ayarlamak için arkadaşımı aracı gibi kullanmış ilk başlarda. sonra oymuş gibi.. evet mantık dışı ama tanımadıgım etmediğim önüne gelen erkekle yazışan kızı dinleyip ilişkimi bitiremezdim, adı cıkmış zaten kızın neyini dinleyebilirim yalanın daniskasını attı ayırmak için

okulunu tb bıraktırmam kızlar aynı snıfta oldukları için yüz yüze gelmek istemiyor sadece ama yapcak bişey yok son senesi okulda bir şekilde geçirmeye çalışcak vaktini hepinize yorumlarınız için teşekkür ederimEn Büyük KK

Niye çocuk için okul bırakıyo ki çocuğun iyice totosunu kaldırmak için mi? Vayy bee beni ne kadar da seviyomuş uğruma okuluda bıraktı demesi için mi? Hiç gereği yok bence aksine sanki hiç bu olaylar olmamış gibi giyinecek süslenecek gezecek tozacak gerekirse akşam eve gelince ağlayacak ama belli etmeyecek o gerizekalı çocukta o zaman bu kızın kıymetini eminim anlar ama iş işten geçer tabi.Arkadaşın dediğin gibi bu çocuğu çok seviyosa gerçekten ona çok bağlıysa çocuk bu sebepten aldatmıştır o nasılsa elimde nasılsa gidemez ben takılıyım demiştir vermeyin onun ağzına bu lafları okuluna devam et ve ona sanki yokmuş gibi davran emin ol daha sonra bunlara şükredersin

yine bir arkadaşının konusu olayı. lütfen o arkadaşlarınız üye olsun konu açsın. bu ara gerçekten kkda bir trensd var. arkadaşının adına yazmak

Back