• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi aldattı(arkadaşımın olayı)

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
bayanlar ev arkadaşımın bugün başına bi olay geldi bunu yazmamı istedi.Şöyle ki 9aydır sevgilisi vardı arkadaşım çok seviyodu kaptırmıştı kendini ve bugün birlikte evde otururken aklına sevgilisinin facesine girmek gedli normalde şifresini bildiği halde hiç girmezmiş...Girmediğini sevgiliside biliyır tabi...Amanın bir girdi faceye ne görelim bir kızla konuşmaları var canım cicim balım sevgili yapmış çocuk kendine...Tabiki arkadaşımda fırladı dışarı sevgilisinin yanına gitti kavga ettiler ayrıldılar çok uzun buralar geçiyorum...Bizim şaşırdığımız şey okadar facebookta kızla konuşmalrın olmasına rağmen çocuk inkar ediyor ben konuşmadım arkdaşm konuştu diyor...Aldattığı kızla konuştuk benim konuştuğum bu facenn sahibi diyor...Öte yandan arkadaşımla sevgilisinn resimleri var sevglisinn facesnde ve kız bunları görüyo çocuğa bana mj atma sevgilin var bak kızada yazık diyor...Çocuk ne dese beğenirsiniz o benim için takılmaca sen he de hemen ayrılırım o kızdan(benim arkadaşımdan) diyor...Öte yandan bu sevgilisinin erkek arkadaşı arayıp facede kızla konuşan benim diyor hangine inanacağına şaşırdı arkadaşım(ben aldattığını düşünüyorum bariz belli) çok bağlanmıştı arkadaşım nasıl toparlancak kendine gelicek bilemiyorum okulu bırakıcam demeye başladı...Sevgilisiyle aynı sınıftalar bu yüzden bırakmak istiyo tabiki ben buna izin vermem candostum o benim sizlerinde fikirlerini bekliyoruz

Rahatlığın bu kadarı, hem yazışmış hemde silmemiş:KK51:
Arkadaşın niye okulu bırakıyor, çocukta devam edecek yüz varsa, kız daha çok asılmalı okuluna derslerine.
Çocuk için mi okuyordu ki, onun için okulundan vazgeçiyor?
Gayette okula devam etsin, hiç umursamasın, tanımamazlıktan gelsin, birine en büyük ceza onu yok saymaktır.

Allahın zırtapozu için okul bırakılır mıymış? Arkadaşın o çocuktan ayrılsın derslerine baksın ve onu başarısıyla ezsin.

Rahatlığın bu kadarı, hem yazışmış hemde silmemiş:KK51:
Arkadaşın niye okulu bırakıyor, çocukta devam edecek yüz varsa, kız daha çok asılmalı okuluna derslerine.
Çocuk için mi okuyordu ki, onun için okulundan vazgeçiyor?
Gayette okula devam etsin, hiç umursamasın, tanımamazlıktan gelsin, birine en büyük ceza onu yok saymaktır.
yani bende öle diyorum giyin süslen püslen gözüne sokar gibi dolaş sınıfta sana baktıkca o üzülsün

bayanlar ev arkadaşımın bugün başına bi olay geldi bunu yazmamı istedi.Şöyle ki 9aydır sevgilisi vardı arkadaşım çok seviyodu kaptırmıştı kendini ve bugün birlikte evde otururken aklına sevgilisinin facesine girmek gedli normalde şifresini bildiği halde hiç girmezmiş...Girmediğini sevgiliside biliyır tabi...Amanın bir girdi faceye ne görelim bir kızla konuşmaları var canım cicim balım sevgili yapmış çocuk kendine...Tabiki arkadaşımda fırladı dışarı sevgilisinin yanına gitti kavga ettiler ayrıldılar çok uzun buralar geçiyorum...Bizim şaşırdığımız şey okadar facebookta kızla konuşmalrın olmasına rağmen çocuk inkar ediyor ben konuşmadım arkdaşm konuştu diyor...Aldattığı kızla konuştuk benim konuştuğum bu facenn sahibi diyor...Öte yandan arkadaşımla sevgilisinn resimleri var sevglisinn facesnde ve kız bunları görüyo çocuğa bana mj atma sevgilin var bak kızada yazık diyor...Çocuk ne dese beğenirsiniz o benim için takılmaca sen he de hemen ayrılırım o kızdan(benim arkadaşımdan) diyor...Öte yandan bu sevgilisinin erkek arkadaşı arayıp facede kızla konuşan benim diyor hangine inanacağına şaşırdı arkadaşım(ben aldattığını düşünüyorum bariz belli) çok bağlanmıştı arkadaşım nasıl toparlancak kendine gelicek bilemiyorum okulu bırakıcam demeye başladı...Sevgilisiyle aynı sınıftalar bu yüzden bırakmak istiyo tabiki ben buna izin vermem candostum o benim sizlerinde fikirlerini bekliyoruz
Okulu niye bırakıyor cocuktan ayrılsın. Babası niye bıraktığını duyunca kemiklerini kırar : )

okulu mu bırakacakmış?
pfff. bu kafadaysa zaten bıraksın.

simdi cok bilmis birinin yorumu gelir: 'anlattigin hikayedeki kiz sensin..' der :KK48:
neyse..
arkadasin simdi olayin şokundadir, yarali hissettigi icin bi ton dusunce geciyodur kafasindan.. okulu filan birakmaz.. ama o cocukla kavga filan etmesin hic.. umursamamak, gidip hesap sormaktan daha tesirli olacaktir insaAllah..

Yıllardır başka sitelerde takılıp çok üyenin sorusunu cevapladım ama böylesini görmedim. Tabii arkadaşın çok aşık... aşık olunca insanın gözü ister istemez birşeylere inanası gelmiyor.

Herifin rahatlığına hayran kaldım. Şifresini bildiği halde hiç mi düşünmemiş ''Sevgilim görür, okur.'' diye. Birde şunu düşünmek gerek ''Benden soğusun ayrılsın görsün yazışmaları.'' diye olabilir. Sonra ayrıldığında peşinden koşayım ''Benim için peşimden koşmadı bir şey yapmadı.'' demesin diye düşünüp kıza inkar ediyordur. Olaya birde bu açıdan bakmak gerek.

Arkadaşınız belli ki çok saf. Saf olmasa okulu bırakma düşünceleri olmazdı. Diyeceğim o ki sürekli arkadaşınıza moral vermen gerekiyor. Onu bol bol oyalaman gerekiyor. Ne kadar meşgul olursa o kadar iyi kendisi için. Yeni yeni arkadaşlıklar kurmakta fayda var. Okul konusuna gelirsek eğer ki arkadaşın acı çekip sınıfta herife göstere göstere yaparsa herif bildiğin (adam,oğlan kavramlarını yakıştırmadığım için herif diyorum) çok mutlu olur. Arkadaşını süsle, güzel güzel giyinin. Okula gidin gerekirse okuldan yanınızda arkadaşlarınız olsun eğlenin gülün. Kısacası ''Dünya umurumda değil.'' havası sergileyin.

Okulu birakmak nedir kalitesiz bir erkek icin.
Bal gibide unutur, sonradan cokta sevinir kurtulduguna.

bu erkeklerin arkadaslari hic bitmez zaten hep izerine yikacak bi arkadas bulurlar ne hikmetse

heee heeee
kıcı kırık bi erkek için okulunu bıraksın:KK67::KK67::KK67::KK67:
arkadaşını gerekirse bi temiz döv... kendine gelsin...
böyle adi herifin birde yasınımı tutucak:KK67:

Bu erkek milleti ne serefsiz sinir oldum sabah sabah. Ben de eski esimin internetten yazismalarini yakaladigimda arkadasim Osman yazismis demisti ve o kucuk beyinleriyle plan yapıp Osman beni aramisti benim yazisan diye.. Hep ayni tezgah ayni seyler...
Okul birakma olayina gelince o eski sevgili denen serefsiz vay be biri vardi ugrums okulu bbıraktı bende digerine atladim diye anlatır herkese gururla. O serefsize bisey olmaz da senin o saf arkadasin hayatini karartir. Hersey bir erkek degil kizim anlayin artik. Aileni,sevdiklerini,kendini dusunmuyor musun? Kendin için varol hayatta senden baskasi yalan...

Back